ייעוץ ללמוד סקוואט מהספר

• פותח/ת השרשור bar728
  • פורסם בתאריך

bar728

משתמש פעיל
427
2
נק' מוניטין:
91
427
2
אני רוצה ללמוד רק את הטכניקה של הסקוואט מהספר של ריפטו ולקרוא כמה שפחות(לא כל כך טוב באנגלית 🙄) כל החלק של למה ואיך ולמה זה טוב וכדאי לא מעניין אותי..מעניין אותי רק פשוט איך לעשות..מקוה שהבינו אותי פה תודה לעוזרים

אני רוצה ללמוד רק את הטכניקה של הסקוואט מהספר של ריפטו ולקרוא כמה שפחות(לא כל כך טוב באנגלית 🙄) כל החלק של למה ואיך ולמה זה טוב וכדאי לא מעניין אותי..מעניין אותי רק פשוט איך לעשות..מקוה שהבינו אותי פה תודה לעוזרים

לא יעזור לך, תצטרך לקרוא. תוכל גם לצפות בלקיפים של אחרים, בהם מתועד ביצוע התרגיל.

יש שתי אפשרויות בולטות:

1) תרגל את החומר לבד, עם מוט וללא משקל, או משקל נמוך. המלצה הטובה פחות.

2)תמצא מישהו ( או מישהי, אם האגו שלך יעמוד בזה) שיודע לבצע את התרגיל היטב, ותרגל אתו. זו ההמלצה הטובה יותר.

אל תשכח לחפש באתר אשכולות מידע על השיטה והתרגיל. בין האשכולות תמצא קליפים שצילמו חברי אתר, ושם ביקורת לתיקון הביצוע.

האתר רווי מומחים בתחום, לא נראה לי שתתקשה למצוא אחד (או לקבל המלצה על אחד).

אה לא הבנתי ואני למדתי את הטכניקה רק מהתמונות לא באמת עניין אותי ההיסטוריה של הסקווט...

• פותח/ת השרשור
ראיתי סרטונים פה וביוטיוב..הטכניקה לא כזאת קריטית לדעתי (משקלים נמוכים מאוד-קרוספיט)
לפי מה שהבנתי:
גב וטרפזים מכווצים
חזה מורם

עמדת רגליים רחבה מהכתפיים
ברכיים יוצאות החוצה ולצדדים
בהונות לצדדים
תחת החוצה
לשבור מקביל
מבט קדימה למטה למרחק 3-4 מטר

מה זה משנה הצורת אחיזה של המוט?

אתה מוכן לקום מהתחת ולעשות פעילות ספורטיבית אבל אתה עצלן מדי בשביל לקרוא כמה עמודים מסכנים בספר בשפה ברורה ופשוטה שיסביר לה את התשובה לכל שאלה שיכולה להיות לך בקשר לתרגיל? איך זה בדיוק עובד?

• פותח/ת השרשור
אתה מוכן לקום מהתחת ולעשות פעילות ספורטיבית אבל אתה עצלן מדי בשביל לקרוא כמה עמודים מסכנים בספר בשפה ברורה ופשוטה שיסביר לה את התשובה לכל שאלה שיכולה להיות לך בקשר לתרגיל? איך זה בדיוק עובד?
לא טוב בקריאת אנגלית..אתה לא חייב לעזור אבל אל תזיין את השכל בשבילך השפה ברורה בשבילי לא

לא טוב בקריאת אנגלית..אתה לא חייב לעזור אבל אל תזיין את השכל בשבילך השפה ברורה בשבילי לא

יש קליפים שמדברים על סקוואט ומסבירים עליו לא רע, תחפש ביוטיוב ואני מניח שתמצא.
אני מאמין גם שזה יותר קל לך מאשר קריאה, בהצלחה.

• פותח/ת השרשור
יש קליפים שמדברים על סקוואט ומסבירים עליו לא רע, תחפש ביוטיוב ואני מניח שתמצא.
אני מאמין גם שזה יותר קל לך מאשר קריאה, בהצלחה.
ראיתי את כולם כמעט וכתבתי את מה שהבנתי..ציפיתי שאחד מהמבינים פה יאשר אם טכניקה כזאת טובה או לא

אה לא הבנתי ואני למדתי את הטכניקה רק מהתמונות לא באמת עניין אותי ההיסטוריה של הסקווט...

מה הקשר להיסטוריה של הסקוואט? במקרה שלא שמת לב, הטקסט שם הוא ניתוח אנטומי של הסקוואט וטעויות נפוצות (שסביר להניח שיש לך).

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית