הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ השפעת קופאין על הגוף.

Enforcer

משתמש פעיל
673
1
נק' מוניטין:
163
673
1
שלום, קראתי כאן על כל מיני קפסולות של קופאין, בעלות 200מ"ג קופאין אשר מעוררות וממריצות.

לפעמים לפני העבודה, כשאני ממש צריך להתעורר, אני שותה כוס אספרסו כפול + אספרסו כפול מלא בחלב (ביחד- בסביבות ה-200 מ"ג), ובחלק גדול מהמקרים בכלל לא מרגיש את ההשפעה.

אני לא מעוניין בקפסולות, אלא בצריכת קפה לפני אימון במינון המתאים.

האם יש סיכוי שהגוף התרגל לאספרסו שאני שותה ולכן זה לא פועל יותר? (ביום "מוגזם" אני שותה 2 כוסות אספרסו כפול ביום, ועוד 2 כוסות קפה נמס (בשעות שונות של היום)

• פותח/ת השרשור
הבעיה שזה בכלל לא אותו דבר.
1. אם כבר בקפה יש עוד כל מיני חומרים ולא רק קפאין
2. אין לך מדד על המינון
3. במבחן התוצאה ההרגשה שונה, אני בטוח שיש לזה הסבר כימי רק שאין לי מושג מה הוא.

1. מסכים לגמרי, אני לא יודע איזה חומרים יש בקפה, אבל בטוח שאין שם שום חומר שבעתיד יכול להתגלות כסם לא חוקי (וזו סתם דוגמא, כי לדעתי אין לדעת מה יש בכדורים, או מה יגלו על זה בעתיד)

2. נכון, אבל אפשר למדוד את זה לפי מס' כפיות, לא ?

3. זכותך 😃

1. מסכים לגמרי, אני לא יודע איזה חומרים יש בקפה, אבל בטוח שאין שם שום חומר שבעתיד יכול להתגלות כסם לא חוקי (וזו סתם דוגמא, כי לדעתי אין לדעת מה יש בכדורים, או מה יגלו על זה בעתיד)

3. זכותך 😃

עוד פעם אני יגיד, צא מהסרט .יש בכדורי קפאין רכיב אחד והוא קפאין

3. זכותך 😃
אין בקפאין שום סם לא חוקי חח, אם לא בא לך אל תיקח, אבל מה אתה רוצה מאיתנו? ענו לך על כל השאלות.

• פותח/ת השרשור
אין בקפאין שום סם לא חוקי חח, אם לא בא לך אל תיקח, אבל מה אתה רוצה מאיתנו? ענו לך על כל השאלות.

כפי שאמרתי, לא פתחתי את השירשור לצורך השוואה, אלא בשביל להבין אם 2 מנות של אספרסו שוות ערך ל 200 מ"ג קפאין.
לא היה לי שום עניין להביע דעה בעד או נגד הכדורים.

לא יודע מה איתכם, אבל אם מישהו לוקח לי את התענוג בשתיית אספרסו ומחליף לי את זה בכדורים מזורגגים- אני באמת יכול להרוג מישהו.

• פותח/ת השרשור
לא יודע מה איתכם, אבל אם מישהו לוקח לי את התענוג בשתיית אספרסו ומחליף לי את זה בכדורים מזורגגים- אני באמת יכול להרוג מישהו.

אצלי זו לא הבעיה. פשוט לא מוכן לקחת כדורים, ורציתי לדעת כמה מנות אספרסו שוות לזה.

אצלי זו לא הבעיה. פשוט לא מוכן לקחת כדורים, ורציתי לדעת כמה מנות אספרסו שוות לזה.

אין לי מושג לגבי כמה קפאין יש באספרסו, זה תלוי בחברה.
אבל אתה יכול גם לרסק כדור אם באלך, אם הבעיה היא בפעולה עצמה של הבליעה ולא הדאגה מבחינה כימית.

אין לי מושג לגבי כמה קפאין יש באספרסו, זה תלוי בחברה.
אבל אתה יכול גם לרסק כדור אם באלך, אם הבעיה היא בפעולה עצמה של הבליעה ולא הדאגה מבחינה כימית.

עזוב הוא חושב שדוחפים לו שם סמים לא חוקיים

2db2rlc.jpg

לא רק באינטרנט, כרגע היה לי את אותו ויכוח במציאות ומה שיותר גרוע מהמצב שנמצא כאן שבזמן הויכוח אותו אדם עישן.
אין לי שום דבר נגד מעשנים, אבל כן יש לי נגד מעשנים שמטיפים לי מוסר על בריאות שמבוססות על דעות קדומות שגויות שעברו אלפי מיטוסים בדרך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית