הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ רגישות לסיבים/ירקות?

• פותח/ת השרשור talp
  • פורסם בתאריך

talp

משתמש משקיע
4,968
4,036
נק' מוניטין:
12,989
4,968
4,036
קאנטרי זכרון
היי, האם יכול להיות שהקיבה שלי רגישה לסיבים תזונתיים באופן דומה כמו רגישות לקטוז?

מספיק לי לפעמים לאכול 3-4 ירקות וזה מתחילים לעשות לי בעיות בבטן, כנל לגבי פחמימות מחיטה מלאה ומאכלים דומים... לעומת זאת לחלב אין לי רגישות.

לצורך העניין אם אני אוכל ירקות כ4 שעות לפני אימון אז הבטן שלי תתהפך ותכאב ויתחילו לי בעיות עיכול. לעומת זאת אני יכול לאכול ארוחה כבדה של פחמימות וחלבון שעתיים לפני אימון ולא ארגיש כמעט את הבטן.

האם עדיין לאכול ירקות וסיבים? מאז מתמיד אני משתדל לאכול הרבה אבל אף פעם לא הרגשתי יותר טוב לאחר מכן...

• פותח/ת השרשור
אני לא מדמם... רק עושה לי בעיות בבטן, גזים וצואה לא מוצקה...

אבל פירות וירקות יכולים לשרוט לך את הקיבה
^זה מה שאתה טענת, זו הטענה שהתייחסנו אליה עד עכשיו, זו הטענה שביקשתי עליה רפרנס. הבהרתי לך את זה יפה לפני כן בשאלה שלי.
נושא הדיון לא היה "האם פירות וירקות יכולים לגרום לבעיות עיכול באופן כללי?"
על כן אשמח אם לא תפנה אלי כי רואים שאתה מנסה להיכנס בבן אדם
אני נכנס בטענות, ובדרכים שאתה מנסה להוכיח אותן, לא בבני אדם.
כנ"ל לגבי המלצות תזונתיות שניתנות ביתר בטחון ללא התחשבות בהשלכות שלהן, ואני אמשיך ככה.

^זה מה שאתה טענת, זו הטענה שהתייחסנו אליה עד עכשיו, זו הטענה שביקשתי עליה רפרנס. הבהרתי לך את זה יפה לפני כן בשאלה שלי.
נושא הדיון לא היה "האם פירות וירקות יכולים לגרום לבעיות עיכול באופן כללי?"

אני נכנס בטענות, ובדרכים שאתה מנסה להוכיח אותן, לא בבני אדם.
כנ"ל לגבי המלצות תזונתיות שניתנות ביתר בטחון ללא התחשבות בהשלכות שלהן, ואני אמשיך ככה.

אמרתי לו שאם זה עושה לו בעיות, שלא יאכל את זה, פשוט מאוד.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית