עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אתה עושה די סבבה למען האמת.
3 דברים שאני חושב שאפשר לשפר, אבל באמת שבקטנה:
1. למה אתה יוצא קדימה מהכלוב ולא אחורה?
2. לפעמים נראה שהמוט זז לך מעט קדימה, והמשקל קצת מוטה לקצות האצבעות. כשאתה עולה, תנסה לדחוף את הטרפזים לתוך המוט (ולשמור על החזה למעלה).
3. בנקודת התקיעה, נראה שיש לך נטיה קלה בחלק מהחזרות להרים את התחת למעלה בלי להגדיל את הזוית באגן. התנועה שאתה עושה בה היא לא היעילה.
הדבר הנכון לעשות בנקודה הזו הוא לנסות להביא את האגן במהירות קדימה מתחת למוט (תכווץ את הישבן). כמובן שבמקביל תדחוף את הטרפזים לתוך המוט.
הנקודה הקשה יותר לרוב היא במפרק האגן ולא בברך, ואתה מביא למצב יותר קשה בצורה שאתה עושה.
1. כי אם אני לא אראה במראה אז ייצא מצב שאני ארד יותר מדי למטה... בנוסף, כתוצאה מכך יכול לקרות מצב שלא אוכל להשלים את החזרות הבאות בגלל זה.1. למה אתה צריך לראות במראה שאתה שובר מקביל? מה המטרה שלך? אם אתה לא מתחרה, פשוט תרד הכי נמוך שאתה יכול.
2. תדחוף את הגב לתוך המוט / כתפיים אחורה.
3.
צפה בקובץ המצורף 38269
אני אתיחס רק לעניין המראה
אתה עושה hb אז או שתרד atg או שתרד עד שאתה מרגיש את הבאונס אתה בכלל לא צריך לבדוק שאתה שובר מקביל כי אתה יורד הרבה מעבר לזה
ואם אתה רוצה לבדוק תקליט את עצמך ותבדוק אחר כך לא במראה
הוא ענה לך, אם אתה עושה HB ולא מתכנן להתחרות אין שום בעיה שתרד ATG, אז לא תצליח את החזרות הבאות לא נהרס העולם1. כי אם אני לא אראה במראה אז ייצא מצב שאני ארד יותר מדי למטה... בנוסף, כתוצאה מכך יכול לקרות מצב שלא אוכל להשלים את החזרות הבאות בגלל זה.
אני לא מתכוון להתחרות או משהו כזה.
2. הבנתי.
3. הבנתי.
רון, תודה רבה לך!
אשמח רק אם תענה לי על מספר 1.
רשמתי את זה תשובה לזה לרון אשמח אם תראה 😃
ממש תודה חברים על העזרה
למה הכוונה ב"יותר מידי למטה"?
אם הגמישות מאפשרת לך לרדת הרבה יותר נמוך עם גב ישר, לך על זה 😃
למרות טווח התנועה הגדול יותר אגב אני בכלל לא בטוח שאתה תרים ככה פחות. יהיה לך stretch reflex שיעזור, ולרוב נקודת התקיעה היא זו שצילמתי לך, לא מתחת למקביל, אז תגיע אליה גם עם קצת מהירות 😃
כדי לצאת מה"בור" למטה, תרים את החזה למעלה ותדחוף את הרצפה בעוצמה, ואז כשתגיע לנקודה שצילמתי, קח את הגב אחורה ואת האגן קדימה מתחת למוט במהירות כמו שאמרתי.
הוא ענה לך, אם אתה עושה HB ולא מתכנן להתחרות אין שום בעיה שתרד ATG, אז לא תצליח את החזרות הבאות לא נהרס העולם
אני לא מסכים עם מה שנאמר פה על atg כעדיפות על השלמת הסטים והחזרות.
תרד עד לקצת אחרי שבירת מקביל, לא רואה צורך ביותר מזה, בעיקר אם זה בא על חשבון חזרות נוספות והעלאת משקלים.
אני לא אוכל להשלים את החזרות הבאות כתוצאה מכך. תראה בבקשה גם מה ש-yeezy רשם.
לגבי הבור - תודה רבה לך. זה יותר מובן לי ככה.
אני אחדד את דברי, אתה באמת לא חייב או צריך לרדת atg, אבל זה לא יפגע בך אם תרד ואתה תחזק גם ככה.אני לא אוכל להשלים את החזרות הבאות כתוצאה מכך. תראה בבקשה גם מה ש-yeezy רשם.
לגבי הבור - תודה רבה לך. זה יותר מובן לי ככה.
תראה בבקשה מה ש-yeezy רשם.
בגלל זה אני לא רוצה לרדת יותר מידי למטה..
התשובה שלי לא השתנתה.
לא אמרתי ATG אגב, אמרתי הכי נמוך שאתה יכול עם גב ישר, בזוויות היעילות לך (מן הסתם הגובה הזה משתנה כתלות ברוחב העמידה, במיקום הברכיים - התיישבות אחורה או למטה, וכו').
זה לא אומר שאתה צריך עכשיו לעמוד צר ולקחת את הברכיים קדימה כדי לרדת נמוך יותר. פשוט לרדת עד למתיחה בעמידה ובתנועה היעילות לך.
בכל מקרה, זו לא תורה מסיני, אתה תתחזק ותגדל גם ככה וגם ככה. מקביל או לא, להסתכל במראה כדי לראות את הגובה ולקבוע על סמך המראה מתי לעלות זה לא יעיל.
אם תרד הכי נמוך שאתה יכול זה יחסוך לך כאב ראש מיותר, יתן לך stretch reflex בתחתית ויתן קונסיסטנטיות בתנועה.
אני אחדד את דברי, אתה באמת לא חייב או צריך לרדת atg, אבל זה לא יפגע בך אם תרד ואתה תחזק גם ככה.
מה שכן פוגע בך זה להסתכל במראה בשביל לראות את העומק, אפילו אם אתה עושה lb ורק שובר מקביל על הגבול אין לך מה לחפש במראה.
תלמד להיות מודע למנחים של הגוף שלך אל תסתמך על עזרים חיצוניים.
1. צ'יט, לא צ'יט, משנה כמה קלוריות אתה אוכל בסך הכל. אם אתה עולה בקצב הנכון במשקל, הכל טוב. אתה יכול לאכול כמות שונה בימים שונים, הממוצע הוא שמשנה.
2. בשבוע אתה לא תאבד מסת שריר.
1) אם אתה אוכל מספיק אז הכל בסדר. זה לא ציט כי אתה לא בחיטוב...אוקיי. אני אנסה את זה באימון הבא.
אשמח אם תוכלו לענות לי על השאלות הבאות:
1. ביום שבת אני לא ממש אוכל לפי התפריט (מבחינת הכל) אבל אני מעריך שאני עובר את מספר הקלוריות שאני צריך.
האם זה בסדר כל שבוע ביום שבת לאכול לא לפי התפריט? הרי זה נחשב צ'יט, לא?
אני עושה מסה נקייה.
2. שבוע הבא (לא זה שיבוא) יש לי תרגיל בצבא ולא אוכל להתאמן כל השבוע אז זה יפגע לי במשקלים? במידה ואני אוכל נכון שם זה ישמור לי את המשקלים?
ממש תודה רבה חברים שבת שלום 😃