הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בתכנית SS נתקלתי בבעיה

• פותח/ת השרשור Levik
  • פורסם בתאריך

Levik

משתמש מתחיל
4
0
נק' מוניטין:
0
4
0
אהלן, התחלתי להתאמן על פי תוכנית SS בשבוע השני של התכנית באימון האחרון של השבוע הגעתי ל40 קילו בסקוואט היה לי קשה הסקוואט ולאחר האימון התחלתי להרגיש כאבים רק בצד ימין של האגן בשבוע שלאחר מכן באימון הראשון ניסיתי לבצע את הסקוואט אבל אותו הכאב חזר ומנע ממני לעשות את התרגיל נתתי עוד כמה ימי מנוחה והיום גם ללא משקל כשאני מנסה לבצע סקוואט הכאב באגן בצד ימין מגיע כמו כן הכאב מקשה עליי לבצע דדליפט שאלו 2 תרגילים מרכזיים בתכנית SS.
מה אומר הכאבים שיש לי? האם הם נוצרו בגלל העומס ועלי לתת לשרירי האגן מנוחה של כמה שבועות או שעלי לדאוג שמה זה בעיה עיצבית כלשהי או בעיה אחרת אשר לא שמעתי עליה? ובנוסף איך אני יכול להמשיך את הSS במידה ואצטרך לוותר על הסקווטים והדדליפט על מנת לתת מנוחה לשריר ומה עליי לעשות במידה שמנוחה לשריר לא תעזור? תודה מראש על העזרה רק התחלתי להתאמן וזה ממש ממש חשוב לי, אני לא רוצה להפסיק את באימון שלי בתכנית רק אחרי שבועיים

ראוי לציין שעד היום לא הגיע לידעתי שאני צריך חימום לפני התרגיל פשוט הייתי מגיע עושה סט מוט ריק וקופץ ישר למשקל

מאחר ובכל מקרה אתה רק בהתחלה לא יקרה כלום אם תנוח קצת עד שיעבור
בינתיים מומלץ לעסות את האזור ולשים קרח לרבע שעה כל שעתיים בערך

ככה הנראה יש לך בעיה בטכניקה שגרמה לhip impingement תעלה סרטון של הטכניקה שלך ורוב הסיכויים שאתה צריך להקטין פיסוק

כמובן שחשוב להקפיד על חימום מדורג לפני תחילת התרגיל

• פותח/ת השרשור
אני יודע לבצע סקוואט אני לוחם עברתי הדרכה על ידי קציני אימון גופני ועשיתי אלפי סקוואטים בשירות יכול להיות שהפיסוק היה רחב כי ככה הייתי עושה תמיד הייתי עושה סקוואטים ללא משקל, שאתה אומר לנוח הכוונה לא להתאמן בכלל או להפסיק עם תרגילים שעובדים על האזור
ולהמשיך לעבוד על פלג גוף עליון

אני יודע לבצע סקוואט אני לוחם עברתי הדרכה על ידי קציני אימון גופני ועשיתי אלפי סקוואטים בשירות יכול להיות שהפיסוק היה רחב כי ככה הייתי עושה תמיד הייתי עושה סקוואטים ללא משקל, שאתה אומר לנוח הכוונה לא להתאמן בכלל או להפסיק עם תרגילים שעובדים על האזור
ולהמשיך לעבוד על פלג גוף עליון
חחחח עברת הדרכה ע"י אנשים שהוכשרו בוינגייט תעשה לעצמך טובה ותעלה סרטון
בנוגע למנוחה, בחירה שלך...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית