הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חזרה לאימונים

• פותח/ת השרשור avizz
  • פורסם בתאריך

avizz

משתמש מתחיל
33
2
נק' מוניטין:
5
33
2
היי
הייתי מתאמן קבוע במכון במשך 4 חודשים ברצף, העלתי מסת שריר די גדולה וגם צברתי שומן שהתרכז בעיקר בבטן.
הפסקתי את האימונים במשך חודשיים מסיבות אישיות והבטן גדלה אפילו יותר.. כמובן שהמסת שריר עשתה את הדרך ההפוכה אבל עדיין נשאר זיכרון ממנה.
חזרתי לפני שבוע לאימונים ואני מאוד מתלבט מה איך וכמה.
חיטוב או מסה? (אין מסת שריר אבל היקף הבטן והמותניים גדול יש גם שומן בחזה וכל שאר הגוף אל הרוב מתרכז באיזור המותניים)
אם אני בוחר בחיטוב, האם להתחיל בחודש של חזרה לאימונים שכוללת תזונה עם מאזן קלורי חיובי בשביל להכנס לעניינים, להמנע מפציעות, התאוששות מהירה וכו'
או שאני ישר קופץ למים הקרים עם fbw ומאזן קלורי שלילי + 2 אימוני אירובי בשבוע?

גובה: 180
משקל: 83
rmr: 1940
לגבי תכנית הייתי עובד לפני ההפסקה של החודשיים על הAB קלאסית כמו שיש באתר.
תפריט: הייתי מקפיד על 130 חלבון בלי לספור כמות פחמימות ושומן.

נערך לאחרונה:
היי
הייתי מתאמן קבוע במכון במשך 4 חודשים ברצף, העלתי מסת שריר די גדולה וגם צברתי שומן שהתרכז בעיקר בבטן.
הפסקתי את האימונים במשך חודשיים מסיבות אישיות והבטן גדלה אפילו יותר.. כמובן שהמסת שריר עשתה את הדרך ההפוכה אבל עדיין נשאר זיכרון ממנה.
חזרתי לפני שבוע לאימונים ואני מאוד מתלבט מה איך וכמה.
חיטוב או מסה? (אין מסת שריר אבל היקף הבטן והמותניים גדול יש גם שומן בחזה וכל שאר הגוף אל הרוב מתרכז באיזור המותניים)
אם אני בוחר בחיטוב, האם להתחיל בחודש של חזרה לאימונים שכוללת תזונה עם מאזן קלורי חיובי בשביל להכנס לעניינים, להמנע מפציעות, התאוששות מהירה וכו'
או שאני ישר קופץ למים הקרים עם fbw ומאזן קלורי שלילי + 2 אימוני אירובי בשבוע?
קודם הייתי מתחיל מללמוד, כי לפי מה שאתה מתאר אני לא בטוח שהתפריט והתוכנית אימון שלך היו מיטביות

תן קצת פרטים עליך, גובה גיל משקל rmr
תכתוב את התפריט ואת התוכנית אימון

• פותח/ת השרשור
גובה: 180
משקל: 83
rmr: 1940
לגבי תכנית הייתי עובד לפני ההפסקה של החודשיים על הAB קלאסית כמו שיש באתר.
תפריט: הייתי מקפיד על 130 חלבון בלי לספור כמות פחמימות ושומן.

• פותח/ת השרשור
הינה הבעיה..
למה?
לא תירוץ אבל כשהתחלתי להתאמן זו הייתה הפעם הראשונה ואמרו לי (כמובן אנשים מקצועיים שאני סומך עליהם) לאכול גם פחמימות בשביל לגדול ובאמת כשאני מסתכל אחורה בתמונות אני רואה שהגוף שלי היה ממש קטן. אז אכלתי בלי הבחנה אמנם לא שטויות ומתוקים אבל הרבה פירות ירקות.

לא תירוץ אבל כשהתחלתי להתאמן זו הייתה הפעם הראשונה ואמרו לי (כמובן אנשים מקצועיים שאני סומך עליהם) לאכול גם פחמימות בשביל לגדול ובאמת כשאני מסתכל אחורה בתמונות אני רואה שהגוף שלי היה ממש קטן. אז אכלתי בלי הבחנה אמנם לא שטויות ומתוקים אבל הרבה פירות ירקות.
בכללי בשביל לגדול צריך לאכול זה נכון. הבעיה שאם אתה אוכל יותר מדי אז אתה עולה בשומן יותר מהצפוי ואם אתה אוכל מעט מדי אז אתה עולה פחות מסת שריר מהצפוי. לכן בשביל תוצאות מירביות הכי טוב לספור ערכים.
לגבי השאלה מסה או חיטוב אתה יכול להעלות כאן תמונות שלך ולקבל חוות דעת מה עדיף, בסופו של דבר זו בכל מקרה תהיה החלטה שלך.
אם תבחר בחיטוב אז לדעתי תתחיל ממאזן ניטרלי לשבוע-שבועיים ואז תתחיל לקצץ בהדרגה.

Back
למעלה תחתית