הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

dam איך ויתרתי על בנט אובר?

itayzl

משתמש קבוע
1,621
451
נק' מוניטין:
2,265
1,621
451
פאנצ
אתמול בפעם הראשונה ניסיתי בנט אובר כמו שצריך (המכון היה ריק אז לא היתה בעיה למצוא מקום)

אני לא מבין איך סתם ויתרתי על התרגיל הזה כל כך הרבה רק בגלל שלא היה מקום

עשיתי 3 סטים של 12 חזרות עם 60 קילו
המשקל היה דיי קל ואני חושב שהטכניקה שלי כמעט מושלמת (אני מרגיש מעט מעט מאוד עומס על הגב - ועומס בצורה הטובה )בהזדמנות אני אצלם סרטון וישאל לגבי הטכניקה (מאז שהפסקתי לעשות סקוואט כבר אין תרגילים עם טכניקה מסובכת)

אתמול בפעם הראשונה ניסיתי בנט אובר כמו שצריך (המכון היה ריק אז לא היתה בעיה למצוא מקום)

אני לא מבין איך סתם ויתרתי על התרגיל הזה כל כך הרבה רק בגלל שלא היה מקום

עשיתי 3 סטים של 12 חזרות עם 60 קילו
המשקל היה דיי קל ואני חושב שהטכניקה שלי כמעט מושלמת (אני מרגיש מעט מעט מאוד עומס על הגב - ועומס בצורה הטובה )בהזדמנות אני אצלם סרטון וישאל לגבי הטכניקה (מאז שהפסקתי לעשות סקוואט כבר אין תרגילים עם טכניקה מסובכת)

כשתעשה עוד ועוד תרגילים נורמליים כדוגמת זה ולא כפיפית עצם הזנב אתה תבין כמה הם חשובים ועוד יותר אתה תבין כמה אתה טועה כשאתה לא מאמן רגליים

כולם עושים תטעות הזאת ומתעוררים אחרי שנתיים "כוס אמק איזה אהבל אני שלא עשיתי רגליים)

כשתעשה עוד ועוד תרגילים נורמליים כדוגמת זה ולא כפיפית עצם הזנב אתה תבין כמה הם חשובים ועוד יותר אתה תבין כמה אתה טועה כשאתה לא מאמן רגליים

כולם עושים תטעות הזאת ומתעוררים אחרי שנתיים "כוס אמק איזה אהבל אני שלא עשיתי רגליים)

אני מאמין שיש לו סיבה מוצדקת, כאליו יש לו בהם בעיה שאסור לו רפואית לאמן אותם
אם אני טועה אז תעשה מה שמגנזיום אמר:😵.

איזה בעיה רפואית ?
אנשים בלי סחוס בברכיים רצועות קרועות ופריצות דיסק (ברור שלא בזמן ההחלמה ) מבצעים דדליפט סקוואטים גוד מרוניג וכו...
בלי כל קשר אליו , תמיד יהיו כאלו שיגידו שכואבת להם הברך או הם מרגישים גירוד בגב עם אתם רוצים להיות כמו כולם תמשיכו ככה .
אין דבר שאני יותר שונא מכאלה שרוצים להיות כמו כולם .

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
חח באמת חיכיתי שזה גייע סוף סוף

כן יש לי סיבה מוצדקת היא לא ממש רפואית אבל אין לי כוח לפתוח את זה עכשיו

תמיד עשיתי 4 מתוך חמשת הגדולים והיה חסר לי בנט אובר..

עכשיו חסר לי סקוואט ודדליפט(למה אין סמיילי בוכה?)

קיצר זה לא באשמתי שאין לי אפשרות לסקוואט ודדליפט

בכל מקרה הרגליים הם החלק הכי חזק אצלי (היו לפחות) ואני מדי פעם נותן כמה סטים של כפיפה ופשיטה

שמע לא בא לי לחפור כפרה אבל מה אתה צריך חוץ ממוט כדי לבצע דד ליפט מחורבן?
אתה לא צריך כלוב ולא ספוטר ולא סטופר לא שום דבר

ותאמין לי דאוס צודק, לכל מתאמן שסובל מכל בעיה שהיא, למעט פריצת דיסק, הייתי ממליץ לעשות באק סקוואט וגם פרונט סקוואט

אבל כשאתה הולך במכוני ת"א ורואה את כל הכוזרים המסריחים האלה עם חזה של באדיבילדר ורגליים של יונת דואר יושבים על הפריצ'ר המזדיין הזה וגונחים תוך כדי התרגיל בזמן שאתה עומד להתפוצץ בסקוואט אבל מנסה לשמור על שקט

ותאמין לי trx הרגליים שלך ממש אבל ממש לא חזקות אם אתה לא עושה סקוואט ודד ליפט לאורך זמן

איזה בעיה רפואית ?
אנשים בלי סחוס בברכיים רצועות קרועות ופריצות דיסק (ברור שלא בזמן ההחלמה ) מבצעים דדליפט סקוואטים גוד מרוניג וכו...
בלי כל קשר אליו , תמיד יהיו כאלו שיגידו שכואבת להם הברך או הם מרגישים גירוד בגב עם אתם רוצים להיות כמו כולם תמשיכו ככה .
אין דבר שאני יותר שונא מכאלה שרוצים להיות כמו כולם .

אתה פשוט אומר דברים לא נכונים.

בקיצר הכוונה הייתה שרוב האנשים מוותרים על העבודה הקשה ונותנים חצאי תירוצים .

ממה שאתה אומר נובע שאם אנשים מתאמנים עם פציעות כאלה ואחרות אז מי הוא שיתלונן. אתה יודע בכלל איזה פציעה יש לו או אין לו? אולי יש לו חשד לקרע במיניסקוס או ברצועה? אולי יש לו פריצת דיסק? עדיין להמשיך לעשות סקוואט ודדליפט? העיקר הרי שהרגל תגדל עוד 2 ס"מ על הזין שעוד כמה שנים לא נוכל להרים את הילד שלנו מהרצפה בכלל.

ממה שאתה אומר נובע שאם אנשים מתאמנים עם פציעות כאלה ואחרות אז מי הוא שיתלונן. אתה יודע בכלל איזה פציעה יש לו או אין לו? אולי יש לו חשד לקרע במיניסקוס או ברצועה? אולי יש לו פריצת דיסק? עדיין להמשיך לעשות סקוואט ודדליפט? העיקר הרי שהרגל תגדל עוד 2 ס"מ על הזין שעוד כמה שנים לא נוכל להרים את הילד שלנו מהרצפה בכלל.

זאת לא הייתה הכוונה שלי .
אני לא רופא אני לא ממליץ לאף אחד על כלום , רק ציינתי שיש אנשים שלאחר שהחלימו מהפציעה המשיכו להתאמן עם משקלים שאנחנו לא יכולים לדמיין .
הכוונה הייתה שרוב האנשים מעדיפים לוותר על עבודה קשה , ואגב אתה יודע שלא אכפת לי בכלל מכמה הרגל שלי או של מישהוא אחר תגדל .

אחרי החלמה זה משהו אחד ולפני\בזמן זה משהו אחר.
וד"א בנוגע לה.פ אז תראה שאתה הגבת עוד לפני שהוא כתב שאין לו בעיה רפואית...

אחרי החלמה זה משהו אחד ולפני\בזמן זה משהו אחר.
וד"א בנוגע לה.פ אז תראה שאתה הגבת עוד לפני שהוא כתב שאין לו בעיה רפואית...

כן כתבתי אבל שזה לא קשור אליו אישית ואנחנו סתם טוחנים מים .

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית