עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני רוצה ללמוד רק את הטכניקה של הסקוואט מהספר של ריפטו ולקרוא כמה שפחות(לא כל כך טוב באנגלית 🙄) כל החלק של למה ואיך ולמה זה טוב וכדאי לא מעניין אותי..מעניין אותי רק פשוט איך לעשות..מקוה שהבינו אותי פה תודה לעוזרים
5000 ע"מ300 ע"מ...
לא טוב בקריאת אנגלית..אתה לא חייב לעזור אבל אל תזיין את השכל בשבילך השפה ברורה בשבילי לאאתה מוכן לקום מהתחת ולעשות פעילות ספורטיבית אבל אתה עצלן מדי בשביל לקרוא כמה עמודים מסכנים בספר בשפה ברורה ופשוטה שיסביר לה את התשובה לכל שאלה שיכולה להיות לך בקשר לתרגיל? איך זה בדיוק עובד?
לא טוב בקריאת אנגלית..אתה לא חייב לעזור אבל אל תזיין את השכל בשבילך השפה ברורה בשבילי לא
ראיתי את כולם כמעט וכתבתי את מה שהבנתי..ציפיתי שאחד מהמבינים פה יאשר אם טכניקה כזאת טובה או לאיש קליפים שמדברים על סקוואט ומסבירים עליו לא רע, תחפש ביוטיוב ואני מניח שתמצא.
אני מאמין גם שזה יותר קל לך מאשר קריאה, בהצלחה.
אה לא הבנתי ואני למדתי את הטכניקה רק מהתמונות לא באמת עניין אותי ההיסטוריה של הסקווט...
אין לו, כי אני מהמר שהוא עושה HB לחצאיםמה הקשר להיסטוריה של הסקוואט? במקרה שלא שמת לב, הטקסט שם הוא ניתוח אנטומי של הסקוואט וטעויות נפוצות (שסביר להניח שיש לך).