הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תפריט חיטוב ייעוץ

idan1070

משתמש מתחיל
7
0
נק' מוניטין:
0
7
0
הBMR שלי הוא 2163
התפריט שבניתי-

תפריט –חיטוב-

ארוחה ראשונה-

2 ביצים (מקושקת) +שמן זית

כוס חלב

מלפפון

ארוחה שנייה-(בית ספר)

סנביץ-שני פרוסות לחם קל עם קוטג 3%

סנביץ-שני פרוסות לחם קל עם פרוסת גבינה

ארוחה שלישית-(בית ספר)

כפית טחינה(20גרם)בסלט ירקות+6 אגוזי מלך

ארוחה רביעית-(לפני אימון)

אורז -120 גרם מבושל

חזה עוף-150 גרם מבושל

ארוחה חמישית-(אחרי אימון)

חלבון-סקופ(42 גרם חלבון 215 קלוריות)

שיבולת שועל-לא מבושל 100גרם

סהכ-
קלוריות-1684
חלבון-150 גרם
שומן-39.7 גרם
פחמימות-170 גרם
כולסטרול-600 מג
סיבים תזונתיים-20 גרם

צריך קצת עזרה להתחיל ישר את החיטוב עם התפריט או להוריד בהדרגה

נערך לאחרונה:
שתי שאלות:
מה האחוז שומן שלך? לפי הנתונים שנתת לפי דעתי אתה צריך להמשיך מסה.
למה כ"כ קצת שומן? אתה צריך לפחות 0.8 גרם שומן על כל קילו משקל גוף, ממליץ על 1 גרם שומן על כל קילו משקל גוף.

תשמע תעשה את מה שאמרתי עם השומן ואז תוסיף פחמימה עד שאתה מגיע למינוס קלורי של 300, בשבילך זה אומר: אזור ה150 גרם חלבון ו70 גרם שומן והשאר פחמימה. ברגע שתתקע במשקל תוריד עוד פחמימה עד שתגיע למינוס של 500.

לגבי ההורדת קלוריות בהדרגתיות:
תוריד את הקלוריות בהדרגתיות (יצא שאתה תוריד את רוב הקלוריות מהפחמימות שזה בסדר) תוך איזה שבוע אתה אמור להיות כבר במינוס קלורי. אתה לא חייב לעשות את זה אבל זה עוזר לא להרגיש את הרעב בימים הראשונים.

• פותח/ת השרשור
שתי שאלות:
מה האחוז שומן שלך? לפי הנתונים שנתת לפי דעתי אתה צריך להמשיך מסה.
למה כ"כ קצת שומן? אתה צריך לפחות 0.8 גרם שומן על כל קילו משקל גוף, ממליץ על 1 גרם שומן על כל קילו משקל גוף.

תשמע תעשה את מה שאמרתי עם השומן ואז תוסיף פחמימה עד שאתה מגיע למינוס קלורי של 300, בשבילך זה אומר: אזור ה150 גרם חלבון ו70 גרם שומן והשאר פחמימה. ברגע שתתקע במשקל תוריד עוד פחמימה עד שתגיע למינוס של 500.

לגבי ההורדת קלוריות בהדרגתיות:
תוריד את הקלוריות בהדרגתיות (יצא שאתה תוריד את רוב הקלוריות מהפחמימות שזה בסדר) תוך איזה שבוע אתה אמור להיות כבר במינוס קלורי. אתה לא חייב לעשות את זה אבל זה עוזר לא להרגיש את הרעב בימים הראשונים.

תודה על התשובה
מסה כבר כ-טיפה יותר מחצי שנה השגתי את מה שאני מעוניין במסה הזאת עליתי מ-60 קילו ל-73 קילו די תקוע עם אחוז שומן של 15 אחוז
מטרה לרדת לאחוז שומן נמוך ולהמשיך למסה נוספת
אז אתה אומר להוסיף שומן על כול קילו להישאר על 150 גרם חלבון והשאר פחמימה ?

תודה על התשובה
מסה כבר כ-טיפה יותר מחצי שנה השגתי את מה שאני מעוניין במסה הזאת עליתי מ-60 קילו ל-73 קילו די תקוע עם אחוז שומן של 15 אחוז
מטרה לרדת לאחוז שומן נמוך ולהמשיך למסה נוספת
אז אתה אומר להוסיף שומן על כול קילו להישאר על 150 גרם חלבון והשאר פחמימה ?
אני אישית חושב שתמשיך מסה עד לאפריל-מאי כי תשמע, ככה יצא לך שתהייה חטוב בדיוק בקיץ וגם ככה יש לך עוד לאן לעלות במסה אין לך סיבה לחטב עכשיו.

• פותח/ת השרשור
כ
אני אישית חושב שתמשיך מסה עד לאפריל-מאי כי תשמע, ככה יצא לך שתהייה חטוב בדיוק בקיץ וגם ככה יש לך עוד לאן לעלות במסה אין לך סיבה לחטב עכשיו.

הפחד שלי שאני יהיה תקוע בחיטוב ויקח לי המון זמן להוריד את האחוז שומן שלי
אתה ממליץ לסחוב עוד חודש וחצי ככה?

• פותח/ת השרשור
אני מעריך בסביבות ה14-15 אחוז שומן
אני רוצה לרדת לאחוז שומן נמוך ונקי עם מינימום טעויות לכן פתחתי את האשכול
אורך זמן שיש לי לתת הוא 5 חודש בערך עד לגיוס לכן אני חושב על להשקיע בחיטוב יותר שיהיה אפקטיבי מאשר למשוך את המסה שדי נתקע ורואה שעולה באחוז שומן יותר מאשר בשריר

• פותח/ת השרשור
לדעתי מאסה, במילא בצבא היא תרד בצורה כזו או אחרת

אוקיי תודה
ואם לא אתאמן במשך חודש אני ירד בצורה משמעותית ? במסה (אני יאכל נכון במהלך התקופה ) פשוט בטירונות זה חודש בלי כלום

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית