הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שובצתי לשריון ואני מעונין לסרב.

Kartalajan

משתמש משקיע
2,998
2,102
נק' מוניטין:
4,829
2,998
2,102
היי. בן 18 וחצי, פרופיל 72. הייתי אמור להתגייס בנובמבר 16 ודחו לי למרץ הקרוב.
לא היה לי שיבוץ עד עכשיו והיום בבוקר התקשרתי לבדוק ואמרו לי ששובצתי לשיריון. אני לא מעוניין ורוצה לצאת מזה במיידי. מעדיף להיות ג׳ובניק בקריה בתל אביב/לשכת הגיוס תל השומר(שניהם קרובים אליי).
יש לי בעיה בברך, עקמת ואסטמה שעברה סביב גיל 10. על זה ירד לי הפרופיל ל72. השאלה אם אני יכול לשחק על משהו במהרה בשביל שיירד לי הפרופיל? כי אני ממש לא מתכוון להתגייס לשריון מכמה וכמה סיבות ככה שאשמח שלא תנסו בכל זאת לשכנע אותי להתגייס לשיריון.
אני רוצה גם לעשות ניתוח לייזר בעיניים. האם זה משהו שאפשר להסתמך עליו לפני הצבא? כי הגיוס ב13.3, וסביר להניח שאני לא יעשה את הניתוח עד אז. ככה שמה אני יכול לעשות? הרי לא נראלי שאחרי טירונות של שיריון(אם לא אצליח לצאת מזה) אצליח לצאת לניתוח באזרחי..ככה שאני זקוק לעזרה כמה שיותר מהר. תודה מראש.

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
אז עם קצת יותר רצינות.
א. הייתי פשוט מסרב בבקו"ם.
ב. עברת אישור מרופא על לייזר? עד כמה שידוע לי רופאים כמעט ולא מאשרים בגיל כזה בגלל שהראייה עדיין לא יציבה.
ג. (אולי) בעייני הצבא האסתמה שלך עברה ובגלל זה יש לך 72 או שאתה מוגדר כבעל אסתמה עם 72? כי אם אתה מוגדר "בעבר עם אסתמה" אתה יכול לשחק שזה חזר.
ד. נפגש בבקו"ם גם אני 13.3. 😃

• פותח/ת השרשור
*נראה שהמקש עם האות ח' נתקע לך. אנא נקה את המקלדת*
אז עם קצת יותר רצינות.
א. הייתי פשוט מסרב בבקו"ם.
ב. עברת אישור מרופא על לייזר? עד כמה שידוע לי רופאים כמעט ולא מאשרים בגיל כזה בגלל שהראייה עדיין לא יציבה.
ג. (אולי) בעייני הצבא האסתמה שלך עברה ובגלל זה יש לך 72 או שאתה מוגדר כבעל אסתמה עם 72? כי אם אתה מוגדר "בעבר עם אסתמה" אתה יכול לשחק שזה חזר.
ד. נפגש בבקו"ם גם אני 13.3. 😃
חח אם כמה שזה דורש להטריל אותי אני רציני.

אני אסרב בבקום אם לא אצליח לצאת.
עשיתי בדיקת עיניים וקיבלתי המלצה למקום לבדוק אם אני כשיר. בודק בקרוב ונראה אם זה יכול לשמש גם כגלגל הצלה(אני בלי קשר רוצה לעשות לייזר).
אני חושב שמבחינתם זה עבר לי. במצב כזה אי אפשר לשחק על זה, נכון?
אני תושב המרכז אתה מהצפון הרחוק..

לא בשביל לבאס אותך, אני גוייסתי לשריון וגם לא רציתי, מלוחם ירדתי לתומך לחימה בבסיס שיזפון (החור הכי גדול עליי אדמות) זה היה התקופה הכי שבוזה בחיים שלי, אחרי שנה יצאתי לבסיס קרוב לבית.

אני חושב שמבחינתם זה עבר לי. במצב כזה אי אפשר לשחק על זה, נכון?
עד כמה שידוע לי הפרופיל לאנשים עם אסתמה *כרגע* הוא 62 אם לא 45.
אני באמת לא מבין למה שזה יהיה גלגל הצלה.

תגיד שאתה מסרב בגלל אלאור עזריה ושאתה לא רוצה לשרת בקרבי כי אתה מפחד שיקרה לך מה שקרה לו ואתה מוכן לשבת בכלא כל השירות
כל האנשים שסירבו בזמן האחרון בגלל זה קיבלו את התפקידים הכי מגעילים בצה"ל. (החבורה האחרונה שלא רצתה להתגייס לשריון)

• פותח/ת השרשור
אני ממש לא מתכוון לסרב בגלל אלאור עזריה. הוא צריך לקבל עונש מסוים. בכל אופן זה לא שייך לסיבות בגינם אני לא רוצה לשרת בקרבי.

מתי, אני תוהה אם ניתוח לייזר בזמן השירות הצבאי מוריד פרופיל. הרי מן הסתם לא אוכל לשרת בקרבי אחרי ניתוח לייזר. השאלה אם יתנו לי לצאת לניתוח(במידה ואני כשיר) מבלי לדחות לי את הגיוס או משהו.

תנסה לשחק על הבעיות האורטופדיות, כמו דלקות חוזרות בברך
לי רצו להוריד על רגל שטוחה שנוטה לדלקות ל-64

• פותח/ת השרשור
תנסה לשחק על הבעיות האורטופדיות, כמו דלקות חוזרות בברך
לי רצו להוריד על רגל שטוחה שנוטה לדלקות ל-64
נניח ואצליח להשיג סיבה רפואית ל64. האם לשלוח להם לפני הגיוס או ביום הגיוס? חושש שאולי ידחו לי את הגיוס שוב(הרי דחו לי מנוב16 למרץ).

נניח ואצליח להשיג סיבה רפואית ל64. האם לשלוח להם לפני הגיוס או ביום הגיוס? חושש שאולי ידחו לי את הגיוס שוב(הרי דחו לי מנוב16 למרץ).
ברור שלפני , אם תתגייס לשריון ואז תוריד פרופיל ל 64 אתה תהיה תומך לחימה בשיזפון , להוריד לפני הגיוס לא מבטיח לך שיבוץ מזהיר אבל משאיר לך סיכוי קטן לתש סבבה או תפקיד טוב אם תצליח איכשהו לעשות מיונים

נראה לי שעכשיו יותר אנשים מקבלים שריון כי הם יודעים שמראש חצי יסרבו 😆
אם תסרב תהיה מוכן שיציעו לך תפקידים ממש זוועה כמו חימוש וכאלה , וינסו לטרטר אותך ולשבור אותך אבל תכלס עדיף לך לשבת איזה חודשיים בכלא בשביל תפקיד טוב או שפשוט לך לפאקינג פסיכיאטר פרטי שחק אותה פסיכופט פקסס את זה ללשכת גיוס ויש לך יומיות/פרופיל 21

אם היית מקבל גולני במקום שריון היית מסרב ?
עוד מעט שיריון יהיה אטרקציה, יכניסו בנות לטנקים.
לך תכוון אותן ברוורס

• פותח/ת השרשור
ברור שלפני , אם תתגייס לשריון ואז תוריד פרופיל ל 64 אתה תהיה תומך לחימה בשיזפון , להוריד לפני הגיוס לא מבטיח לך שיבוץ מזהיר אבל משאיר לך סיכוי קטן לתש סבבה או תפקיד טוב אם תצליח איכשהו לעשות מיונים

נראה לי שעכשיו יותר אנשים מקבלים שריון כי הם יודעים שמראש חצי יסרבו 😆
אם תסרב תהיה מוכן שיציעו לך תפקידים ממש זוועה כמו חימוש וכאלה , וינסו לטרטר אותך ולשבור אותך אבל תכלס עדיף לך לשבת איזה חודשיים בכלא בשביל תפקיד טוב או שפשוט לך לפאקינג פסיכיאטר פרטי שחק אותה פסיכופט פקסס את זה ללשכת גיוס ויש לך יומיות/פרופיל 21
מה מצב התנאים בכלא הצבאי? כי מבחינתי זה חודשים של בזבוז.
חשבתי באמת על פסיכיאטר..מה הנזק הכספי והשאלה אם אין לזה השפעה חיצונית לאזרחות?
אם היית מקבל גולני במקום שריון היית מסרב ?
עוד מעט שיריון יהיה אטרקציה, יכניסו בנות לטנקים.
לך תכוון אותן ברוורס
כן. אני לא רוצה קרבי.
בנות יש גם מחוץ לשריון.

מה מצב התנאים בכלא הצבאי? כי מבחינתי זה חודשים של בזבוז.
חשבתי באמת על פסיכיאטר..מה הנזק הכספי והשאלה אם אין לזה השפעה חיצונית לאזרחות?

כן. אני לא רוצה קרבי.
בנות יש גם מחוץ לשריון.
וואלה לא הייתי בכלא אז לא יודע להגיד לך אבל איתי בטירונות הקרבית שעשיתי היה חיילים שקיבלו שבוע כלא ואמרו שעדיף להיות שם מאשר בטירונות ....
כל פסיכיאטר לוקח סכום שונה אז לא יודע להגיד לך בדיוק לא הייתי אפעם אצל אחד כזה , תוודא לפני שהוא יכול לרשום המלצה לצבא , השפעה חיצונית לאזרחות אי אפשר לדעת כל אחד אומר משהו אחר זה גם תלוי אם תקבל יומיות או פרופיל 21 שאת זה רק הפסיכיאטר הצבאי יחליט ללא קשר ישיר למה שהפסיכיאטר האזרחי המליץ

מאמין שאם תקבל יומיות לא תהיה פגיעה לעתיד

• פותח/ת השרשור
וואלה לא הייתי בכלא אז לא יודע להגיד לך אבל איתי בטירונות הקרבית שעשיתי היה חיילים שקיבלו שבוע כלא ואמרו שעדיף להיות שם מאשר בטירונות ....
כל פסיכיאטר לוקח סכום שונה אז לא יודע להגיד לך בדיוק לא הייתי אפעם אצל אחד כזה , תוודא לפני שהוא יכול לרשום המלצה לצבא , השפעה חיצונית לאזרחות אי אפשר לדעת כל אחד אומר משהו אחר זה גם תלוי אם תקבל יומיות או פרופיל 21 שאת זה רק הפסיכיאטר הצבאי יחליט ללא קשר ישיר למה שהפסיכיאטר האזרחי המליץ

מאמין שאם תקבל יומיות לא תהיה פגיעה לעתיד
אין לי בעיה לגשת לפסיכיאטר. השאלה היא האם באמת אפשר למכור לו משחק מבלי לגרום לו לחשוב שזה אינטרס לשירות שלי בצה״ל? ויש מצב בתכלס לא יצליח לי וצהל ישימו זין אלא אם כן הפסיכיאטר האזרחי יבוא לקראתי.
נניח והצבא חושב שזה משחק, כל עוד יש לי אישור מהפסיכיאטר אסור להם לערער על זה נכון?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית