הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ זה בסדר לקחת ויטמין c 1200 מ"ג

• פותח/ת השרשור shldg
  • פורסם בתאריך
וקצת קשה להאמין שקראת את כל המחקרים האלה (לא את התמצות שלהם) בחמש דקות האלה

המסקנות שלי הן בדיוק אותו הדבר, ויטמין C זה אחד מהחומרים היותר מועילים שקימים בעולם. אני לעולם לא אגיד למישהו לא לקחת אותו. אבל אם תקרא את המחקרים, תבין , שכמו כל דבר אחר בעולם, בהגזמה- יש סיכונים. אמנם מעטים אבל יש.
אי אפשר להווכח עם עובדה מדעית שתוצר פירוק של ויטמין C נותן אוקסלט

לא הכחשתי שיש סכנה, אבל לא ראיתי משהו במיוחד במחקרים האלה. בטח שלא בכמויות שאתה מדבר עליהן. מה גם שהם בטח לא נבדקו על אנשים שמתאמנים...

לא הכחשתי שיש סכנה, אבל לא ראיתי משהו במיוחד במחקרים האלה. בטח שלא בכמויות שאתה מדבר עליהן. מה גם שהם בטח לא נבדקו על אנשים שמתאמנים...
אני לא אוהב להבין דברים ממסקנות...כי רובן מוטעות..בגלל זה אני אומר שכדאי לקרוא הכל.
בכל מקרה, יש כמה מחקרים שמראים שזה קורה כבר מ3 גרם. אבל אני מסכים איתך, זה בטח לא נבדק על אנשים שמתאמנים..
בכל מקרה, אני אישית לוקח גרם וחצי עד שניים ביום

אתה צודק שתמיד צריך לקרוא את המלאים, כי המסקנות בדרך כלל מוגזמות. אבל אפילו כאן המסקנות לא משהו ברוב המחקרים.

בכל מקרה, אני אבדוק את העניין.

זה אחד הנושאים הכי שנויים במחלוקת שקיימים...ואני בצד שתומך חזק בחומר הזה...רק הצגתי את הצד השני(או יותר נכון, את הטיעון היחיד שלו שנשמע הגיוני)

• פותח/ת השרשור
כמה מ"ג של ויטמין סי יש בכדור אחד של אופטי מן לא הבנתי כולכך למה מתכוונים בטבלה (לינק לאופטי מן)
http://www.bodybuilding.com/store/opt/men.html
עם אני לוקח כדור בבוקר של 1200 מ"ג וגם את המולטיויטמין אז זה בסדר פשוט פחות יקלט בגוף?

וכמה אתם לוקחים כדורים של האופטימן .אני יודע שכתוב 3 ביום אבל זה נישמע הרבה

אני רק מזכיר את 3 השאלות ששאלתי עם מישהוא יכול לענות?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית