הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תחליפים לאוכל

• פותח/ת השרשור Nowi
  • פורסם בתאריך

Nowi

משתמש מתחיל
7
2
נק' מוניטין:
25
7
2
היי,
בשבועיים האחרונים אני לא מצליחה לאכול ארוחות. למשל סנדוויץ', אני אתחיל לאכול אבל אחרי 2 ביסים אני לא מסוגלת יותר לאכול... אני גם לא מרגישה רעב- רק בחילות כאבי ראש וחולשה כללית. לכן יוצא שבמשך היום אני אוכלת קצת שוקולד/ משהו מתוק אחר אם אני ממש לא מרגישה טוב. ובערב כשאני חוזרת הביתה אני פשוט אוכלת כוס גלידה או מה שיש בבית שלא דורש שום הכנה ומכניס לי סוכר לגוף.

בשורה התחתונה, איזה תחליפים אני יכולה לקנות על מנת להחליף ארוחה?
חשבתי על איזה 3 חטיפי חלבון ליום- זה יביא לי כ1200 קל וכ120 גרם חלבון. השאלה היא מה לגבי ויטמינים ומינרלים וכו'? איזה עוד תחליפים לקנות?

ראיתי כבר, אבל יקח קצת זמן עד שהטיפול יתחיל לעבוד. אבל לתקופה הקרובה אני רק צריכה לדעת איזה תוספים ותחליפים לקנות?
במידה והרופא מאשר את הפיתרון הזה, אני הייתי קונה בלנדר טוב, ומכין שייקים
תקני לך אבקת חלבון, שימי בפנים חלב, שיבולת שועל כמקור אנרגיה טוב, אולי איזה פרי או 2 לפי טעמך ואת מסודרת
אולי באמת כדאי לקנות איזה מולטיויטמין טוב, שמעתי דברים טובים על החברה twinlab, אבל חכי פה לעוד תגובות נראה מה אנשים ממליצים

• פותח/ת השרשור
במידה והרופא מאשר את הפיתרון הזה, אני הייתי קונה בלנדר טוב, ומכין שייקים
תקני לך אבקת חלבון, שימי בפנים חלב, שיבולת שועל כמקור אנרגיה טוב, אולי איזה פרי או 2 לפי טעמך ואת מסודרת
אולי באמת כדאי לקנות איזה מולטיויטמין טוב, שמעתי דברים טובים על החברה twinlab, אבל חכי פה לעוד תגובות נראה מה אנשים ממליצים

תודה רבה!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית