הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שאלה לגבי פיצול אימון והאם יש סיבה להעדיף מוט אולימפי על פני מוט קצר?

• פותח/ת השרשור Nowi
  • פורסם בתאריך

Nowi

משתמש מתחיל
7
2
נק' מוניטין:
25
7
2
היי,
כרגע בחיטוב, עושה את התכנית הלינארית 5X5.

האם יש סיבה להעדיף מוט אולימפי על המוט הקצר (של ה12 ק"ג)?
אם למשל בפרס ובחתירה אני מצליחה להתקדם רק עם המוט הקצר להמשיך ככה או לנסות לשאוף להתקדם במוט האולימפי?

יש בעיה בלפצל את האימון?
למשל אם האימון של אותו יום כולל סקוואט, בנץ פרס וחתירה, אז אני יכולה לפצל את זה כך שלמשל בבוקר, אני אעשה סקוואט ואירובי בחדר כושר, ואח"כ, בצהריים, אני אמשיך עם הבנץ פרס והחתירה בבית. מעדיפה כך מכיוון שהחדר כושר על הפנים ומה שאני יכולה לעשות בבית- שזה כל התרגילים חוץ מהסקוואט והפרס, אני כמובן אעדיף לעשות שם ולא בחדר כושר...

אם למשל בפרס ובחתירה אני מצליחה להתקדם רק עם המוט הקצר להמשיך ככה או לנסות לשאוף להתקדם במוט האולימפי?
לא. תמשיכי להתקדם עם הקצר, אם זה מה שאת יכולה.
למשל אם האימון של אותו יום כולל סקוואט, בנץ פרס וחתירה, אז אני יכולה לפצל את זה כך שלמשל בבוקר, אני אעשה סקוואט ואירובי בחדר כושר, ואח"כ, בצהריים, אני אמשיך עם הבנץ פרס והחתירה בבית. מעדיפה כך מכיוון שהחדר כושר על הפנים ומה שאני יכולה לעשות בבית- שזה כל התרגילים חוץ מהסקוואט והפרס, אני כמובן אעדיף לעשות שם ולא בחדר כושר...
עדיף להמשיך את האימון ברצף, כשהגוף חם, ועדיף לתת את המנוחה באופן רציף ומלא.
אם אין ברירה, אז אין ברירה ואפשר לפצל.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית