עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תתחיל עם מקל מטאטא ותראה סירטונים, במידת הצורך תשכור מאמין לאיזה אימון או 2.
אין כזה דבר שאתה לא יכול אלא אם במקרים נדירים של אנטומיה דפוקה לחלוטין
ותשנה את הכותרת לאחת עניינית
בנוסף הועבר לפורום מתחילים בתזונה ואימונים
מכונות לא אומרות כלום, אתה פשוט צריך ללמוד את התנועה, אל תצפה להצליח כמו שצריך בפעמים הראשונות, אבל זה דורש התמדהאני לא חדש התאמנתי שנתיים בעבר וגם ברגליים ברוב המכשירים אני מרים משקלים יפים פשוט בסקווט חופשי כל פעם שאני מתכופף אני מאבד שיווי משקל
אני לא חדש התאמנתי שנתיים בעבר וגם ברגליים ברוב המכשירים אני מרים משקלים יפים פשוט בסקווט חופשי כל פעם שאני מתכופף אני מאבד שיווי משקל
טיפ לא טוב, אתה יכול לעשות סקוואט כל יום שנתיים ועדיין לעשות אותו לא משהו.הטיפ היחידי שלי זה שתנסה לעשות סקוואט, ועוד סקוואט, ועוד סקוואט, לא צריך מטאטא, תעשה את זה רגיל
פשוט תנסה כמה פעמים ביום יום עד שתצליח, אין דרך יותר טובה מזו. כמובן אל תגזים ותעשה 1000 ביום, אבל..כמות סבירה
ולאט לאט תלמד.
טיפ לא טוב, אתה יכול לעשות סקוואט כל יום שנתיים ועדיין לעשות אותו לא משהו.
עדיף ללמוד ממישהו שיודע או לפחות לצלם מהצד ולהשוות לסרטוני טכניקה טובים
צודק בעניין הטכניקה, התכוונתי שהוא לא מצליח אפילו את התנועה הבסיסית, אם אני אגיד למישהו לעשות סקוואט
גם אם הוא לא יעשה את זה עם טכניקה פרפקט הוא יעשה סקוואט, הקטע שקודם כול ילמד לעשות סקוואט לבד (בלי שום משקל)
ואז יקח מאמן שיראה לו טכניקה עם המוט וכו', כי חבל לבזבז אימון על לנסות כמו מטומטם להתכופף ללא הצלחה כמו שהוא מתאר.
בגדול אני מסכים אבל עדיף לקחת מוט קל ( או אפילו מטאטא אם כבד) ולתרגל את הטכניקה כי זו במילא התנועה שתעשה.
בנוסף הטכניקה חייבת להיות פרפקט, אתה מתרגל את הגוף לעשות את התנועה נכון, אם לא תעשה את זה תתקע מהר מאוד כשתתחיל לעלות
במשקלים או גרוע מזה תפצע וזו הטעות שרוב האנשים בחדכ עושים (לרוב כי הם מקבלים עצות ממדריככם שלא מבינים כלום)
אני פשוט מדבר מניסיון, זה פאק קטן שצריך לסדר, שנכנסתי לחדר כושר לא בדיוק הייתי יכול לעשות סקוואט טוב ובאמת
לרדת בלי למעוד, ואני הייתי בחור אתלט נקרא לזה ככה (אין בעיה של גמישות / משקל וכו') פשוט ניסיתי עוד פעם, ועוד פעם
עד שהצלחתי פרפקט וזה לא לקח יותר מיומיים כי הבעיה לרוב היא בהבנת התרגיל ואם תתרגל את זה עוד ועוד אתה תבין את הפאק
וחבל להשכיר מאמן ולנסות לעמוד עוד פעם ועוד פעם ללא הצלחה בגלל פאק קטן, תתרגל, תצליח, ואז תעבוד על הדברים הספציפיים יותר.
הכוונה שבכסף שאתה משכיר מאמן כבר עדיף לדעת איך לעשות סקוואט בסדר והוא יתקן אותך בדברים האמיתיים
מאשר לנסות להתכופף ככה אימון שלם
מה שאתה אומר בעצם זה: "תעשה סקוואט לא טוב כל יום, יום יום, תכניס לעצמך דפוסי תנועה שגויים עד שבסוף לא תוכל להפטר מהם."פשוט תנסה כמה פעמים ביום יום עד שתצליח, אין דרך יותר טובה מזו.
מה שאתה אומר בעצם זה: "תעשה סקוואט לא טוב כל יום, יום יום, תכניס לעצמך דפוסי תנועה שגויים עד שבסוף לא תוכל להפטר מהם."
זאת אולי לא הייתה הכוונה שלך אבל זה מה שקורה בד"כ בסוף.
במקרה של פותח האשכול זה לא שהטכניקה שלו לא טובה אלא הוא פשוט לא יכול לרדת לסקוואט. אז אני מסכים שהוא צריך פשוט לתרגל סקוואט בלי משקל או עם מקל מטאטא עד שיצליח בכלל לרדת, קודם הייתי ממליץ באמת לראות את ההסבר של ריפטו (או הסבר אחר) לגבי התנועה כי כנראה שבזה הבעיה. וכשיצליח לעשות את התנועה אז ללמוד טכניקה נכונה ולחשוב על לקחת מאמן.קשה עד בלתי אפשרי ללמוד לעשות סקוואט עם מקל של מטאטא. הוא לא מספיק כבד כדי לספק התנגדות שאפשר לעבוד אתה.
תינוקות עושים סקוואט בקלות לא כי אורח החיים המודרני דפק אותנו, אלא כי הגוף של תינוק בנוי אנטומית בדיוק בשביל סקוואט.רוב האנשים שראיתי לא הצליחו לעשות סקוואט בפעם הראשונה. כל הישיבה מול המחשב\לימודים דופקת את הגוף, אם תסתכל על תינוקות רובם יורדים ועולים בלי שום בעיה. מה שאני מציעה זה שתעשה מתיחות כל יום עד שתצליח לרדת עד הריצפה וחזרה(זה לא אמור לקחת יותר משבועיים).
הוצאת לי את המילים מהפה, לגבי הרבה תגובות פה.מה שאתה אומר בעצם זה: "תעשה סקוואט לא טוב כל יום, יום יום, תכניס לעצמך דפוסי תנועה שגויים עד שבסוף לא תוכל להפטר מהם."
זאת אולי לא הייתה הכוונה שלך אבל זה מה שקורה בד"כ בסוף.
למה? מה קורה כשאתה יורד? נופל קדימה? נופל אחורה? נתקע?זה לא בעיה של משקל כי גם שאני עושה מוט בלי משקל אני יורד עד חצי תנועה ולא מצליח לרדת עוד.
אתה אומר שגוף של אדם בוגר לא בנוי בשביל סקוואט?תינוקות עושים סקוואט בקלות לא כי אורח החיים המודרני דפק אותנו, אלא כי הגוף של תינוק בנוי אנטומית בדיוק בשביל סקוואט.