עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אשמח אם תנקוט עמדה. לשאלתך-אני מכיר בזה שלמרות שיש לי ידע נרחב בתזונה אני לא המומחה מספר 1 ולא העמדתי אלופי iffbזה לא נעים.
אני לא אנקוט עמדה. אך מדוע בכלל אתה חושב שאתה צריך ליווי אישי שכזה?
לא הייתי מצפה מלכתחילה להיכנס בזמן...מה הייתם עושים?
על מייק הבעלים של הפורום חשבת? אם כבר ללכת אז אליו
אין לי שום בעיה עם משה,אבל למיטב ידעתי אין לו תואר בתזונה קלינית או תוצאות ברמה של אלופי מן פיזיק ובודיבילדינג.יש לו ידע עצום בביוכימיה וכיוצאלא הייתי מצפה מלכתחילה להיכנס בזמן...
והייתי הולך לייעוץ של הפורום אם כבר ייעוץ.
צברתי ידע וניסיון,ואני לא מקבל את התוצאות שאני אמור,אני כרגע בודק הפרעה מטבולית בגלל שנגמרים לי הרעיונות לכשל שלי.זה נכון שכולנו בני אדם ועושים טעויות,אבל לדוגמא- אתה מחכה לרופא רק שאתה לא משלם...לך פעם לרופא מומחה ותן לו 800 שח לייעוץ .אתה תכנס כמו טיל ולזה ציפיתי...טעות שלי כנראה..אני אשאל אחרת, האם המטרה שלך היא להתחרות, שאתה חושב שאתה זקוק לייעוץ שכזה? ישראל בודי כבודם במקומם מונח, אך כשזה מגיע למטרות של רוב האוכלוסייה ולא משהו ייחודי, אני מעדיף שכל אדם ינסה את הידע שצבר על עצמו. אפשר להתייעץ באופן כזה או אחר, אבל לטעמי אין משהו מיוחד מאוד שישדרג אותך למול מה שאתה יודע עכשיו. לגבי ההמתנה, זה עלול לקרות. גם בתור לרופא ממתינים, מה לעשות. לא יודע אם זה מעיד על הבאות מבחינתם, אבל, שוב, זה לא נעים אך לא כל כך קריטי אם זה חד פעמי
זה בדיוק הנקודה שלי.מייק חדש גיל ותיק עם תוצאות.אם אתה מוציא כבר כסף לא עדיף ללכת על הכי טוב? הבעיה עם גיל היא המרחק..לא רואה את עצמי נוסע 4 שעות בשביל ייעוץ.מייק חדש מבחינת הגעה לארץ איאפשר להשוות למשל לישראל בודי שפה כבר יותר מעשור
גיל אחלה יש תוצאות יש מוניטין אם טוב לך אז לך על זה
השאלה מה אתה מחפש? רוצה תחרות בודיבילדינג?
אני מאמין שמייק יכין בעתיד אנשים
ממה שאני רואה בקבוצה שלהם בפייס יש לו כמה בילדרים מעניינים שנראים טוב כמו לחן הרר (אם ככה השם), רפאל אחד שדוגמן גם נראה לי ועוד בטח שאני לא מכיר
תיצור איתו קשר מה אכפת ל לא עולה כסף
תקשיב אחי הצעיר(אני מניח שאתה צעיר כי אני זקן).אוקיי ראיתי שרשמת בעדכון הודעה שאתה מברר הפרעה מטבולית! זה תפור על מייק! אם כבר עניי ןכזה שהוא מול מייק שלמד לעומק מטבוליזם....
מבחינתי בתחום התזונה והדרכת מתחרים בבודיבילדינג,גיל עם הכי הרבה קבלות.ולכן הוא שווה ערך למנהל מחלקה.אגב מעולם לא פגשתי את האישלא הבנתי מה הקשר מנהל מחלקה לישראלבודי?
כבר קבעת שיש לי בעיה מטבולית? עד עכשיו לצערי לא מוצאים בעיה ואני חופר לרופאים על כל מיני מחקרים של אפקט x וסינדרום מטבולי..זה עדיין בבירוריש לך בעיה ספציפית מטבולית. לא יודע אם גיל יעזור, משה או לא משנה מי. אל תפסול מראש תנסה וזהו. ומשה מספיק בעל ידע בלי שום תואר מבחינתי כדי לעזור. אתה חושב שלגיל יש תואר או שהוא דיאטן קליני? לא גורע מאף אחד שום תואר שיש או אין. כמו שאמרת, התוצאות בשטח חשובות.
וזה עונה בדיוק על התיאור של גילאיזה שטויות אתה מדבר חבר,יש אנשים עם ניסיון וידע שגם 5 תארים לא יקנו.
דני קגנוביץ לדוגמא יש לו תואר ? והוא מביא את עצמו ומתאמנים לתוצאות מדהימות וככה גם משה אני מאמין.
תואר זה יפה על הנייר לא בטוח שזה מה שיעשה תהבדל.