עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
גם וגם. לא מתאמנים על אותם שרירים יום אחרי יום (לפחות לא כמתחילים/בינוניים), ובנוסף כדאי לשים יום מנוחה בין אימונים, למרות שיש תוכניות (למשל AB של 4 פעמים בשבוע) שבהן זה לא קורה.שאומרים שחייב לתת לגוף מנוחה מתכוונים לשריר או לכל אימון
גם וגם. לא מתאמנים על אותם שרירים יום אחרי יום (לפחות לא כמתחילים/בינוניים), ובנוסף כדאי לשים יום מנוחה בין אימונים, למרות שיש תוכניות (למשל AB של 4 פעמים בשבוע) שבהן זה לא קורה.
למה אתה מתפלא?
כי זה בדיוק מה שהוא כתב!למה אתה מתפלא?
ועוד אוסיף שגם בתכנית AB כשאין מנוחה בין אימון A1 ל B1 ואין מנוחה בין A2 ל B2 אז עדיף לשים חזה וכתפיים באותו אימון ולעשות ביניהם רוטציה של עצימות\נפח, אם הם יהיו באימונים שונים אז ייצא לך לעבוד כביכול 4 פעמים בשבוע כתפיים ...
רוצה לומר שגם ב AB צריכה להיות חלוקה הגיונית ויעילה.
למה ?ועברתי לabc
כי הרבה יותר אפקטיבי למסה זה abc כי המשקלים הם יותר כבדים ולא טןב לעבוד על שריר פעמיים בשבועלמה ?
כל מה שכתבת פה לא נכון , יש לך ביסוס לדברים ? , מעניין אותי האמת איך הגעת לתובנות הללוכי הרבה יותר אפקטיבי למסה זה abc כי המשקלים הם יותר כבדים ולא טןב לעבוד על שריר פעמיים בשבוע
מה שבטוח שלא אני הגעתי זה דברים שראיתי ממאמנים הרבה יותר גדולים במאמרים שקראת מה שאני אומר זה דברים ששמעתי ממאמנים כמו דני קגנוביץ לידור דיין חיים כהןכל מה שכתבת פה לא נכון , יש לך ביסוס לדברים ? , מעניין אותי האמת איך הגעת לתובנות הללו
מתאמנים גדולים= מבינים?מה שבטוח שלא אני הגעתי זה דברים שראיתי ממאמנים הרבה יותר גדולים במאמרים שקראת מה שאני אומר זה דברים ששמעתי ממאמנים כמו דני קגנוביץ לידור דיין חיים כהן
מה אתה חושב שלא נכון אני אשמח לשמוע
כן אנשים עם תוצאות גוף כמו שלהם ואני שמאמנים אנשים שמגיעים לתוצאות חלומיות אפשר לקרוא להם מבינים.מתאמנים גדולים= מבינים?
אפשר לדעת מה לא נכון במה שאמרתי?
כי הרבה יותר אפקטיבי למסה זה abc
ולא טןב לעבוד על שריר פעמיים בשבוע
שבוע מנוחה ???, למה נראה לך ששריר צריך שבוע מנוחה?לתת יותר מנוחה לשריר אחרי אימון מאסיבי על שריר מסויים.