הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אחרי שבוע מנוחה מדדליפט-מתלבט מה לעשות

• פותח/ת השרשור amir610
  • פורסם בתאריך

amir610

משתמש קבוע
1,919
306
נק' מוניטין:
547
1,919
306
עשיתי מעין תקופת נפח (5-6 שבועות) שבה עשיתי 4x5 וכל שבוע עליתי ב-5 קילו , את תקופת הנפח עשיתי אחרי תקופה ארוכה של 1x5 (עלייה של 2.5 בשבוע ).

עקב טיסת עבודה לחו״ל יצא לי לדלג שבוע על דדליפט ורציתי לדעת מה מבין האפשרויות כדאי לעשות:

3x5 קפיצה באחוזים (80,90,100) כאשר הסט האחרון יהיה עם המשקל שאותו עשיתי לפני שבועיים 4x5 או להעלות מהמשקל שעשיתי לפני שבועיים?

מכיוון שאני נכנס לניטרלי בימים הקרובים חשבתי אולי בכלל לעשות 1x5 עם המשקל האחרון שעשיתי ב 4x5, קיצר מתלבט...

• פותח/ת השרשור
תחזור על השבוע האחרון שעשית לפני הטיסה
אני רוצה לסיים עם הנפח ולעבור למתכונת חיטוב בדדליפט ולהמשיך לטפס בסט אחד עצים , נניח כמו שציינתי 3x5 קפיצה באחוזים , הכוונה שלך שהסט האחרון והכבד יהיה במשקל שאיתו השלמתי 4x5 לפני שבועיים ?

אני רוצה לסיים עם הנפח ולעבור למתכונת חיטוב בדדליפט ולהמשיך לטפס בסט אחד עצים , נניח כמו שציינתי 3x5 קפיצה באחוזים , הכוונה שלך שהסט האחרון והכבד יהיה במשקל שאיתו השלמתי 4x5 לפני שבועיים ?
מה זה משנה שבוע לפה או לפה?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית