הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ירדה לא ברורה בבנץ'

• פותח/ת השרשור AB1
  • פורסם בתאריך

AB1

משתמש מתחיל
155
0
נק' מוניטין:
-9
155
0
לפני כמה זמן שיניתי את התוכנית אימונים שלי, ומאז אני העלתי את הבנץ, מאימון לאימון (אני יחסית מתחיל).
אתמול היה לי אימון בנץ' נוסף, ניסיתי לעלות משקל ולא הצלחתי, אחרי זה הורדתי למשקל של האימון הקודם ולא הצלחתי ללחוץ כמו באימון הקודם.
לגבי התזונה בימים האלה אכלתי רגיל, רק בתוספת של עוד איזה 300 קלוריות שהוספתי לתפריט, והשנה ישנתי בערך כמו שאני יושן תמיד.

כמעט נפל עלי המשקל פעמים באימון הזה עדין לא קרה לי אף פעם מתחילת האימונים שלי

מאיזה סיבה זה יכול לקרות ?
אם תגידו אני יכנס לפרטים על האימון, אני יכול למצוא כמה דברים שיכול להיות שגרמו לי לעיפות, אבל לא ניראה לי שזה ממש מצדיק את המצב .

שמע גם לי זה היה קורה לפעמים לא חייב להיות קשור לתזונה יכול להיות שהבאתה ביד לפני? עבדתה לפני זה תרגיל אחר שקרע אותך או שלחצתה יותר רחב ממה שאתה רגיל ללחוץ זה גם קשור

• פותח/ת השרשור
יכול להיות שהבאתה ביד לפני?
לא הבנתי מה אתה אומר?
אני לא מדבר רק על סט אחד אני מדבר על כל האימון בנץ' אז זה גם לא בגלל אחיזה שונה.

אני יפרט קצת:
אני יודע שזה לא בסדר אבל אני לא עושה חימומים,
בתחילת האימון סתם ניסיתי לעשות בנץ' במשקל נמוך, עשיתי 20 חזרות והיתי יכול להמשיך הרבה, רק לא רציתי להרוס את האימון ולא ניראה לי שבגלל זה הוא נהרס.
אחר כך עשיתי פרוט סקוואט ממש חלש להיתרגל לתרגיל
אין לי כלוב אני מבקש מאנשים שיביאו לי את המשקולת לבנץ'
לא היה הפעם משהו שיעזור, לי ניסיתי לגלגל את המוט מהבטן ולהרים בדרך כלל אני מצליח, הפעם בכלל לא, יכול שזה גם בגלל שהוספתי משקל.
אחר כך עשיתי חתירה (אין מספיק משקל לדדליפט) לא היתי מותש מהתרגיל, ואז מצאתי ספוטר והרגשתי את המשקל כבד ובאמצע הסט כמעט כרס עלי במהירות על הצואר, אם לא היה שם הספוטר. ואז חזרתי למשקל של האימון הקודם לגם לא הצלחתי ללחוץ כמו שצריך.

אני לא רואה איזה סיבה שתיגרום לירידה כזאת גדולה בכוח,
מה אתם אומרים ?

לא הבנתי מה אתה אומר?
אני לא מדבר רק על סט אחד אני מדבר על כל האימון בנץ' אז זה גם לא בגלל אחיזה שונה.

אני יפרט קצת:
בתחילת האימון סתם ניסיתי לעשות בנץ' במשקל נמוך, עשיתי 20 חזרות והיתי יכול להמשיך הרבה, רק לא רציתי להרוס את האימון ולא ניראה לי שבגלל זה הוא נהרס.
לא היה הפעם משהו שיעזור, לי ניסיתי לגלגל את המוט מהבטן ולהרים בדרך כלל אני מצליח, הפעם בכלל לא, יכול שזה גם בגלל שהוספתי משקל.
אחר כך עשיתי חתירה (אין מספיק משקל לדדליפט) לא היתי מותש מהתרגיל, ואז מצאתי ספוטר והרגשתי את המשקל כבד ובאמצע הסט כמעט כרס עלי במהירות על הצואר, אם לא היה שם הספוטר. ואז חזרתי למשקל של האימון הקודם לגם לא הצלחתי ללחוץ כמו שצריך.

מה אתם אומרים ?

WTF ואחרי זה שומעים שSS עושה לאנשים פציעות:suicide:

AB לא הבנתי כלום ממה שאתה אומר תעבוד לפי תוכנית מסודרת ברור שלא יהיה לך כוח עם תעשה דדליפט וחתירה ובאימון אחר לא ..כשתעבוד לפי תוכנית קבוע זה לא יקרא לך אני מאמין
וCOLDFIRE כל דבר אתה מערב פורום השני מה אכפת לי מה הולך בפורום השני כנראה שאתה מבלה שם יותר מכולם פה

RaN, אני לא מבלה שם זמן בכלל. מבחינתי כל הזבל הולך לשם, כמו שבבית כל הזבל הולך לפח. אתה לא מבלה זמן בתוך הפח כדי לדעת את זה נכון?
כנראה שפספסת את הנקודה העיקרית, והיא לא לזיין את השכל.

לא הבנתי מה אתה אומר?

אני יפרט קצת:

מה אתם אומרים ?

שאתה עאוור.

מי עושה חימום של 20 חזרות? תעשה חימום נורמאלי, 5 + 5 עם מוט ריק, אחרי זה תוסיף 5-20 קילו בהתאם למשקל העבודה ותעשה עוד סט, אחר כך שלישייה עם 20-30 קילו פחות ממשקל העבודה ועוד 2 חזרות עם 10-15 קילו פחות ממשקל העבודה, זה מה שאני עושה, המשקלים משתנים בהתאם למשקלי העבודה, צריכות להיות הפסקות שגדלות בהדרגה גם בסטים של החימום.

• פותח/ת השרשור
לא הרגשתי אחרי שעשיתי חתירה חלש מהתרגיל,
20 חזרות עשיתי לבחון את עצמי קצת, לא לחימום ועוד לפני הסקוואט ,לא הרגשתי חלש מזה עד הבצץ' בתוכנית.

אני עאוור בגלל שאני מקמבן אימונים או שאני לא מבין ממה החולשה באימון.
אם בגלל שאני לא מוצא סיבה שתיגרום לכזות חולשה באימון, אז תגידו אני לא רואה סיבה לחולשה כזות.

אתה לא רואה את הקשר בין ה20 חזרות שעשית בבנץ' פרס לזה שלא היה לך כוח? ועוד ספציפית בתרגיל הזה? אם כך אתה באמת עוואר.

• פותח/ת השרשור
עשיתי 20 חזרות, שיחלתי לעשות איזה 30-40 (ואני ממש חלש בסיבולת),זה היה לפני הסקוואט איזה 20 דקות לפני הבנץ'.
באימון הקודם במשקל שהעלתי היה לי קל ובמקום לעשות 5 חזרות הצלחתי לעשות 7, באימון במקום לעלות משקל כפול עבדתי עם אותו משקל ובסט הכי ארוך הצלחתי רק 6 חזרות, זה יכול להיות בגלל 20 חזרות כאלה ?

יכול להיות שהחתירה גם פגמה איפה שסקוואט (פרונט) לא פוגם שגרם למצב ?

נערך לאחרונה:
AB1 מה אתה עושה לעזזאל ?
יש לך תוכנית אימון או שאתה עושה מה שמתחשק לך ?

• פותח/ת השרשור
תוכנית יש, מכשור אין.
משהו אומר לי שהנוסה עומד להאבד.
עשיתי 20 חזרות, שיחלתי לעשות איזה 30-40 (ואני ממש חלש בסיבולת),זה היה לפני הסקוואט איזה 20 דקות לפני הבנץ'.
באימון הקודם במשקל שהעלתי היה לי קל ובמקום לעשות 5 חזרות הצלחתי לעשות 7, באימון במקום לעלות משקל כפול עבדתי עם אותו משקל ובסט הכי ארוך הצלחתי רק 6 חזרות, זה יכול להיות בגלל 20 חזרות כאלה ?

• פותח/ת השרשור
כלוב אין, מספיק משקל לדדליפט אין.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית