ייעוץ ימי מנוחה

רז שושן

משתמש מתחיל
24
0
נק' מוניטין:
0
24
0
שאומרים שחייב לתת לגוף מנוחה מתכוונים לשריר או לכל אימון לדוגמא אם התאמנתי אתמול גב יד קדמית היום רגליים כתפיים ומחר חזה ויד אחורית זה בסדר או שצריך הפרש בין אימון לאימון?

לא צריך
אבל קח בחשבון שאם נגיד עשית היום כתפיים אל תשים חזה יום למחרת כי הם עובדות חזק בחזה
או שתעשה מנוחה של יום בין האימונים או תחליף את הסדר

שאומרים שחייב לתת לגוף מנוחה מתכוונים לשריר או לכל אימון
גם וגם. לא מתאמנים על אותם שרירים יום אחרי יום (לפחות לא כמתחילים/בינוניים), ובנוסף כדאי לשים יום מנוחה בין אימונים, למרות שיש תוכניות (למשל AB של 4 פעמים בשבוע) שבהן זה לא קורה.

• פותח/ת השרשור
גם וגם. לא מתאמנים על אותם שרירים יום אחרי יום (לפחות לא כמתחילים/בינוניים), ובנוסף כדאי לשים יום מנוחה בין אימונים, למרות שיש תוכניות (למשל AB של 4 פעמים בשבוע) שבהן זה לא קורה.

בוודאי שיש בab יום מנוחה עד עכשיו הייתי עושה ab והייתי עושה ככה
A
B
מנוחה
A
B

ועוד אוסיף שגם בתכנית AB כשאין מנוחה בין אימון A1 ל B1 ואין מנוחה בין A2 ל B2 אז עדיף לשים חזה וכתפיים באותו אימון ולעשות ביניהם רוטציה של עצימות\נפח, אם הם יהיו באימונים שונים אז ייצא לך לעבוד כביכול 4 פעמים בשבוע כתפיים ...

רוצה לומר שגם ב AB צריכה להיות חלוקה הגיונית ויעילה.

• פותח/ת השרשור
ועוד אוסיף שגם בתכנית AB כשאין מנוחה בין אימון A1 ל B1 ואין מנוחה בין A2 ל B2 אז עדיף לשים חזה וכתפיים באותו אימון ולעשות ביניהם רוטציה של עצימות\נפח, אם הם יהיו באימונים שונים אז ייצא לך לעבוד כביכול 4 פעמים בשבוע כתפיים ...

רוצה לומר שגם ב AB צריכה להיות חלוקה הגיונית ויעילה.

כן ב ab הייתי עושה חזה כתפיים יד אחורית-
גב רגליים יד קדמית
ועברתי לabc

כי הרבה יותר אפקטיבי למסה זה abc כי המשקלים הם יותר כבדים ולא טןב לעבוד על שריר פעמיים בשבוע
כל מה שכתבת פה לא נכון , יש לך ביסוס לדברים ? , מעניין אותי האמת איך הגעת לתובנות הללו

• פותח/ת השרשור
כל מה שכתבת פה לא נכון , יש לך ביסוס לדברים ? , מעניין אותי האמת איך הגעת לתובנות הללו
מה שבטוח שלא אני הגעתי זה דברים שראיתי ממאמנים הרבה יותר גדולים במאמרים שקראת מה שאני אומר זה דברים ששמעתי ממאמנים כמו דני קגנוביץ לידור דיין חיים כהן
מה אתה חושב שלא נכון אני אשמח לשמוע

מה שבטוח שלא אני הגעתי זה דברים שראיתי ממאמנים הרבה יותר גדולים במאמרים שקראת מה שאני אומר זה דברים ששמעתי ממאמנים כמו דני קגנוביץ לידור דיין חיים כהן
מה אתה חושב שלא נכון אני אשמח לשמוע
מתאמנים גדולים= מבינים?

• פותח/ת השרשור
לא התכוונתי לא טוב לרמה של מזיק ממש לא פשוט יותר אפקטיבי בגלל שבמסה אתה מעלה במשקלים ועדיף לתת יותר מנוחה לשריר אחרי אימון מאסיבי על שריר מסויים.

לתת יותר מנוחה לשריר אחרי אימון מאסיבי על שריר מסויים.
שבוע מנוחה ???, למה נראה לך ששריר צריך שבוע מנוחה?

לא נשמע יותר הגיוני ״לקרוע״ את השריר פחות ולתת לו לנוח 3-4 ימים? ואז להרוויח ״גדילה״ שלו פעמיים בשבוע ...

סיפור אישי שלי, גם אני אחרי חצי שנה/שנה עשיתי abcde ולחצתי בנץ׳ 65 קילו, אחרי שעברתי ל AB תוך חודשיים הגעתי ל 90 קילו (6 חזרות).

בקיצור, לעשות 18 סטים ולנוח שבוע זה לא אפקטיבי בעליל , אתה תתקדם מאוד לאט ותעבוד יותר קשה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית