הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ עולה בשומן

totti99

משתמש קבוע
1,266
213
נק' מוניטין:
298
1,266
213
אהלן, אני כרגע במסה
אבל לא משנה כמה לאט אני עולה במשקל, וכצה אירובי אני עושה, ברגע שאני עובר את ה70.5 קג אני פשוט מתחיל לעלות בהרבה שומן,
התפריט נשאר זהה, העלייה נשארת איטית אבל ברגע שאני עובר את המשקל הזה הגוף עולה בשומן יותר מאשר בשריר (רואים את זה)

זה הגיוני? יש מה לעשות?

אם אתה אומר שאתה בפלוס קלורי מתון ועליה שבועית מתונה ועדיין עולה בשומן אז יכולים להיות מספר מצבים:
1. אתה לא מתאמן נכון - הפלוס הקלורי הולך לבניית רקמת שומן מכיוון שאין צורך בבניית שריר וזה כי אתה לא מעמיס עליו בצורה נכונה (פחות מדי משקל, פחות מדי אימונים, חוסר התקדמות באימונים וכדומה).
2. אתה עולה גם בשריר וגם בשומן (כמו שבדרכ קורה במסה טבעית) אבל מייחס את זה לעליה בשומן.

• פותח/ת השרשור
אם אתה אומר שאתה בפלוס קלורי מתון ועליה שבועית מתונה ועדיין עולה בשומן אז יכולים להיות מספר מצבים:
1. אתה לא מתאמן נכון - הפלוס הקלורי הולך לבניית רקמת שומן מכיוון שאין צורך בבניית שריר וזה כי אתה לא מעמיס עליו בצורה נכונה (פחות מדי משקל, פחות מדי אימונים, חוסר התקדמות באימונים וכדומה).
2. אתה עולה גם בשריר וגם בשומן (כמו שבדרכ קורה במסה טבעית) אבל מייחס את זה לעליה בשומן.

אני לא מאמין שזה בגלל אימונים כי זה קורה רק ברגע שאני עובר את ה70 קג

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית