הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ פחמימות מורכבות לעומת פשוטות

• פותח/ת השרשור The100
  • פורסם בתאריך

The100

מושעה
387
13
נק' מוניטין:
6
387
13
אני ניסיתי לקרוא באתר מאמרים, וקצת הלכתי לאיבוד עם כל נושא הפחמימות מורכבות ופשוטות.

נראה כאילו לאדם בריא אין משמעות (פרט למינרלים) אם יוסיף לשייק 100 גרם מלטודקסטרין, סוכר ענבים, שיבולת שועל או אבקת דייסת אורז/קורנפלור של מטרנה...

הסתכלתי גם באשוכולת של אנ שים אחרים ועוד לא בדיוק הבנתי

רק לשם הידע הכללי, פעם היה מותר לדבר על הזמנות מחו"ל. לפני אמינושופ הייתה חנות אחרת שהפורום שיתף איתה פעולה ורק בתחילת אותו שיתוף פעולה נכנס החוק הזה.
לא שזה לא לגיטימי כמובן.

אני לא יודע בדיוק מה היה בתקופה לפניי אני מודה אבל שנרשמתי לפורום ביולי 2013 קיבלתי נראלי באותו יום או יום אחרי אזהרה על הזמנות מחול כך שמ2013 עוד לפני שנפתח אמינושופ אי שם באמצע 2014 לא היה חוקי לדבר על זה, אז אני טוען שלבכות ש"בגלל שאמינושופ מנהלים את עסק" אסור לדבר על הזמנות מחו"ל קצת מפגר. וגם אם זה מפריע לו יש המון פורומים אחרים שאפשר לדון בהם, חוקי הפורום כרגע הם איסור לדבר על הזמנות מחול בכל צורה שהיא (חוק שהיה קיים עוד לפני אמינושופ לא משנה מתי נחקק) אז שיכבד את החוקים וישאר באתר או שאם יש לו בעיה עם החוקים שיחפש אתר אחר לדון בו על דברים כאלה אפאחד לא מחזיק פה אפאחד בכוח.

• פותח/ת השרשור
איפה אתה חושב שאתה נמצא?
עוד קללה אחת ואתה מחוץ לפורום.
אתה אמיתי זה לא קללה?????

אני לא יודע בדיוק מה היה בתקופה לפניי אני מודה אבל שנרשמתי לפורום ביולי 2013 קיבלתי נראלי באותו יום או יום אחרי אזהרה על הזמנות מחול כך שמ2013 עוד לפני שנפתח אמינושופ אי שם באמצע 2014 לא היה חוקי לדבר על זה, אז אני טוען שלבכות ש"בגלל שאמינושופ מנהלים את עסק" אסור לדבר על הזמנות מחו"ל קצת מפגר. וגם אם זה מפריע לו יש המון פורומים אחרים שאפשר לדון בהם, חוקי הפורום כרגע הם איסור לדבר על הזמנות מחול בכל צורה שהיא (חוק שהיה קיים עוד לפני אמינושופ לא משנה מתי נחקק) אז שיכבד את החוקים וישאר באתר או שאם יש לו בעיה עם החוקים שיחפש אתר אחר לדון בו על דברים כאלה אפאחד לא מחזיק פה אפאחד בכוח.

אין אף פרום עם אנשים שמבינים עוד

אתה אמיתי זה לא קללה?????

אין אף פרום עם אנשים שמבינים עוד
קללה או לא, פשוט תשמור על שפה יפה מעכשיו
ואם יש לך בעיה עם החוקים אתה מוזמן לשלוח הודעה למנהל האתר, הוא הכתובת, לא בפורום

• פותח/ת השרשור
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית