הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ המלצה על חלבון

אור1363

משתמש מתחיל
1
0
נק' מוניטין:
0
1
0
באמת שאני לא כל כך מבין מה ההבדל בין כל החלבונים. אם כל אחד בעל ערכים דומים בערך אחד לשני מה גורם לכל אחד לקנות מה שהוא קונה? אני אישית קניתי את prowhey שוקולד מisrael body וואלה בעיקרום אני מרוצה ממנו עד עכשיו אבל הוא עוד מעט נגמר ואני מתלבט אם לקנות אותו עוד פעם או אחד אחר. יש לכם המלצות או אפשרות להסביר לי מה ההבדל בין החלבונים?

קבצים מצורפים

• 1490046494586-1548477779.jpg
    1490046494586-1548477779.jpg
    KB 51.5 · צפיות: 114
מה גורם לכל אחד לקנות מה שהוא קונה?
פרסום, מיתוג, המלצות מחברים, טעם, מוניטין וכו'. [מה גורם לך לקנות סקודה ולא אופל למשל? זה אותו עקרון]
יש לכם המלצות או אפשרות להסביר לי מה ההבדל בין החלבונים?

יש חלבונים מסוגים שונים כמו ללא לקטוז [לרגישים ללקטוז], כאלה עם פירוק איטי\מהיר, חלבון טבעוני [סויה], ואבקה רגילה שרובה מי גבינה.
זה משהו שמשתנה לפי הצורך של הבנאדם שקונה.
בשורה התחתונה אבקת חלבון באה להשלים ערכי חלבון יומיים מומלצים במידה ולא מגיעים אליהם.
אם החלבון טעים לך, ואתה בטוח שהוא איכותי [אין אמינו ספייקינג] תמשיך איתו.
אם בא לך לגוון ואין לך צרכים או רגישויות מיוחדות פשוט תבחר חלבון שרובו whey וזהו.
המלצות : bpi, או פיור של אמינושופ, קוטג' בטעם שום שמיר של תנובה [אש!]

ממליץ לך בחום על פיור של אמינושופ. אבקה איכותית עם בדיקות מעבדה ויש להם המון טעמים מעולים.

יש לך את פיור של אמינושופ, לי אישית יש טעם שוקולד קוקוס וזה נחמד (ובשבילי אבקת חלבון בטעם נחמד זה סוג של נס)

פיור. יש לי את השוקולד קוקוס וזה סבבה לגמרי, אני אישית נמאס לי בגלל הטעם החזק של קוקוס. אם אתה קרוב לאחד הסניפים שלהם הם מציעים טעימות בחינם אם אני לא טועה.

תודה לכולם על המלצות!
אפשר להגיע לחנות ולטעום בחינם כמובן -

איך תבחר נכון אבקת חלבון?
האבקה שנותנת הכי הרבה תמורה לכסף שלך.

עלות מול תועלת, כשקונים מי גבינה, תמורה זה לקבל מוצר כמה שיותר ״נקי״ מפחמימות ושומן. ככל שהמוצר נקי יותר, כך אחוז החלבון גבוה יותר. אבקת חלבון מי גבינה מרוכז צריך להיות בין 76% ואפילו 79% זה בטווח הנורמה שמצביע על כמה נקיי החלבון שלך.

איך תבדוק זאת? גש לתווית מאחורה, חפש ערכים ל 100 גרם וגש לסעיף החלבון.

במידה ואין ל- 100 גרם ויש רק למנה, תסתכל כמה יש במנה, ואז תסתכל מה גודל המנה. נניח חלבון במנה 25 גודל הכף הוא 33 אז תעש במחשבון 25 לחלק ב 33 ואז תקבל את אחוז החלבון. אנשים מתבלבלים כשורשמים להם גרם חלבון למנה, לפעמים ממהרים להתלהב שהחלבון לכאורה מכיל בכל מנה הרבה חלבון, חשוב מאוד לבדוק את גודל הכף, משקל מנה, משקל פח. בשורה התחתונה תבדוק מה אחוז החלבון וכמה ק״ג אתה מקבל ולא מנות, כי מנות זה מה שאת קובע.

דבר שחשוב הוא לבדוק זה הרכיבים בחלבון, יש הרבה סוגי חלבון, חלקם יקרים יותר חלקם זולים משמעותית.
החלבון היקרים הם: הידרולייז, איזולייט, מי גבינה מרוכז, חלבון חלב קזאין, חלבון ביצה. כל אלו חלבונים מלאים ויש להם ערך ביולוגי גבוה. אלו החלבונים שאנחנו כן רוצים בתוך אבקת החלבון שלנו.
חלבונים זולים יותר: חלבון חיטה, חלבון סויה, חלבון אורז, חלבון אפונה. אלו חלבונים עם ערך ביולוגיה
נמוך משמעותית ולרוב יהיה בו חוסר בחומצות אמינו מסוימות לא הדבר הכי אופטימלי.

דבר אחרון זה לוודא שזה באמת כל מה שיש ברכיבים, כיום יצרנים מתרברבים שיש להם תוספות של חומצות אמיני בחלבון, אל תטע, זה לא טוב! בדרך כלל אתה תראה בגדול ״מעושר בחומצות אמינו״ זה נקרא אמינוספיקינג או שפשוט נקרא לזה חלבון מהול.
כן, גם קריאטין בחלבון זה אמינוספייק, אתה צריך לקבל ברכיבים רק את החלבונים שציינתי למעלה (החלבונים המלאים).

לסיכום: גש לכל חנות, תבדוק משקל אבקה, אחוז החלבון ומחיר. תבצע חישוב כמה יוצא לך לשלם פר גרם חלבון ואז תבחר את האבקה הכי משתלמת עבורך.
כל זה בהנחה שאתה קונה חלבונים מלאים וחלבונים שלא עברו האמרת חנקן - אמינו ספיקיינג.
והדבר הכי חשוב תזכור שהתפריט הוא קובע אם את תתחטב , מאזן קלורי הוא שזה יחליט אם אתה במסה או חיטוב.
לגבי חברות מומלצות נשאיר לאחרים להגיב 😃

תודה לכולם על המלצות!
אפשר להגיע לחנות ולטעום בחינם כמובן -

איך תבחר נכון אבקת חלבון?
האבקה שנותנת הכי הרבה תמורה לכסף שלך.

עלות מול תועלת, כשקונים מי גבינה, תמורה זה לקבל מוצר כמה שיותר ״נקי״ מפחמימות ושומן. ככל שהמוצר נקי יותר, כך אחוז החלבון גבוה יותר. אבקת חלבון מי גבינה מרוכז צריך להיות בין 76% ואפילו 79% זה בטווח הנורמה שמצביע על כמה נקיי החלבון שלך.

איך תבדוק זאת? גש לתווית מאחורה, חפש ערכים ל 100 גרם וגש לסעיף החלבון.

במידה ואין ל- 100 גרם ויש רק למנה, תסתכל כמה יש במנה, ואז תסתכל מה גודל המנה. נניח חלבון במנה 25 גודל הכף הוא 33 אז תעש במחשבון 25 לחלק ב 33 ואז תקבל את אחוז החלבון. אנשים מתבלבלים כשורשמים להם גרם חלבון למנה, לפעמים ממהרים להתלהב שהחלבון לכאורה מכיל בכל מנה הרבה חלבון, חשוב מאוד לבדוק את גודל הכף, משקל מנה, משקל פח. בשורה התחתונה תבדוק מה אחוז החלבון וכמה ק״ג אתה מקבל ולא מנות, כי מנות זה מה שאת קובע.

דבר שחשוב הוא לבדוק זה הרכיבים בחלבון, יש הרבה סוגי חלבון, חלקם יקרים יותר חלקם זולים משמעותית.
החלבון היקרים הם: הידרולייז, איזולייט, מי גבינה מרוכז, חלבון חלב קזאין, חלבון ביצה. כל אלו חלבונים מלאים ויש להם ערך ביולוגי גבוה. אלו החלבונים שאנחנו כן רוצים בתוך אבקת החלבון שלנו.
חלבונים זולים יותר: חלבון חיטה, חלבון סויה, חלבון אורז, חלבון אפונה. אלו חלבונים עם ערך ביולוגיה
נמוך משמעותית ולרוב יהיה בו חוסר בחומצות אמינו מסוימות לא הדבר הכי אופטימלי.

דבר אחרון זה לוודא שזה באמת כל מה שיש ברכיבים, כיום יצרנים מתרברבים שיש להם תוספות של חומצות אמיני בחלבון, אל תטע, זה לא טוב! בדרך כלל אתה תראה בגדול ״מעושר בחומצות אמינו״ זה נקרא אמינוספיקינג או שפשוט נקרא לזה חלבון מהול.
כן, גם קריאטין בחלבון זה אמינוספייק, אתה צריך לקבל ברכיבים רק את החלבונים שציינתי למעלה (החלבונים המלאים).

לסיכום: גש לכל חנות, תבדוק משקל אבקה, אחוז החלבון ומחיר. תבצע חישוב כמה יוצא לך לשלם פר גרם חלבון ואז תבחר את האבקה הכי משתלמת עבורך.
כל זה בהנחה שאתה קונה חלבונים מלאים וחלבונים שלא עברו האמרת חנקן - אמינו ספיקיינג.
והדבר הכי חשוב תזכור שהתפריט הוא קובע אם את תתחטב , מאזן קלורי הוא שזה יחליט אם אתה במסה או חיטוב.
לגבי חברות מומלצות נשאיר לאחרים להגיב 😃

אני מצטרף פה לבקשת המלצה. אני צריך אבקת חלבון שתיהיה זולה אני סטודנט ואין לי 400 שח לחודש בשביל זה ורציתי לדעת אם אתה ממליץ על חברה זולה שעונה על הסיכום שנתת לו זה ממש יעזור לי מאחר ואני קצר בזמן בשביל המחקר הזה ואשמח שתפשט לי לשמות ספציפים. אם זו בקשה רצינית מדי מצטער מראש

אני מצטרף פה לבקשת המלצה. אני צריך אבקת חלבון שתיהיה זולה אני סטודנט ואין לי 400 שח לחודש בשביל זה ורציתי לדעת אם אתה ממליץ על חברה זולה שעונה על הסיכום שנתת לו זה ממש יעזור לי מאחר ואני קצר בזמן בשביל המחקר הזה ואשמח שתפשט לי לשמות ספציפים. אם זו בקשה רצינית מדי מצטער מראש

לך על פיור

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית