הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תפריט חיטוב שלי

Aviv852456

משתמש מתחיל
72
0
נק' מוניטין:
3
72
0
בן 19 שוקל 73 גובה 1.70 ובחיטוב רק שבועיים
מתאמן AB
ארוחת בוקר:
טונה וירקות/2 ביצים וגביע קוטג עם ירקות

ביניים:
פרי

ארוחת צהריים:
3 חתיכות חזה עוף עם מנת פחמימות קטנה וסלט ירקות/ לפעמים החזה עוף מתחלף עם בשר אחר

ביניים:
פרי

אימון

ארוחת ערב:
טונה קוטג ירקות/חזה עוף עם ירקות

מפחד שאני אוכל יותר מדי והירידה במשקל תיהיה איטית

תרשום foodsdictionary זה אתר שיש לך בו מחשבונים של קלוריות וכך תוכל לחשב את התפריט שלך במסודר תעלה את זה לפה אחרי שרשום הכל מסודר סך הקלוריות הכולל חלבון שומן ופחמימה
בהצלחה חבר

ממליץ לך לקנות משקל דיגיטלי לשקול תחזה עוף ואת שאר הדברים ותעזר במחשבון קלוריות לפי דעתי אין לך שם הרבה קלוריות בכלל

• פותח/ת השרשור
תרשום foodsdictionary זה אתר שיש לך בו מחשבונים של קלוריות וכך תוכל לחשב את התפריט שלך במסודר תעלה את זה לפה אחרי שרשום הכל מסודר סך הקלוריות הכולל חלבון שומן ופחמימה
בהצלחה חבר
קלוריות 1504
חלבונים 163
פחמימות 131
שומנים 36
הכל בערך לפעמים קלוריות מגיעות ל1800-1700

התפריט שאתה מציג כן זה תפריט שאתה נמצא בנטראלי אתה צריך להפחיד בהדרגה 100 גר עד הגעה לגג 300-500 תלוי בנאדם תתחיל מ100 ותשקל כל שבוע באותו יום ובערך אותה שעה ותראה אם ישנו שינוי במשקל בהצלחה

• פותח/ת השרשור
התפריט שאתה מציג כן זה תפריט שאתה נמצא בנטראלי אתה צריך להפחיד בהדרגה 100 גר עד הגעה לגג 300-500 תלוי בנאדם תתחיל מ100 ותשקל כל שבוע באותו יום ובערך אותה שעה ותראה אם ישנו שינוי במשקל בהצלחה
לא הבנתי אותך

סך הקלוריות שאתה מציג שאתה אוכל בתפריט שלך זה 1800
והקלוריות שאתה שורף הם 1800 אז איך אתה רוצה להיות בחיטוב??? אתה במצב אפס(כלומר נטרלי)
כדי לרדת תצטרך
להיות בגרעון של300 קלוריות

• פותח/ת השרשור
סך הקלוריות שאתה מציג שאתה אוכל בתפריט שלך זה 1800
והקלוריות שאתה שורף הם 1800 אז איך אתה רוצה להיות בחיטוב??? אתה במצב אפס(כלומר נטרלי)
כדי לרדת תצטרך
להיות בגרעון של300 קלוריות
יצא לי bmr עם פעילות גופנית 3-5 בשבוע 2786 קלוריות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית