הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כמויות צריכה בויטמינים

• פותח/ת השרשור koba
  • פורסם בתאריך

koba

משתמש פעיל
426
9
נק' מוניטין:
6
426
9
התייעצות לגבי מינונים של תוספים. לאחר קריאה בפורום ובקילוגרם שמתי לב שזה לא שחור ולבן הכמויות של הויטמינים, והחלטתי להתייעץ לפני צריכתם.
1. ויטמין D כמה אמור לצרוך 1000/2000/3000?
2.ויטמין C כמה אמור לצרוך 1000/2000/3000?
3. מולטי ויטמין קצת הסתבכתי של מי כדאי לקחת? בסופרפראם יש של סלוגר ויטמין B בתערובת של כל מיני ויטמני B של 50 מ"ג לכדור.
4. אבץ- הבנתי לצרוך רק את פיקולינאט במינון של 50 מ"ג?
5. מגנזיום- צריך לצרוך כמות של 400 מ"ג מגנזיום ציטראט? ואם זה מגנזיום בשילוב של אוקסיד ומונוהידרט צריכה גבוה יותר במינונים תשתווה ל400 מ"ג ציטראט?
6. אומגה 3 חלק אומרים 1.8/3 גרם כמה צריך?
7. איזה חברה של קריאטין אתם משתמשים? (אני יודע שכולם אותו דבר פשוט מחפש את הכי זול)
8. אני בקושי צורך מוצרי חלב ביומיום חוץ מהשייקר. אצטרך לצרוך סידן? כמה? והאם סידן קרבונט יהיה טוב?
9.כרומין בשילוב אומגה 3 יעיל? אם כן מה הכמויות?

בנוסף לזה המחירים מאוד גבוהים וביחס לכמויות שצורכים מידי חודש העסק הזה יוצא מאוד יקר. החוות דעת שלי לפי החנויות שהלכתי אליהם פיזית.
האם יש דרך להוזיל בצורה משמעותי? אשמח לשמוע אפשרויות תחליפיות.
אם אני חייב לצרוך ויטמנים של סלוגר/סופהרב/אלטמן? יש עוד חברות הרבה יותר זולות לדוגמא כמו
לייפ בסופרם ועוד כמה שפחות שמעתי עליהם השאלה מה אתם חושבים? (זה לא כמו הקריאטין שכולם אותו דבר?)

התייעצות לגבי מינונים של תוספים. לאחר קריאה בפורום ובקילוגרם שמתי לב שזה לא שחור ולבן הכמויות של הויטמינים, והחלטתי להתייעץ לפני צריכתם.
3. מולטי ויטמין קצת הסתבכתי של מי כדאי לקחת? בסופרפראם יש של סלוגר ויטמין B בתערובת של כל מיני ויטמני B של 50 מ"ג לכדור.
4. אבץ- הבנתי לצרוך רק את פיקולינאט במינון של 50 מ"ג?
5. מגנזיום- צריך לצרוך כמות של 400 מ"ג מגנזיום ציטראט? ואם זה מגנזיום בשילוב של אוקסיד ומונוהידרט צריכה גבוה יותר במינונים תשתווה ל400 מ"ג ציטראט?
6. אומגה 3 חלק אומרים 1.8/3 גרם כמה צריך?
7. איזה חברה של קריאטין אתם משתמשים? (אני יודע שכולם אותו דבר פשוט מחפש את הכי זול)
8. אני בקושי צורך מוצרי חלב ביומיום חוץ מהשייקר. אצטרך לצרוך סידן? כמה? והאם סידן קרבונט יהיה טוב?
9.כרומין בשילוב אומגה 3 יעיל? אם כן מה הכמויות?

בנוסף לזה המחירים מאוד גבוהים וביחס לכמויות שצורכים מידי חודש העסק הזה יוצא מאוד יקר. החוות דעת שלי לפי החנויות שהלכתי אליהם פיזית.
אם אני חייב לצרוך ויטמנים של סלוגר/סופהרב/אלטמן? יש עוד חברות הרבה יותר זולות לדוגמא כמו
לייפ בסופרם ועוד כמה שפחות שמעתי עליהם השאלה מה אתם חושבים? (זה לא כמו הקריאטין שכולם אותו דבר?)

לגבי המינונים של כל התוספים - תוספי תזונה - חלק א' - קילוגרם - כושר ופיתוח הגוף

3. של סולגר זה בסדר, רק שזה קצת יקר לא ? (אני לא קונה בארץ).
5. 400 מ"ג מגנזיום ציטראט, וכן- אם זה אוקסיד העדיפות לצרוך 2 כדורים.
7. אני אישית של דימטייז. (לא באמת משנה)
9. תמיד טוב לשלב כורכומין, לי אישית היו כאבים בלתי פוסקים בגב התחתון עד שהתחלתי ליטול את הכורכומין וזה עבר אחרי תקופה.
המינון הוא 1500-2000 מ"ג ליום.

הפתרון- לא לקנות בארץ. כל התוספים כאן יקרים.

2000iu יספיקו.
500mg-1000mg בעדיפות לשחרור מושהה ופיצול המינון ל2 פעמים במהלך היום
לא מוצא סיבה ללקיחת מולטי ויטמין
4. אבץ- הבנתי לצרוך רק את פיקולינאט במינון של 50 מ"ג? נכון
5. מגנזיום- צריך לצרוך כמות של 400 מ"ג מגנזיום ציטראט? ואם זה מגנזיום בשילוב של אוקסיד ומונוהידרט צריכה גבוה יותר במינונים תשתווה ל400 מ"ג ציטראט? 400mg ציטראט לפני השינה יחד עם האבץ
6. אומגה 3 חלק אומרים 1.8/3 גרם כמה צריך? 3 זה האידיאל אבל זה יוצא יקר כי התוסף עצמו לא זול כלל. גם 1.8 יעשה את העבודה
7. איזה חברה של קריאטין אתם משתמשים? (אני יודע שכולם אותו דבר פשוט מחפש את הכי זול) כזה שבעל תקן Creapure. החברה פחות משנה. אפשר של אופטימום או Now Foods
8. אני בקושי צורך מוצרי חלב ביומיום חוץ מהשייקר. אצטרך לצרוך סידן? כמה? והאם סידן קרבונט יהיה טוב? סידן ציטראט 1000mg ביום
9.כרומין בשילוב אומגה 3 יעיל? אם כן מה הכמויות?כורכומין לא הוכח חד משמעית כיעיל למניעת דלקות ופציעות או עזרה בהחלמתן. לשיקולך.

• פותח/ת השרשור
קודם כל תודה רבה על הענות שלך אתה עוזר המון מעריך את זה.
2. מסורבל לי מידי זה עד כדי קח משמעותי אם אצרוך כדור אחד על הבוקר? תמקד אותי יותר 500 או 1000 שאדע מה לקנות? וזה נכון שהויטמין לא הכוח משמעותי ובכל זאת ממליצים לקחת אותו?
5. אם זה מגנזיום בשילוב של אוקסיד ומונוהידרט כמה אני צריך לצרוך כדי להשוות לציטראט? הסיבה שאני שואל בגלל שיש לי כמה קופסאות כאלה כבר בבית וחבל לזרוק.
6. אם יש אפשרות כספתי אז לפי מה שאני מבין עדיף?
7. באיזה קריאטין אתה משתמש אפשר לשאול?
8. את הסידן אפשר גם לצרוך בבוקר? כרגע יש לי סידן קרבונט 600מ"ג אוכל להשתמש בו עד שיגמר או שזה גרוע? אם כן מה המינונים ממנו? אין בעיה של שתית קפה בבוקר שצורכים את כל הויטמנים כמובן חוץ מהמגנזיום והאבץ.
9. בקילוגרם לא היה אז מאמר שהמולץ על הויטמין הזה או שאני טועה?
10. יש ויטמינים נוספים שאתה משתמש בעצמך שיעילים?
11. באיזה קפאין אתה משתמש? ממליץ על חברה יעילה וזולה שעושה את העבודה.

12. שאלת השאלות- האם ויטמנים של חברות לייפ מסופרפראם/v-care/ אלטמן/אלספה (מה שרשמתי לך אלה חברות ספיצפיות שממש זולות ביחס לסלוגאר בהבדל הענק אתה ממליץ לי עליהם?) אם יש חברות זולות יותר שאתה מכיר/משתמש אשמח לשמוע.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
ייעוץ - חידוש תוספי התזונה
ויש שם עוד קישורים לאשכולות בנושא
אני מצטט אותך יכול להיות שאולי לא ראית את הודעה שלי.

2. מסורבל לי מידי זה עד כדי קח משמעותי אם אצרוך כדור אחד על הבוקר? תמקד אותי יותר 500 או 1000 שאדע מה לקנות? וזה נכון שהויטמין לא הכוח משמעותי ובכל זאת ממליצים לקחת אותו?
5. אם זה מגנזיום בשילוב של אוקסיד ומונוהידרט כמה אני צריך לצרוך כדי להשוות לציטראט? הסיבה שאני שואל בגלל שיש לי כמה קופסאות כאלה כבר בבית וחבל לזרוק.
8. את הסידן אפשר גם לצרוך בבוקר? כרגע יש לי סידן קרבונט 600מ"ג אוכל להשתמש בו עד שיגמר או שזה גרוע? אם כן מה המינונים ממנו? אין בעיה של שתית קפה בבוקר שצורכים את כל הויטמנים כמובן חוץ מהמגנזיום והאבץ.

12. שאלת השאלות- האם ויטמנים של חברות לייפ מסופרפראם/v-care/ אלטמן/אלספה (מה שרשמתי לך אלה חברות ספיצפיות שממש זולות ביחס לסלוגאר בהבדל הענק אתה ממליץ לי עליהם?) אם יש חברות זולות יותר שאתה מכיר/משתמש אשמח לשמוע.

אני מצטט אותך יכול להיות שאולי לא ראית את הודעה שלי.

שום ויטמין לא משמעותי אם אין בו חוסר. כדור אחד של גרם (1,000 מ"ג) בשחרור מושהה יהיה מספיק. אם אתה אוכל כמה פעמים בשבוע פלפלים אין בכלל צורך בתוסף ויטמין C לדעתי.
קח פשוט 400 מ"ג עד שייגמר ולהבא תקנה ציטראט. מגנזיום אוקסייד הוא גם ככה משלשל, לקחת מינון גבוה יותר רק יגרום לך לשלשל יותר, לא לספוג יותר מגנזיום.
אכן אם יש אפשרות כלכלית עדיף לקחת 3 גרם אומגה שלוש בסך הכל. זה יוצא עשרה כדורים רגילים או שלושה-חמישה של כדורים מרוכזים. יקר מאוד ויהיה זול יותר לצרוך שתי קופסות סרדינים בשבוע בנוסף למינון נמוך יותר של אומגה 3. אבל איך שתעדיף.
לא שאלת אותי, אבל בכל זאת אענה; השתמשתי במעלה מעשרה מוצרים של קריאטין מחברות שונות (Now, Optimum, Dymatize, My Protein ועוד). לא היה הבדל שראוי לציון ביניהם.
גם כאן, סיים את הסידן קרבונט ועבור לסידן ציטראט.
לא ברור לי לאיזה ויטמין אתה מתכוון, אבל המלצה על ויטמין לכלל האוכלוסייה מחטיאה את המטרה. כל אחד צורך תזונה שונה וחשוף לחוסרים שונים. ויטמין אחד שיוצא מהכלל בנושא הזה הוא ויטמין D אשר לא מתקבל כמעט מהתזונה ולחלק גדול מאוד באוכלוסייה יש חוסר בו.
שום ויטמין לא יעיל כאשר לא נוצר בו חוסר בגוף. אם תאכל כמות גדולה של ירקות ופירות ומגוון רחב של מוצרים שאינם מעובדים תקבל מספיק ויטמינים ומינרלים מהתזונה. לפי דעתי, צריכה של נוטריאנטים ממזון תמיד עדיפה על צריכתם מתוסף. לכן למשל, צריכה של פלפל אדום תהיה עדיפה על צריכה של קפסולת ויטמין C.
כל חברה תעבוד בצורה זהה. כרגע אני עם My Protein, עד לפני שבועיים זה היה Prolab. אין הבדל.
שום תוסף בארץ הוא לא זול, מלבד אבקות חלבון שכבר מתחרות במחיר אבקות מיובאות. ויטמינים ומינרלים עולים בארץ הרבה יותר מאשר בחו"ל. אין בעיה עם החברות שציינת ביחס לסולגאר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית