הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ העמסה

bodybuilder1998

משתמש מתחיל
99
14
נק' מוניטין:
14
99
14
אני בחיטוב רגיל לא דל פחמימה פשוט מינוס קלורי של 500

האם יש צורך בההעמסות ? איך מתבצעת העמסה וכל כמה זמן ?

ציט דיי או ציט מיל ?
לדעתי צ'יט מיל, אבל זה כבר יותר תלוי בך
אם אתה רואה שארוחה לא מספיקה לך אז אתה יכול לעשות יום שלם, או מה שאני מעדיף, לעשות צ'יט לא גדול כל כמה ארוחות, נגיד כל 15
אם לדוגמא אתה אוכל רק 3 ארוחות ביום, אז כל 5 ימים תעשה ארוחת צ'יט גדולה יחסית, אבל אם אתה אוכל 5 ארוחות ביום, אז כל 3 ימים תעשה צ'יט קטן יחסית

מצטער אבל אני בעד העמסה, בכל מצב מאשר צ'יט.
צריכים לקחת בחשבון את גודל הגירעון, משך זמן החיטוב שנמצאים בו, ואחוז השומן הנוכחי.
בחיטוב לא דל פחמימה לעשות העמסות מההתחלה זה די מיותר, אבל לאחר פרק זמן מסויים (וזו לא תורה מסיני או מדע מדוייק*) רצוי לעשות העמסות מכיוון שהמטאבוליזם בגוף מאט והעמסה נכונה יכולה לעזור לזה.
כמובן שלא לאכול כמה שרוצים, אני אישית תומך בהעמסה שתכיל 70% פחמימה מסך כל הקלוריות ולדאוג לכמות חלבון מינימלית של 1.5 לפחות.
(ואם כבר, להימנע מפרוקטוז בהעמסה)

אני אישית בחיטוב רגיל עושה העמסה ראשונה לאחר 3 שבועות, לאחר מכן עוד 2 העמסות כל שבועיים ובסוף העמסה פעם בשבוע. (@stitch קרדיט)
כמות הקלוריות בהעמסה זה נושא קצת שנוי במחלקות, לייל ממליץ בספר שלו על כמות יחסית גדולה (אני לא זוכר את המספר או יחס הפחמימה מול מ.ג)
אבל זה באמת משתנה מאדם לאדם. גם העמסה סולידית של פלוס 500-1000 מעל הניטראלי יכול להיות טוב.

• פותח/ת השרשור
מצטער אבל אני בעד העמסה, בכל מצב מאשר צ'יט.
צריכים לקחת בחשבון את גודל הגירעון, משך זמן החיטוב שנמצאים בו, ואחוז השומן הנוכחי.
בחיטוב לא דל פחמימה לעשות העמסות מההתחלה זה די מיותר, אבל לאחר פרק זמן מסויים (וזו לא תורה מסיני או מדע מדוייק*) רצוי לעשות העמסות מכיוון שהמטאבוליזם בגוף מאט והעמסה נכונה יכולה לעזור לזה.
כמובן שלא לאכול כמה שרוצים, אני אישית תומך בהעמסה שתכיל 70% פחמימה מסך כל הקלוריות ולדאוג לכמות חלבון מינימלית של 1.5 לפחות.
(ואם כבר, להימנע מפרוקטוז בהעמסה)

אני אישית בחיטוב רגיל עושה העמסה ראשונה לאחר 3 שבועות, לאחר מכן עוד 2 העמסות כל שבועיים ובסוף העמסה פעם בשבוע. (@stitch קרדיט)
כמות הקלוריות בהעמסה זה נושא קצת שנוי במחלקות, לייל ממליץ בספר שלו על כמות יחסית גדולה (אני לא זוכר את המספר או יחס הפחמימה מול מ.ג)
אבל זה באמת משתנה מאדם לאדם. גם העמסה סולידית של פלוס 500-1000 מעל הניטראלי יכול להיות טוב.
מצטער שאני שואל שאלה לא קשורה לאשכול אבל אינטרוולים הבנתי שזה טוב לשומן עיקש ולבטן ואני רוצה כבר היום להתחיל לשלב באירובי בחיטוב איך מתבצע אימון HIIT ? אין לי מושג איך לעשות אותו

מצטער שאני שואל שאלה לא קשורה לאשכול אבל אינטרוולים הבנתי שזה טוב לשומן עיקש ולבטן ואני רוצה כבר היום להתחיל לשלב באירובי בחיטוב איך מתבצע אימון HIIT ? אין לי מושג איך לעשות אותו
HIIT - אימון אינטרוולים בעצימות גבוהה - קילוגרם - כושר ופיתוח הגוף

• פותח/ת השרשור
למה אז כל הרצים בקבוצות ריצה כמעט והאלה שרצים 10 קילומטר ומרחקים ארוכים אין להם שריר ויש להם כרס ?

זה נראה כאילו הריצה שורפת שריר ופחות שומן
שאלת איך עושים לא? אז קיבלת.
לא יודע לענות לך על השאלה השנייה, מעולם לא הייתי אצן.
בגדול כדי לרוץ הרבה וטוב רצוי לא להיות עם כרס.

@hanan

למה אז כל הרצים בקבוצות ריצה כמעט והאלה שרצים 10 קילומטר ומרחקים ארוכים אין להם שריר ויש להם כרס ?

זה נראה כאילו הריצה שורפת שריר ופחות שומן
לא נמאס לך לחזור על השטות הזו של ריצה שורפת שריר?
הסיבה שיש לא מעט רצים שנראים כמו skinny fat היא שהם לא עושים אימוני כח.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית