הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תומכי מפרקים לכף היד

BugiBiceps

משתמש מתחיל
9
0
נק' מוניטין:
0
9
0
אהלן חברה,אז אחרי דלקת בשורש כף היד,החלטתי שאני קונה תומך מפרקים לכף היד,בשני הידיים.עכשיו השאלה שלי היא איפה אני יכול לקנות אותם,והאם יש חנות בראשון לציון שמוכרת,כי אני חיפשתי ולא מצאתי כלום. תודה לכל מי שעונה, ויום טוב 😃

אהלן חברה,אז אחרי דלקת בשורש כף היד,החלטתי שאני קונה תומך מפרקים לכף היד,בשני הידיים.עכשיו השאלה שלי היא איפה אני יכול לקנות אותם,והאם יש חנות בראשון לציון שמוכרת,כי אני חיפשתי ולא מצאתי כלום. תודה לכל מי שעונה, ויום טוב 😃
תריץ בגוגל "רצועות לשורש כף היד". יש המון אופציות עם משלוח עד הבית. הנה דוגמא:
מכשירי כושר ביתיים-כפפות וחגורות-Wrist Wraps רצועות לכף היד

רק אני כאילו חושב שהרצועות יחמירו את הבעיה ושצריך לפתור אותה מהשורש ולא לחפש עזרים?

רק אני כאילו חושב שהרצועות יחמירו את הבעיה ושצריך לפתור אותה מהשורש ולא לחפש עזרים?
הם לא מחמירות את הבעיה, הן פשוט מתעלמות ממנה
כן מומלץ לבדוק אם יש סיבה ספציפית לזה והן מומלץ לעבוד כמה שניתן ללא רצועות כדי לשפר את יציבות המפרק, אבל בסופו של דבר הרבה אנשים יעברו כאבים במפרק בשלב זה או אחר גם אם הם עובדים נכון

הם לא מחמירות את הבעיה, הן פשוט מתעלמות ממנה
כן מומלץ לבדוק אם יש סיבה ספציפית לזה והן מומלץ לעבוד כמה שניתן ללא רצועות כדי לשפר את יציבות המפרק, אבל בסופו של דבר הרבה אנשים יעברו כאבים במפרק בשלב זה או אחר גם אם הם עובדים נכון
הן מתעלמות ומפתחות תלות כי אם הוא יפסיק להשתמש בהן אחרי שהדלקת תעבור הוא יחזור להפצע במיוחד כי עם הרצועות הוא יעלה משקלים
גם אני עובר עכשיו כאבים עם הלמידה של הפרונט סקוואט ואני לקחתי את הבעיה ולמדתי ממנה לשפר אחיזה גם בכל שאר התרגילים

הן מתעלמות ומפתחות תלות כי אם הוא יפסיק להשתמש בהן אחרי שהדלקת תעבור הוא יחזור להפצע במיוחד כי עם הרצועות הוא יעלה משקלים
גם אני עובר עכשיו כאבים עם הלמידה של הפרונט סקוואט ואני לקחתי את הבעיה ולמדתי ממנה לשפר אחיזה גם בכל שאר התרגילים
אין טעם אבל שלא יעבוד בגלל הדלקת, הרצועות הן פתרון זמני טוב, וכל עוד הוא יעבוד כמה שניתן ללא רצועות אז לא אמורות להיות לו בעיות
ולא משנה מה, משקל על שורש כף היד תמיד יכול ליצור בעיות, זה פשוט שאלה של pattern overuse
ולגבי הפרונט סקוואט, לך אולי יש מזל שהאנטומיה שלך מאפשרת לך לעבוד ללא רצועות, אבל הרבה אנשים פיזית לא יכולים בלי להרגיש כאב

• פותח/ת השרשור
מצטער על הדיליי,פרטים לגבי הדלקת:עשיתי אולטרה סאונד,ומצאו בנוזל התוך מפרקי שלי דלקת. אני כבר חודש ושבוע שלא מתאמן,עם משחה שהאורתופד הביא לי,ועדיין לא עבר כלום.בנוסף לכך הוא הפחיד אותי שאם אתאמן,זה יכול לפגוע בי בצורה רצינית.מה דעתכם?

באמת לא כדאי לאמן מפרק מודלק, זה מה שאני עשיתי ועכשיו יש לי שם בעיות לכל החיים
אתה יכול בנוסף לקחת איבופרופן או אנטי דלקתי אוראלי אחר (כמובן בהתייעצות עם האורטופד, טלפון יספיק כנראה), ובמידה ועבר כבר חודש ללא אימונים, כדאי לבדוק את זה

• פותח/ת השרשור
כן,קבעתי תור לאורטופד שוב. אני באמת מקווה שיהיה לו מענה לבעיה הזאת,כי אני מאוד מתוסכל. תודה לכל העונים
עוד שאלה בלי שום קשר-הזמנתי תומך מפרקים מטיטאן ישראל דרך פייסבוק,האם הם אמינים?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית