הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שאלות לגבי תפריט לחיטוב

Bart496

משתמש מתחיל
77
4
נק' מוניטין:
4
77
4
היי, אני בונה תפריט לחיטוב ואשמח לעזרה.
היעדים שלי בתפריט הם 2000 קלוריות, 160 גרם חלבון, 80 גרם שומן, ו-140 גרם פחמימות.

1) לגבי ארוחה לפני אימון, אני יודע שנגיד בתפריט מסה אוכלים 3 שעות לפני ארוחה גדולה עם הרבה פחמימות וחלבונים, וחצי שעה לפני איזה יוגורט או פרי לפני האימון. איך זה עובד בחיטוב? מה אני צריך לאכול בארוחה של השלוש שעות לפני ובארוחה של החצי שעה לפני? אפשר דוגמא ?

2) האם עכשיו מבחינת כל המאכלים שאני אוכל, לדוגמא חלב, גבינה, קוטג׳, גבינה צהובה, האם אני צריך לבחור את כל אלה עם האחוז שומן הנמוך? כי נגיד קוטג׳ אני אוהב את ה5% ואת הפחות לאֿֿ, כנל לגבי גבינה צהובה(28%). האם זה קריטי?

3) יצא לי לקרוא שאנחנו בגרעון שלילי, הגוף משתמש בשומן כדי לספק אנרגיה. האם זה אומר שצריך לאכול יותר שומן בימי אימון?

תודה 😃

לגבי ארוחה לפני אימון, אני יודע שנגיד בתפריט מסה אוכלים 3 שעות לפני ארוחה גדולה עם הרבה פחמימות וחלבונים, וחצי שעה לפני איזה יוגורט או פרי לפני האימון. איך זה עובד בחיטוב? מה אני צריך לאכול בארוחה של השלוש שעות לפני ובארוחה של החצי שעה לפני? אפשר דוגמא ?
אותו עיקרון, פשוט כנראה בכמויות קטנות יותר או מאכלים איפה שונים, בהתאם לתפריט, אבל הרעיון הוא לתת אנרגיה לאימון

האם עכשיו מבחינת כל המאכלים שאני אוכל, לדוגמא חלב, גבינה, קוטג׳, גבינה צהובה, האם אני צריך לבחור את כל אלה עם האחוז שומן הנמוך? כי נגיד קוטג׳ אני אוהב את ה5% ואת הפחות לאֿֿ, כנל לגבי גבינה צהובה(28%). האם זה קריטי?
אתה יכול לבחור מה שבא לך במידה וזה נכנס לך בערכים, וזה ישביע אותך מספיק

יצא לי לקרוא שאנחנו בגרעון שלילי, הגוף משתמש בשומן כדי לספק אנרגיה. האם זה אומר שצריך לאכול יותר שומן בימי אימון?
לא

• פותח/ת השרשור
אותו עיקרון, פשוט כנראה בכמויות קטנות יותר או מאכלים איפה שונים, בהתאם לתפריט, אבל הרעיון הוא לתת אנרגיה לאימון

אתה יכול לבחור מה שבא לך במידה וזה נכנס לך בערכים, וזה ישביע אותך מספיק

לא
תודה רבה.

לגבי הארוחה לפני אימון, תיארתי לעצמי שזה על אותו עיקרון אבל זה לא מסתדר לי מהבחינה של הפחמימות. ארוחת ה3 שעות לפני אימון, אם בדרך כלל אכלתי פסטה ועכשיו אני לא יכול לעשות זאת, מה לאכול לחם? אם זה בכמויות קטנות ואני אוכל את זה 3 שעות לפני, יהיה לי בכלל אנרגיה באימון?
תוכל לתת לי סתם דוגמא לארוחה לפני אימון(של השלוש שעות לפני) ?

תודה רבה.

לגבי הארוחה לפני אימון, תיארתי לעצמי שזה על אותו עיקרון אבל זה לא מסתדר לי מהבחינה של הפחמימות. ארוחת ה3 שעות לפני אימון, אם בדרך כלל אכלתי פסטה ועכשיו אני לא יכול לעשות זאת, מה לאכול לחם? אם זה בכמויות קטנות ואני אוכל את זה 3 שעות לפני, יהיה לי בכלל אנרגיה באימון?
תוכל לתת לי סתם דוגמא לארוחה לפני אימון(של השלוש שעות לפני) ?
למה שלא תאכל פסטה?
אין לי ממש דוגמא, כי כל אחד ומה שהוא אוהב לאכול. אתה יכול תכלס לאכול מה שבא לך אם זה נכנס בערכים

• פותח/ת השרשור
למה שלא תאכל פסטה?
אין לי ממש דוגמא, כי כל אחד ומה שהוא אוהב לאכול. אתה יכול תכלס לאכול מה שבא לך אם זה נכנס בערכים
בפסטה יש הרבה פחמימות ושזה מתווסף לשאר התפריט שלי יוצא לי מעל 150 גרם פחמימה.. אז בעצם אני יכול לאכול פסטה רק לאכול פחות?
לגבי דוגמא, אני פשוט מסתכל על כל מיני תפריטים באינטרנט שאנשים משתמשים בחיטוב, לא יצא לי לראות מה אנשים אוכלים בארוחה הגדולה לפני האימון ובארוחה הקטנה לפני אימון, יצא לי לראות ארוחת לפני אימון כמו בננה ויוגורט או משהו בסגנון ופה זה מסתיים, וזה לא נראה לי משהו שייתן לי אנרגיה באימון כוח נגיד..

תודה !

בפסטה יש הרבה פחמימות ושזה מתווסף לשאר התפריט שלי יוצא לי מעל 150 גרם פחמימה.. אז בעצם אני יכול לאכול פסטה רק לאכול פחות?
לגבי דוגמא, אני פשוט מסתכל על כל מיני תפריטים באינטרנט שאנשים משתמשים בחיטוב, לא יצא לי לראות מה אנשים אוכלים בארוחה הגדולה לפני האימון ובארוחה הקטנה לפני אימון, יצא לי לראות ארוחת לפני אימון כמו בננה ויוגורט או משהו בסגנון ופה זה מסתיים, וזה לא נראה לי משהו שייתן לי אנרגיה באימון כוח נגיד..

תודה !
אתה יכול להזיז קצת את הפחמימות לארוחה הגדולה, אבל לרוב הארוחה הגדולה מדובר על ארוחת צהריים, לא משהו שאתה צריך לטרוח במיוחד בשבילו, אם יש מרווח של בין זה לאימון אז תאכל משהו קצת יותר גדול קצת לפני האימון, איזה שעה לפני, ואז גם לא תהיה רעב וגם תהיה לך אנרגיה
אין תיזמון ארוחות מושלם לפני אימון, אתה רק צריך לדאוג שכמה שעות לפני תהיה הארוחה הגדולה בשביל שהיא תספיק להתעכל, ובמידת הצורך ארוחה קטנה כדי שתהיה לך אנרגיה.
לי לפעמים יוצא להתאמן באיזור 4-5, אז אני פשוט אוכל ארוחת צהריים גדולה באיזור 2 וזה מספיק לי לאימון

• פותח/ת השרשור
אתה יכול להזיז קצת את הפחמימות לארוחה הגדולה, אבל לרוב הארוחה הגדולה מדובר על ארוחת צהריים, לא משהו שאתה צריך לטרוח במיוחד בשבילו, אם יש מרווח של בין זה לאימון אז תאכל משהו קצת יותר גדול קצת לפני האימון, איזה שעה לפני, ואז גם לא תהיה רעב וגם תהיה לך אנרגיה
אין תיזמון ארוחות מושלם לפני אימון, אתה רק צריך לדאוג שכמה שעות לפני תהיה הארוחה הגדולה בשביל שהיא תספיק להתעכל, ובמידת הצורך ארוחה קטנה כדי שתהיה לך אנרגיה.
לי לפעמים יוצא להתאמן באיזור 4-5, אז אני פשוט אוכל ארוחת צהריים גדולה באיזור 2 וזה מספיק לי לאימון
תודה רבה, עזרת מאוד 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית