מידע השירות של ישראבודי

drayfus

מושעה
762
175
נק' מוניטין:
270
762
175
אז החלטתי ללכת ליועץ תזונה באופן מקצועי...

וחיכיתי חודש שלם למפגש,והגעתי למפגש והיועץ ייבש אותי חצי שעה אז קמתי והלכתי...

מה הייתם עושים?

• פותח/ת השרשור
זה לא נעים.
אני לא אנקוט עמדה. אך מדוע בכלל אתה חושב שאתה צריך ליווי אישי שכזה?
אשמח אם תנקוט עמדה. לשאלתך-אני מכיר בזה שלמרות שיש לי ידע נרחב בתזונה אני לא המומחה מספר 1 ולא העמדתי אלופי iffb
ולכן כמו שאני הולך לרופא(הכי טוב) בשביל לפתור לי בעיה כך אצל שאר אנשי מקצוע. אגב אם אתה מכיר מקצוען בתזונה אשמח אם תפנה אותי.

אני אשאל אחרת, האם המטרה שלך היא להתחרות, שאתה חושב שאתה זקוק לייעוץ שכזה? ישראל בודי כבודם במקומם מונח, אך כשזה מגיע למטרות של רוב האוכלוסייה ולא משהו ייחודי, אני מעדיף שכל אדם ינסה את הידע שצבר על עצמו. אפשר להתייעץ באופן כזה או אחר, אבל לטעמי אין משהו מיוחד מאוד שישדרג אותך למול מה שאתה יודע עכשיו. לגבי ההמתנה, זה עלול לקרות. גם בתור לרופא ממתינים, מה לעשות. לא יודע אם זה מעיד על הבאות מבחינתם, אבל, שוב, זה לא נעים אך לא כל כך קריטי אם זה חד פעמי

• פותח/ת השרשור
על מייק הבעלים של הפורום חשבת? אם כבר ללכת אז אליו
לא הייתי מצפה מלכתחילה להיכנס בזמן...
והייתי הולך לייעוץ של הפורום אם כבר ייעוץ.
אין לי שום בעיה עם משה,אבל למיטב ידעתי אין לו תואר בתזונה קלינית או תוצאות ברמה של אלופי מן פיזיק ובודיבילדינג.יש לו ידע עצום בביוכימיה וכיוצא
בזה..אני מלכתחילה הולך על הכי טוב מבחינתי זה גיל גרנות כיוון שיש לו את הידע ותוצאות.מה לעשות שהוא בהרצליה ואני עצלן.....
אני אשאל אחרת, האם המטרה שלך היא להתחרות, שאתה חושב שאתה זקוק לייעוץ שכזה? ישראל בודי כבודם במקומם מונח, אך כשזה מגיע למטרות של רוב האוכלוסייה ולא משהו ייחודי, אני מעדיף שכל אדם ינסה את הידע שצבר על עצמו. אפשר להתייעץ באופן כזה או אחר, אבל לטעמי אין משהו מיוחד מאוד שישדרג אותך למול מה שאתה יודע עכשיו. לגבי ההמתנה, זה עלול לקרות. גם בתור לרופא ממתינים, מה לעשות. לא יודע אם זה מעיד על הבאות מבחינתם, אבל, שוב, זה לא נעים אך לא כל כך קריטי אם זה חד פעמי
צברתי ידע וניסיון,ואני לא מקבל את התוצאות שאני אמור,אני כרגע בודק הפרעה מטבולית בגלל שנגמרים לי הרעיונות לכשל שלי.זה נכון שכולנו בני אדם ועושים טעויות,אבל לדוגמא- אתה מחכה לרופא רק שאתה לא משלם...לך פעם לרופא מומחה ותן לו 800 שח לייעוץ .אתה תכנס כמו טיל ולזה ציפיתי...טעות שלי כנראה..

מייק חדש מבחינת הגעה לארץ איאפשר להשוות למשל לישראל בודי שפה כבר יותר מעשור
גיל אחלה יש תוצאות יש מוניטין אם טוב לך אז לך על זה
השאלה מה אתה מחפש? רוצה תחרות בודיבילדינג?
אני מאמין שמייק יכין בעתיד אנשים
ממה שאני רואה בקבוצה שלהם בפייס יש לו כמה בילדרים מעניינים שנראים טוב כמו לחן הרר (אם ככה השם), רפאל אחד שדוגמן גם נראה לי ועוד בטח שאני לא מכיר
תיצור איתו קשר מה אכפת ל לא עולה כסף

• פותח/ת השרשור
מייק חדש מבחינת הגעה לארץ איאפשר להשוות למשל לישראל בודי שפה כבר יותר מעשור
גיל אחלה יש תוצאות יש מוניטין אם טוב לך אז לך על זה
השאלה מה אתה מחפש? רוצה תחרות בודיבילדינג?
אני מאמין שמייק יכין בעתיד אנשים
ממה שאני רואה בקבוצה שלהם בפייס יש לו כמה בילדרים מעניינים שנראים טוב כמו לחן הרר (אם ככה השם), רפאל אחד שדוגמן גם נראה לי ועוד בטח שאני לא מכיר
תיצור איתו קשר מה אכפת ל לא עולה כסף
זה בדיוק הנקודה שלי.מייק חדש גיל ותיק עם תוצאות.אם אתה מוציא כבר כסף לא עדיף ללכת על הכי טוב? הבעיה עם גיל היא המרחק..לא רואה את עצמי נוסע 4 שעות בשביל ייעוץ.

אוקיי ראיתי שרשמת בעדכון הודעה שאתה מברר הפרעה מטבולית! זה תפור על מייק! אם כבר עניי ןכזה שהוא מול מייק שלמד לעומק מטבוליזם....

• פותח/ת השרשור
אוקיי ראיתי שרשמת בעדכון הודעה שאתה מברר הפרעה מטבולית! זה תפור על מייק! אם כבר עניי ןכזה שהוא מול מייק שלמד לעומק מטבוליזם....
תקשיב אחי הצעיר(אני מניח שאתה צעיר כי אני זקן).
ללמוד מטבוליזם ולקבל ד"ר באנדוקרינולוגיה זה שתי עולמות נפרדים.אני הולך מעקרון רק למנהלי מחלקה בתחום מהסיבה הפשוטה שהניסיון הקליני שלהם
הוא לאין ערוך יותר גדול ממי שלא למד\טיפל...ככה אני עושה בכל תחום שאני לא מספיק מבין בו בעצמי.

• פותח/ת השרשור
לא הבנתי מה הקשר מנהל מחלקה לישראלבודי?
מבחינתי בתחום התזונה והדרכת מתחרים בבודיבילדינג,גיל עם הכי הרבה קבלות.ולכן הוא שווה ערך למנהל מחלקה.אגב מעולם לא פגשתי את האיש
אני רק מכיר חלק מהמתחרים שלו..

יש לך בעיה ספציפית מטבולית. לא יודע אם גיל יעזור, משה או לא משנה מי. אל תפסול מראש תנסה וזהו. ומשה מספיק בעל ידע בלי שום תואר מבחינתי כדי לעזור. אתה חושב שלגיל יש תואר או שהוא דיאטן קליני? לא גורע מאף אחד שום תואר שיש או אין. כמו שאמרת, התוצאות בשטח חשובות.

• פותח/ת השרשור
יש לך בעיה ספציפית מטבולית. לא יודע אם גיל יעזור, משה או לא משנה מי. אל תפסול מראש תנסה וזהו. ומשה מספיק בעל ידע בלי שום תואר מבחינתי כדי לעזור. אתה חושב שלגיל יש תואר או שהוא דיאטן קליני? לא גורע מאף אחד שום תואר שיש או אין. כמו שאמרת, התוצאות בשטח חשובות.
כבר קבעת שיש לי בעיה מטבולית? עד עכשיו לצערי לא מוצאים בעיה ואני חופר לרופאים על כל מיני מחקרים של אפקט x וסינדרום מטבולי..זה עדיין בבירור
ורוב הסיכוים שהכל בסדר.לעניין שלנו,אני לא פוסל אני מתעדף עלות תועלת באופן הכי בסיסי.התואר של גיל הוא מארה"ב למקבילה ל וינגייט בארץ.אני הכי בעד התוצאות בשטח ולכן פניתי למי שיש הכי הרבה תוצאות.

לא קבעתי שיש לך בעיה. אתה בודק הפרעה. הבנתי. בדוק מול מי שנראה לך הכי נכון. אני הצעתי גם את משה. זה הכל

איזה שטויות אתה מדבר חבר,יש אנשים עם ניסיון וידע שגם 5 תארים לא יקנו.
דני קגנוביץ לדוגמא יש לו תואר ? והוא מביא את עצמו ומתאמנים לתוצאות מדהימות וככה גם משה אני מאמין.
תואר זה יפה על הנייר לא בטוח שזה מה שיעשה תהבדל.

איזה שטויות אתה מדבר חבר,יש אנשים עם ניסיון וידע שגם 5 תארים לא יקנו.
דני קגנוביץ לדוגמא יש לו תואר ? והוא מביא את עצמו ומתאמנים לתוצאות מדהימות וככה גם משה אני מאמין.
תואר זה יפה על הנייר לא בטוח שזה מה שיעשה תהבדל.
וזה עונה בדיוק על התיאור של גיל

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית