הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ימי מנוחה

רז שושן

משתמש מתחיל
24
0
נק' מוניטין:
0
24
0
שאומרים שחייב לתת לגוף מנוחה מתכוונים לשריר או לכל אימון לדוגמא אם התאמנתי אתמול גב יד קדמית היום רגליים כתפיים ומחר חזה ויד אחורית זה בסדר או שצריך הפרש בין אימון לאימון?

• פותח/ת השרשור
שבוע מנוחה ???, למה נראה לך ששריר צריך שבוע מנוחה?

לא נשמע יותר הגיוני ״לקרוע״ את השריר פחות ולתת לו לנוח 3-4 ימים? ואז להרוויח ״גדילה״ שלו פעמיים בשבוע ...
סיפור אישי שלי, גם אני אחרי חצי שנה/שנה עשיתי abcde ולחצתי בנץ׳ 65 קילו, אחרי שעברתי ל AB תוך חודשיים הגעתי ל 90 קילו (6 חזרות).

בקיצור, לעשות 18 סטים ולנוח שבוע זה לא אפקטיבי בעליל , אתה תתקדם מאוד לאט ותעבוד יותר קשה

מי אמר לתת לשריר שבוע מנוחה מה אתה רוצה

מי אמר לתת לשריר שבוע מנוחה מה אתה רוצה

אתה... אם אתה טוען שלא מאמנים את השריר פעמיים בשבוע, זה אומר שמאמנים אותו פעם אחת. אם עובר שבוע מאימון לאימון משמע שהשריר נח שבוע.

אמיר אמר, ובצדק, שלשריר לוקח כ3 ימים להתאושש, ואם אתה נותן שבוע מנוחה, לא משנה כמה נפח תיתן לו, אתה מבזבז "גדילה" נוספת באותו שבוע.

ויש דרך להגיד דברים, אמיר התייחס אליך בסבלנות, ראוי לפחות שאתה, זה שפתח את האשכול ובא ללמוד, תענה באיפוק. גם אם הדברים לא נראים לך.

• פותח/ת השרשור
אתה... אם אתה טוען שלא מאמנים את השריר פעמיים בשבוע, זה אומר שמאמנים אותו פעם אחת. אם עובר שבוע מאימון לאימון משמע שהשריר נח שבוע.

אמיר אמר, ובצדק, שלשריר לוקח כ3 ימים להתאושש, ואם אתה נותן שבוע מנוחה, לא משנה כמה נפח תיתן לו, אתה מבזבז "גדילה" נוספת באותו שבוע.

ויש דרך להגיד דברים, אמיר התייחס אליך בסבלנות, ראוי לפחות שאתה, זה שפתח את האשכול ובא ללמוד, תענה באיפוק. גם אם הדברים לא נראים לך.

אז איך אני אמור לעשות abc להתאמן 6 פעמים בשבוע?

אז איך אני אמור לעשות abc להתאמן 6 פעמים בשבוע?

אתה לא אמור לעשות ABC.

תכנון חכם של AB יהיה בול בשבילך. תעבור על אשכולות ישנים שנכתבו בנושא.
אבל בגדול, נפח עצים בתרגילים מורכבים, עדיפות לרוטציה בלחיצות (יום בנץ' כבד ופרס קל, ויום פרס כבד ובנץ' קל), התחלה מעבודה כבדה ולבסוף נפח משלים.

כדאי לך לעבור על הודעות שנכתבו ע''י Daniel Barack.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית