עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
המצפון שלי לא היה נותן לי לתת לאנשים שמשלמים לי לעשות חרטות כאלה.
בכל מקרה תמציא מהראש, אותה יעילות.
מתפלא עלייך הדרך היחידה להוריד משקל זה בגרעון קלורי:s85:זה לא חארטות, זו אחלה דרך להוריד משקל ועל הדרך גם לעשות סוג של אימון אנאירובי.
מישהו מכיר אתרים וסירטונים של כל הדברים האלה?
מתפלא עלייך הדרך היחידה להוריד משקל זה בגרעון קלורי:s85:
ומה זה קשור למשקולות? בשעה ורבע לשרוף 500 קלוריות מצטער זה כלום, השעון שלי מראה לי 800 קלוריות ב 40 דקות ווהוא מזייף חבל על הזמן, אולי היה שם 400-500.באימון האחרון מישהי שרפה 500 קלוריות(שעון פולר) בשעה ורבע בערך, ובכל זאת משה גם אם אתה לא מאמין בזה יש לך אולי אתרים שאתה מכיר שמראים את סוג האימון הזה בווידיאו?
ומה זה קשור למשקולות? בשעה ורבע לשרוף 500 קלוריות מצטער זה כלום, השעון שלי מראה לי 800 קלוריות ב 40 דקות ווהוא מזייף חבל על הזמן, אולי היה שם 400-500.
עוד לא ענית לי למה לא עדיף פשוט להמציא?
בוא נערוך השוואה
זמן שמושקע:
מעט בשניהם
רפרנסים:
אפס בשניהם
ניסיון של הממציא:
מעט בשניהם
תוצאות שנראו עד עכשיו:
אפסיות בשניהם
תסיק מסקנות.
הבעיה שבמיוחד אנשים מבוגרים יש נטייה להיפצע עם אימוני קרקס, למה 20 חזרות? אנשים מבוגרים צריכים במיוחד להתאמן בטווחים הרבה יותר נמוכים עקב כל השיט של צפיפות עצם, אם אין מחלות רקע מיוחדות, לחץ דם וכדומה עד 6-8 יכול להיות בסדר, אם יש לחץ דם או סכרת או דברים בסיגנון אז נשנה את הטווח ל 12 חזרות לערך.לאנשים מבוגרים זה די הרבה, וזה הקונספט של האימון, אימון משקולות בטווח חזרות של 20.. לא אני המצאתי את זה אני רק אמור לעביר את זה, יש אנשים שבאים לשם כי הם רואים תוצאות אז אני לא רואה מה הבעיה פה.
הבעיה שבמיוחד אנשים מבוגרים יש נטייה להיפצע עם אימוני קרקס, למה 20 חזרות? אנשים מבוגרים צריכים במיוחד להתאמן בטווחים הרבה יותר נמוכים עקב כל השיט של צפיפות עצם, אם אין מחלות רקע מיוחדות, לחץ דם וכדומה עד 6-8 יכול להיות בסדר, אם יש לחץ דם או סכרת או דברים בסיגנון אז נשנה את הטווח ל 12 חזרות לערך.
ברגע שאתה מביא להם 20 חזרות, אתה עובד על הסיבים הירוקים ואין בכך שום יעול 😃