הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חזרה מפרישה

GymShark

משתמש מתחיל
34
2
נק' מוניטין:
2
34
2
שלום לכולם שבת שלום אז ככה לפני שנתיים התחלתי להתאמן לקחתי את זה יותר מידי ברצינות תזונה + אימונים נכונים אחרי הרבה תיקונים ועובדה כדי שיתאימו לי
התאמנתי חצי שנה הגעתי לתוצאות מטורפות עברתי עיר משם התחילה ירידה עד פרישה

רוצה לחזור להתאמן מסודר ונכון השאלה שלי זה התזונה איך אני יכול לשלב את זה לאט לאט ליום יום כי כשהייתי מתאמן הייתי אוכל כולכך נקיי שזה נמאס

שאלה קטנה יש לי חבר מתאמן כרוב לשנתיים הבן אדם דופק אימון פעמיים שלוש אימון דופק אחרי זה גיינר לא אועל מסודר שותה אלכוהל כול סופש מעשן אוכל גאנק חטיפים ועדיין נראה כמו פשוט מפחיד לא להאמין איזה מסה וחיטוב מטורף ???...

בשביל שלא תגיע למצב שאתה רוצה להקיא מהאוכל הבריא פשוט תגוון בו. אל תאכל תמיד חזה עוף נגיד אלא עוד סוגי בשר. תקבע לעצמך שפעם בשבוע אתה אוכל ארוחת צ'יט שתבחר(בסופש נגיד). לדוגמא תאכל איזה משהו שאתה ממש אוהב כמו המבורגר ותוסיף קינוח כמו גלידה. חשוב שכל השבוע אתה באמת תשמור אל תזונה וגם באותו היום של הצ'יט חוץ מארוחת הצ'יט עצמה. אתה גם תהנה וגם זה יעזור לך לא להגיע למצב שאתה נשבר ומתחיל לאכול רק ג'אנק. חבר שלך יכול להיות על חומרים.

Back
למעלה תחתית