הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ פאוורקלין ב-SS

זאב אולן

משתמש פעיל
616
145
נק' מוניטין:
170
616
145
אני עוד שבועיים ככה מתכנן לעשות את התוכנית מהתחלה בגלל שהתפקשש שלי הכל בפעם הראשונה (טכניקה לקויה ברוב התרגילים ואגירת שומן מהירה בגלל שהייתי בפלוס קלורי גבוה) , אז עזבתי את התוכנית כדי להתחטב ועכשיו אני הולך לעשות אותה כמו שצריך. השאלה שלי היא האם חייב לבצע פאוורקלין בתוכנית או שאני יכול לבצע תרגיל חלופי במקום?

יש לך תשובה בכל מקור שמדבר על ss
לא אתה לא חייב לעשות pc ועדיף שלא תעשה כי ממה שאני מבין אתה לומד את הטכניקות לבד ואתה סתם תסתבך עם זה
אתה יכול להחליף במתח או בpr

• פותח/ת השרשור
יש לך תשובה בכל מקור שמדבר על ss
לא אתה לא חייב לעשות pc ועדיף שלא תעשה כי ממה שאני מבין אתה לומד את הטכניקות לבד ואתה סתם תסתבך עם זה
אתה יכול להחליף במתח או בpr
אוקיי תודה

לדעתי מומלץ מאד לעשות pc, גם אם אתה לומד אותו לבד, וגם אם זה לא יהיה "מושלם". יש הרבה תועלות לתרגיל הזה, גם (ואולי במיוחד) בשלב הזה.

• פותח/ת השרשור
שלא תחשוב לעשות אותו.
אני שאלתי כי אני חשבתי שלא יהיה אפשר להתקדם בתוכנית אם לא עושים אותו. אחרי הכל זה תרגיל שמפעיל כוח מתפרץ וחשבתי שבלעדיו נתקעים מהר בתוכנית אבל אם אפשר להחליף במתח אז אני אעשה מתח

לדעתי מומלץ מאד לעשות pc, גם אם אתה לומד אותו לבד, וגם אם זה לא יהיה "מושלם". יש הרבה תועלות לתרגיל הזה, גם (ואולי במיוחד) בשלב הזה.

לא, ממש לא! אם תלמד אותו לבד אתה תשריש בעצמך דפוסי תנועה שגויים [עדיין לא שמעתי על מישהו שלמד פאוורקרלין נכון לבד לגמרי]. ברגע שעשית את זה יהיה לך הרבה יותר קשה ללמוד פאוור קלין נכון מאשר מתאמן שלא למד דפוס תנועה דומה בכלל.

• פותח/ת השרשור
לא, ממש לא! אם תלמד אותו לבד אתה תשריש בעצמך דפוסי תנועה שגויים [עדיין לא שמעתי על מישהו שלמד פאוורקרלין נכון לבד לגמרי]. ברגע שעשית את זה יהיה לך הרבה יותר קשה ללמוד פאוור קלין נכון מאשר מתאמן שלא למד דפוס תנועה דומה בכלל.
כן הבנתי את זה. אני פשוט עשים צ'ינאפס במקום

עשה מתח במקום, פאוורקלין זה תרגיל מאוד מאוד קשה לביצוע מבחינת רמת הטכניקה והמיומנות והוא יצריך ממך התעסקות מטורפת.

כשהתחלתי להתאמן, לבד, על PC כחלק מ- SS, אף אחד מסביב (כולל "מדריכי הכושר") לא הבין בדיוק מה אני עושה וגם לרוב הייתי לבד. הטכניקה היתה גרועה, אבל המאמץ לשפר, והמשקלים העולים, שיפרו אותה. לאט. היתרון לדעתי, מלבד זה שאתה DTP ("עושה את התוכנית" כלשונה), הוא שאתה רוכש תנועה פונקציונלית לחיים.
אבל היום הבעיה לא קיימת בכלל. כל מועדון קרוספיט מלא בחבר'ה שישמחו ללמד אותך. יש גם מועדוני הרמת משקולות שיכול להיות מאד מעניין לעבור בהם כמה אימונים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית