הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר אירובי עם משקולות

bietarist

מושעה
2,468
0
נק' מוניטין:
7,494
2,468
0
מכירים את התוכניות האלה שעושים עליות על מדרגות עם משקולות, סקוואט עם משקולות כפיפות וכאלה כמו שבערוץ 5 יש את התוכנית של גלעד הזה, אני צריך אתרים שמראים שיעורים כאלה, חיפשתי מצאתי אחד שתיים, צריך יותר... תודה.

המצפון שלי לא היה נותן לי לתת לאנשים שמשלמים לי לעשות חרטות כאלה.
בכל מקרה תמציא מהראש, אותה יעילות.

• פותח/ת השרשור
המצפון שלי לא היה נותן לי לתת לאנשים שמשלמים לי לעשות חרטות כאלה.
בכל מקרה תמציא מהראש, אותה יעילות.

זה לא חארטות, זו אחלה דרך להוריד משקל ועל הדרך גם לעשות סוג של אימון אנאירובי.
מישהו מכיר אתרים וסירטונים של כל הדברים האלה?

אם אתה רוצה קורספיט תשתמש באימון קיים

מה יעזור לקפוץ עם 5 קילו אני לא יודע
גם אייר סקווט ללא משקל הוא קשה בתוך אימון קרוספיט

• פותח/ת השרשור
מתפלא עלייך הדרך היחידה להוריד משקל זה בגרעון קלורי:s85:

בשבילך, *זה אחלה כלי עזר להורדת משקל.
מוו זה שאתה מכיר(או מקובע) רק סוג אחד שאתה חושב שטוב לאירובי זה לא אומר שאין עוד סוגים שלאירובי שעובדים מצויין.

משה אולי לך יש אתרים או סירטונים של כאלה דברים?

המשקולות הללו באימוני אירובי:

1. לא מביאות הרבה לשריפה הקלורית, מדובר בעשרות קלוריות לשעת מאמץ (עדיף כבר לעשות עוד 5 דקות את אותו המאמץ ולשרוף את אותם הקלוריות)

2. יש סיכוי יתר - להיפצע.

• פותח/ת השרשור
באימון האחרון מישהי שרפה 500 קלוריות(שעון פולר) בשעה ורבע בערך, ובכל זאת משה גם אם אתה לא מאמין בזה יש לך אולי אתרים שאתה מכיר שמראים את סוג האימון הזה בווידיאו?

עוד לא ענית לי למה לא עדיף פשוט להמציא?
בוא נערוך השוואה
זמן שמושקע:
מעט בשניהם
רפרנסים:
אפס בשניהם
ניסיון של הממציא:
מעט בשניהם
תוצאות שנראו עד עכשיו:
אפסיות בשניהם

תסיק מסקנות.

באימון האחרון מישהי שרפה 500 קלוריות(שעון פולר) בשעה ורבע בערך, ובכל זאת משה גם אם אתה לא מאמין בזה יש לך אולי אתרים שאתה מכיר שמראים את סוג האימון הזה בווידיאו?
ומה זה קשור למשקולות? בשעה ורבע לשרוף 500 קלוריות מצטער זה כלום, השעון שלי מראה לי 800 קלוריות ב 40 דקות ווהוא מזייף חבל על הזמן, אולי היה שם 400-500.

• פותח/ת השרשור
ומה זה קשור למשקולות? בשעה ורבע לשרוף 500 קלוריות מצטער זה כלום, השעון שלי מראה לי 800 קלוריות ב 40 דקות ווהוא מזייף חבל על הזמן, אולי היה שם 400-500.

לאנשים מבוגרים זה די הרבה, וזה הקונספט של האימון, אימון משקולות בטווח חזרות של 20.. לא אני המצאתי את זה אני רק אמור לעביר את זה, יש אנשים שבאים לשם כי הם רואים תוצאות אז אני לא רואה מה הבעיה פה.

• פותח/ת השרשור
עוד לא ענית לי למה לא עדיף פשוט להמציא?
בוא נערוך השוואה
זמן שמושקע:
מעט בשניהם
רפרנסים:
אפס בשניהם
ניסיון של הממציא:
מעט בשניהם
תוצאות שנראו עד עכשיו:
אפסיות בשניהם

תסיק מסקנות.

אני יכול להמציא אבל בכל זאת רציתי לראות דוגמאות של אימונים מהסוג הזה, דרך אגב לא הבנתי בין מה למה ערכת השוואה?

• פותח/ת השרשור
לא אמרתי שאני רוצה להביא אימונים מוכנים אמרתי שאני רוצה רעיונות בשביל להוסיף לאימון.

לאנשים מבוגרים זה די הרבה, וזה הקונספט של האימון, אימון משקולות בטווח חזרות של 20.. לא אני המצאתי את זה אני רק אמור לעביר את זה, יש אנשים שבאים לשם כי הם רואים תוצאות אז אני לא רואה מה הבעיה פה.
הבעיה שבמיוחד אנשים מבוגרים יש נטייה להיפצע עם אימוני קרקס, למה 20 חזרות? אנשים מבוגרים צריכים במיוחד להתאמן בטווחים הרבה יותר נמוכים עקב כל השיט של צפיפות עצם, אם אין מחלות רקע מיוחדות, לחץ דם וכדומה עד 6-8 יכול להיות בסדר, אם יש לחץ דם או סכרת או דברים בסיגנון אז נשנה את הטווח ל 12 חזרות לערך.
ברגע שאתה מביא להם 20 חזרות, אתה עובד על הסיבים הירוקים ואין בכך שום יעול 😃

• פותח/ת השרשור
הבעיה שבמיוחד אנשים מבוגרים יש נטייה להיפצע עם אימוני קרקס, למה 20 חזרות? אנשים מבוגרים צריכים במיוחד להתאמן בטווחים הרבה יותר נמוכים עקב כל השיט של צפיפות עצם, אם אין מחלות רקע מיוחדות, לחץ דם וכדומה עד 6-8 יכול להיות בסדר, אם יש לחץ דם או סכרת או דברים בסיגנון אז נשנה את הטווח ל 12 חזרות לערך.
ברגע שאתה מביא להם 20 חזרות, אתה עובד על הסיבים הירוקים ואין בכך שום יעול 😃

אין ספק שהטווחים שציינת הם היעילים ביותר , אני איתך.
אבל לא אני המצאתי את האימונים הללו, אני רק צריך להעביר אותם, ואם כבר מדברים על סיבים ירוקים וכאלה, אז זה אימון שהוא יותר אירובי-אפילו שמתבצע עם משקולות, בטווחים כאלו עובדים על מרכיבים אירוביים, אבל הרבה אנשים שם רואים תוצאות ושיפור גם בטונוס השריר(לפי מה שהם מתארים), יורדים במשקל ובכללי מרוצים אז אני מאמין שזה עובד.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית