הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון השפעת קריאטין ביחס לתזונה (לא השפיע עליי)

• פותח/ת השרשור Miata
  • פורסם בתאריך

Miata

משתמש מתחיל
140
4
נק' מוניטין:
92
140
4
היי לכולם,
ברצוני לשאול שאלה, אני יודע שהתזונה מאוד משפיעה על אפקטיביות התוספים, בין אם הם אנבולים או בין אם לא .

ניסיתי במהלך תקופת האימונים שלי (3 שנים) פחות או יותר לקחת קריאטין אך זה פשוט לא עבד עליי
החלפתי חברה , בהתחלה היה אינר ארמור שהבנתי שזה חרטה , ואחרכ כבר לקחתי של דיימטייז שאמור להיות מאוד איכותי (כמובן קריאטין מונו)

אולם, ב4 החודשים האחרונים קיבלתי ייעוץ מיועץ תזונה מוכר מאוד (מאמין שהרוב כאן מכירים), והוא אמר לי שיש קשר בין השפעת התוספים לתזונה ,
אם היום אני אוכל 6 ארוחות ביום כל 3 שעות..מאוד מקפיד על זה ומצליח האמת, כמויות קבועות ומדודות. אז הקריאטין יכול להיות שדווקא כן יעבוד עליי הפעם, בשונה מהפעמים האחרות בהן הייתי אוכל בצורה לא מסודרת.

מה דעתכם בדבר? האם זה ישנה משהו או שמי ש קריאטין לא עובד עליו לא יעבוד בשום צורה?

(רוצה לציין, ניסיתי הכל , העמסה, 5 גרם ביום (עם החלבון, סוכר ענבים, כפית לפה ) למשך חודש ואפילו יותר ולא עבד

דעתכם,
תודה!

הדבר היחיד שמשפיע על היעילות של קריאטין זה אינסולין, שמעודד ספיגה של הקריאטין בתאים, זה למה מומלץ לקחת אותו עם משהו מתוק או עם אוכל, חוץ מזה אין שום השפעה
הדבר היחיד שאולי מתקשר לזה לדעתי הוא שאתה לא יכול לצפות שקריאטין יעשה את העבודה במקומך, ואם התזונה שלך לא טובה אז אתה לא יכול לצפות שקריאטין יפצה על הכל.
גם איזה אימונים אתה עושה? קריאטין לא יעיל לכל סוגי האימונים והאפקט שלו לא דרמטי, אלא קל יחסית

• פותח/ת השרשור
שוב, אחזור ואומר שלקחתי אותו רוב הזמן עם סוכר ענבים או עם החלבון

איך אני יודע שהוא לא עובד עליי? חד וחלק כי לא הרגשתי שום שינוי פיזי במכון מבחינת משקלים, לא ראיתי הבדלים גופניים, לא הרגשתי יותר חזק ולא הרגשתי את הפוש הקטן שהוא אמור לתת כמו שכולם אומרים.

לגבי איזה תוכנית, אם אני זוכר נכון את האינר ארמור לקחתי באימוני הפיצולים שעשיתי באותה תקופה״ (ab, abc)

אחרי הרבה זמן לקחתי שוב את הדיימטייז, ושם כבר עבדתי עם מדקאו וגם קצת strong lift (תכניות כוח)

זה לא משנה של איזו חברה הקריאטין, או עם מה אתה לוקח אותו, כל עוד אתה עקבי. זה גם לא אפקט שכולם מרגישים, יש אנשים שזה לא עובד עליהם.

איך אני יודע שהוא לא עובד עליי? חד וחלק כי לא הרגשתי שום שינוי פיזי במכון מבחינת משקלים, לא ראיתי הבדלים גופניים, לא הרגשתי יותר חזק ולא הרגשתי את הפוש הקטן שהוא אמור לתת כמו שכולם אומרים.

לגבי איזה תוכנית, אם אני זוכר נכון את האינר ארמור לקחתי באימוני הפיצולים שעשיתי באותה תקופה״ (ab, abc)

אחרי הרבה זמן לקחתי שוב את הדיימטייז, ושם כבר עבדתי עם מדקאו וגם קצת strong lift (תכניות כוח)
יכול להיות פשוט שעליך זה פחות משפיע

אם במשך כל הזמן שלקחת את הקריאטין לא התחזקת ולא עלית במשקל בכלל, אז יש בעיה אחרת שהיא לא קשורה בקריאטין.
אם כן התחזקת וגדלת אבל לא כמו שציפית, יכול להיות שהיו לך ציפיות גבוהות מדי או שאולי הייתה מתחזק ומשתפר אפילו פחות אם לא הייתה לוקח קריאטין..
עצם זה אחי שאתה חושב שיש הבדל בין בין סוגי החברות, ושאולי קריאטין של חברה כזו ישפיע אחרת מקריאטין של חברה אחרת..... זה אומר לי כל מה שאני צריך לדעת

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית