Y Yeuda 30 משתמש פעיל 322 20 נק' מוניטין: 32 0 322 20 26/1/17 #1 שלום רב, איך עדיף לתסף? מה כמות מומלצת לאדם עם חוסר-בבדיקת דם האחרונה הרופאה נתנה לי אופציה לקחת 50 טיפות שבועיות-נכון או עדיף על בסיס יומי?
שלום רב, איך עדיף לתסף? מה כמות מומלצת לאדם עם חוסר-בבדיקת דם האחרונה הרופאה נתנה לי אופציה לקחת 50 טיפות שבועיות-נכון או עדיף על בסיס יומי?
kotzer משתמש על 15,058 8,064 משתמש/ת כבוד נק' מוניטין: 13,122 0 15,058 8,064 26/1/17 #2 טיפות או קפסולות זה כבר עניין של איך נוח לך, אני יודע שלרוב נוח יותר קפסולות וזה ויטמין ליפופילי, כמה שאין באמת חשיבות לאם תיקח אחד ביום או אחת לכמה ימים, העיקר שתגיע לכמות מסוימת לאורך זמן Upvote 0 Downvote
טיפות או קפסולות זה כבר עניין של איך נוח לך, אני יודע שלרוב נוח יותר קפסולות וזה ויטמין ליפופילי, כמה שאין באמת חשיבות לאם תיקח אחד ביום או אחת לכמה ימים, העיקר שתגיע לכמות מסוימת לאורך זמן
ע עידן הבןבת משתמש מתחיל 2 0 נק' מוניטין: 0 0 2 0 27/1/17 #3 סולגאר ישראל היא החברה המובילה בארץ בתחום תוספי הבריאות, סולגארבדר"כ יש לי ויטמין די מחו"ל אבל עכשיו מתעכב בדואר. ויטמין די של סולגאר (מגיע בתור כמה מרכיבים ביחד) עובד? Upvote 0 Downvote
סולגאר ישראל היא החברה המובילה בארץ בתחום תוספי הבריאות, סולגארבדר"כ יש לי ויטמין די מחו"ל אבל עכשיו מתעכב בדואר. ויטמין די של סולגאר (מגיע בתור כמה מרכיבים ביחד) עובד?