הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון האם יש דבר כזה מאזן ניטרלי

the Raccoon

משתמש משקיע
5,743
4,982
נק' מוניטין:
26,604
5,743
4,982
ג'אמפ בנייני האומה ירושלים
הרי לא סביר לקלוע בדיוק לנקודה הזאת.
מן הסתם או שנחרוג למעלה או שנחרוג למטה.
השאלה היא האם כשחשוב לנו לשמור על שייפ מסויים, זה רעיון טוב לספור לחומרה, או שאפילו מאזן שלילי ממש קל יצור לנו סטרס ופגיעה בהתאוששות וכדומה.

@Mike

כל העניין של קלוריות זה לא הייתי מדויק, זה פשוט הייתי אחד שעוזר לנו לשלוט על מסת הגוף שלנו
כל ה-RMR והפלוסים והמינוסים למיניהם הם רק בגדר השערה.
אם תאכל מעט יותר או מעט פחות זה ממש לא משנה, העיקר לשים לב לטרנד, כלומר אם תיאורטית אתה אמור להיות בנייטרלי ואתה יורד במשקל, סימן שאתה לא באמת בנייטרלי, אלא בגירעון

נייטרלי זה טריקי כי יש כל כך הרבה משתנים ככה שיכול להיות שיום אחד תהיה בפלוס קטן ויום אחרי תיהיה במינוס קטן, לכן עדיף להתייחס למגמות על פרק זמן יותר ארוך מיום או שבוע.
לבדוק נגיד אם אתה באותו משקל בערך במשך חודש אז אתה בנייטרלי.

כל העניין של קלוריות זה לא הייתי מדויק, זה פשוט הייתי אחד שעוזר לנו לשלוט על מסת הגוף שלנו
כל ה-RMR והפלוסים והמינוסים למיניהם הם רק בגדר השערה.
אם תאכל מעט יותר או מעט פחות זה ממש לא משנה, העיקר לשים לב לטרנד, כלומר אם תיאורטית אתה אמור להיות בנייטרלי ואתה יורד במשקל, סימן שאתה לא באמת בנייטרלי, אלא בגירעון
מסכים, אם יש משהו שלמדתי ביחד עם משה ביעוץ זה שהגוף שלי למשל מגיב שונה למה שהנוסחאות מנבאות, אז למדנו להתאים את התפריט לפי ההתקדמות.. לא קל אבל עובד

ניטרלי זו עבודת נמלים, ואם אתה לא בטוח תמיד עדיף טיפה מעל לניטרלי, ממש קצת ברמה שזה לא ישפיע
גם אם תעלה במשקל בצורה כזו עם אימונים סדירים זה יהיה לטובת השריר (והעלייה עצמה תהיה מזערית) ככה שזה לא ממש ביג דיל

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית