הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

מידע השירות של ישראבודי

drayfus

מושעה
762
175
נק' מוניטין:
270
762
175
אז החלטתי ללכת ליועץ תזונה באופן מקצועי...

וחיכיתי חודש שלם למפגש,והגעתי למפגש והיועץ ייבש אותי חצי שעה אז קמתי והלכתי...

מה הייתם עושים?

• פותח/ת השרשור
מה אמרתי? בדיוק אני לא מכיר אותך, ואת תומר אני מכיר ולכן אני מצדד אותו כי ראיתי את צורת העבודה שלו.
ויצא לי לראות במקרים אחרים מתאמנים שחושבים שהם בסדר ושהם צודקים כשזה לא היה המצב כך.
אתה יכול לפרסם מה שבא לך, זה לא כל כך משנה, אתה יכול להיות בדעה שלך שאתה בסדר זכותך, אין כל כך טעם להתווכח על זה כי זה כבר לא משנה.
הלך לו לקוח אחד יבואו לו עוד עשרה, הכל בסדר.
אין טעם לטחון את זה רק באתי להבהיר מה שאני יודע עליו ומעוד המון מתאמנים אחרים, בכל מצב תמיד יהיו כמה בודדים שיבואו בטענות ובתלונות.
אתה מבין בעסקים? בשירות לקוחות? הלך אחד יבואו עשרה? אתה יודע מה הנזק של לקוח אחד לא מרוצה? לא. השיפוט שלך לקוי בהערצה עיוורת לצד אחד.לכן אתה לא יכול לשפוט ולהכריע.אני מנסה להזהיר את חברי הפורום מיחס לא הוגן.מה שנקרא את הניסיון שלי שנרכש בזמן וכסף וטרחה.

תומר מוסר ש"הוא קיבל בראש" ושפיטרו אותו בגללך.
הרסת לו את החיים.
הערצה עיוורת הייתה אם הייתי ממליץ על כל חבר שלי שהוא מאמן כושר ותזונאי, מה שאני לא עושה, לפי רמת המקצועיות והידע, והיחס האישי, אני ממליץ רק עליו.
הנזק היחידי שלקוח אחד יכול לעשות כי הוא לא מרוצה זה ללכלך ולסלף את הדברים.

• פותח/ת השרשור
תומר מוסר ש"הוא קיבל בראש" ושפיטרו אותו בגללך.
הרסת לו את החיים.
הערצה עיוורת הייתה אם הייתי ממליץ על כל חבר שלי שהוא מאמן כושר ותזונאי, מה שאני לא עושה, לפי רמת המקצועיות והידע, והיחס האישי, אני ממליץ רק עליו.
הנזק היחידי שלקוח אחד יכול לעשות כי הוא לא מרוצה זה ללכלך ולסלף את הדברים.
אין לי שום כוונה לפטר אדם כזה או אחר,כוונתי היא לשתף במידע ולהמליץ לטובה או לשלילה על נותן שירות כזה או אחר.אין לי אינטרס.אני לא שתול של ישראלבודי כמוך.פאק באמינות תמיד מתגלה במוקדם או במאוחר.אליי התקשרו(יש לי את זה מוקלט) והציעו פיצוי והתנצלות.על מה ? על שקרים? לא על הטעות שעשו.

אין לי שום כוונה לפטר אדם כזה או אחר,כוונתי היא לשתף במידע ולהמליץ לטובה או לשלילה על נותן שירות כזה או אחר.אין לי אינטרס.אני לא שתול של ישראלבודי כמוך.פאק באמינות תמיד מתגלה במוקדם או במאוחר.אליי התקשרו(יש לי את זה מוקלט) והציעו פיצוי והתנצלות.על מה ? על שקרים? לא על הטעות שעשו.

עכשיו גם אתה מכיר אותי? וואו אתה ממש יודע עליי הרבה. לעולם לא המלצתי לאף אחד ללכת ליעוץ בישראלבודי, ראיתי והקשבתי לתזונאים אחרים ברשת (בעיקר בנושא הכוח) ולא אהבתי, וגם מלקוחות שהיו אצלם וראיתי אצל כמה מהם את תוכנית האימונים היו לי הרבה דעות בנושא ואני לא הייתי הכי בעד.
אם אני ממליץ על תומר זה רק בזכותו ולא בזכות הרשת שהוא עובד בה.
שוב אתה יכול להגיד מה שבא לך, ולהאמין בזה בלב שלם.
יום טוב.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית