עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מה זה אומר נמוכה יחסית ? ,150 ? ,100 ? 50 ?עקב צריכה נמוכה יחסית של פחמימות
מומלץ לבצע אירובי בעצימות גבוהה בחיטוב ? ,אני חייב לציין שאחרי מטקון התחלתי להרגיש קצת את הכתף (12 סטים של 10 פוש אפס) ואחרי שבוע עשיתי עוד מטקון והחלתי להרגיש קצת את הברך (8-10 סטים של 15 wall-ball) , החלטתי להפסיק עם מטקונים בחיטוב ולעשות ריצה בעצימות בינונית (דרך אגב, לא בטוח שהבנתי המ זה עצימות בינונית בריצה, אשמח לפירוט קל)ביצוע של אירובי (בנפח בינוני/גבוה
שוקל לאמץ בחום את הגישה הזאת... כל שישי לאכול בכיף מה שבא לי ... לא בטוח שאפילו אצליח לעשות העמסה איכותית אבל אני מניח כל עוד אהיה במאזן חיובי באותו יום עם כמות פחמימות גבוהה יחסית אז ההעמסה עשתה את שלה.שאני בחיטוב כל שהוא מבצע העמסה אחת לשבוע
וואו, זה המון אירובי, לא חושב שאגיע לזה.עם 3-4 שעות ארובי
זה "קצת" מפספס את הרעיון של העמסה.כל שישי לאכול בכיף מה שבא לי ..
לא באמת מה שבא לי 😃זה "קצת" מפספס את הרעיון של העמסה.
אתה אמור להימנע מפרוקטוז ובהרבה ממתקים ופחמימות סוג "ז" יש פרוקטוז.
זה אחלה 😃צ'יריוס עם חלב, פיתה עם נוטלה ותפוחי אדמה בתנור עם קטשופ זה מבחינתי כל מה שבא לי...
בגדול, תדירות ההעמסה תלויה גם בגירעון וגם בכמות הפחמימה.לדוגמא בצריכה של 150 גרם פחמימה ביום (כולל ירקות) מומלץ לעשות העמסה כל x ימים ובצריכה של 100 גרם פחמימה ביום (כולל ירקות) מומלץ לעשות העמסה כל Y ימים ?
זה בדיוק מה שאני עושה !בגדול, תדירות ההעמסה תלויה גם בגירעון וגם בכמות הפחמימה.
כמו ש- @hanan אמר, אלא אם אתה בדיאטות ספיצפיות (UD2 למשל), אפשר לעגל פינות ולקבוע כללי אצבע בגדול.
אני עושה פעמיים שתי העמסות של פעם בשבועיים, עוד שתיים של פעם ב-10 ימים, ואח"כ פעם בשבוע, עד שנמאס מהדיאטה המחורבנת.
תקרא את התשובה שלי למעלהשאלה כללית מאוד וחבל לפתוח בשבילה נושא.
בהנחה ואני עושה חיטוב עם גרעון קלורי ולא דל פחמימה, אין למה לעשות העמסות?
המבורגר 220 זה צ'יט ? 😕התשובה של משה הייתה כחלק מיעוץ אישי.
הייתי באזור 150-200 גרם פחמימה עם 3-4 שעות ארובי.
עצימות בינונית הכוונה רמת מאמץ שאתה עובד אבל לא נחנק
אני בימי העמסה הייתי אוכל כמו בתפריט מסה עם צ'יט סולידי. נגיד המבורגר 220 גרם וצ'יפס