הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כיצד לדעת אם אכלתי מספיק לפני האימון?

מצב
השרשור נעול

Enforcer

משתמש פעיל
673
1
נק' מוניטין:
163
673
1
איך אני יכול לדעת אם אכלתי מספיק לפני האימון?
איך אני יכול לדעת שהיום לא הצלחתי לעלות במשקל בגלל שאני לא מספיק חזק, או בגלל שלא אכלתי מספיק ? (בהנחה שהשעות שינה בסדר)

בואו נבהיר משהו,
אין לי בעיה עם ביצים ועם המון דברים שאמרתם, השאלה היא, אם אפשר לעלות במשקל ע"י בניית תפריט שנותן את אותן קלוריות, רק לקבל אותן מדברים יותר איכותיים (גבינה או חזה עוף במקום קבב טלה..), וככה יהיה יותר קל ומהיר להוריד את השומן בתקופת החיטוב.

ושאלה לא פחות חשובה- לגבי מיונז וכו', אם יש אפשרות, לא עדיף להמנע מכולסטרול כזה?

1. מי אמר שחזה עוף יותר איכותי מקבב טלה?
2. אתה חושב ששומן זה אוכל רע?
3. מה זה "כולסטרול כזה"? אתה יודע מה זה כולסטרול?
4. אתה אוכל כמו בחורה אנורקסית עם בעיות נפשיות.
5. אין שום קשר לכמות האוכל לפני האימון לבין כמה טוב יהיה האימון שלך.

זה שההתקדמות במשקלים לא תלויה בגודל הכרס שהוא מגדל זה נכון, אבל בתוכנית עצימה זה נכון לצרוך 4000 קלוריות או אפילו יותר, אחרת לא מתקדמים וזה מניסיון, מה שיפה זה שלא מגדלים כרס אפילו שאוכלים כמו חזירים בתוכניות שבהן הדגש הוא על עלייה כמה שיותר מהירה במשקלי העבודה. בקשר לג'אנק פוד, הכל תלוי באיזה ג'אנק, לאכול המבורגר 300 גרם זה ממש לא דומה ללאכול 300 גרם גלידה, צריך בעיקר להשתדל להימנע משומן טראנס וסוכר לבן, ולצרוך מספיק חלבון, מעבר לזה מקור הקלוריות לא כ"כ חשוב.

אתה 100 אחוז צודק....
בגלל זה אמרתי לו שאם הוא מסוגל להכניס 4K "נקי" שילך על זה...
הבהרה:
אני אוכל "נקי" ומוריד 300 גרם המבורגר בכל הזדמנות .... כל עוד זה לא מרשת מזון מהירה שאין לך מושג איזה בשר זה זה לא גאנק זה אוכל מצויין....גאנק זה לשתות קולה לאכול בצקים כמו פיצה ,מטוגנים כמו ציפס ומתוקים כמו שוקולד...זה חרא אוכל....שיאכל טלה עם תפוא כל היום מבחינתי, זה שומני (הטלה) אבל לא גאנק...

גם ה"נקי" הזה ממעלה באחוזי השומן...לכן זה בגרשיים בלבד.
בקשר לעליה הדרסטית - כמו שהאימונים בתחילת סבב נמוכים ועולים בהדרגה ככה גם התזונה...אתה לא יכול לדרוש ממישהו שלא אוכל מספיק בכלל שלמחרת בבוקר יעשה הכל כמו שצריך...תן לגוף שלו להתרגל גם לעקל עוד ועוד מזון...עליה של 500 קלוריות בשבוע זה די ויותר....ואפשר לממש את זה יחסית בקלות....

ושלא יכנס בטעות למקדונלד....

כמוכן אל תשכח שאתה 193 ס"מ....וזה ברור ש4K לא יגדל לך קרס...אתה על 3K תעלם אתה איש גדול גם בלי כל חירטוטי המשקולות....אני לא בטוח שהבחור בגובה שלך...ואם כן אז הוא באמת אנורקס..

נערך לאחרונה:

נקי - לא גאנק...מה זה גאנק ? מה שרשמתי למעלה...תקרא ותפעיל ת'שכל.
אבל אתה אוהב להתחכם.

כבר קלטתי אותך 😃 לכן:
עזוב אותך , נקי זה לכוסיות....
אתה הרי גבר אמיתי , אתה לא כמו כל ה BB ההומאים האלה שאכפת להם מקוביות בבטן ומסתובבים עם חוטיני על הבמה.
אתה גבר אמיתי שמרים משקולות. פווראר ליפטר איש של כוח..בלה בלה בלה..
נקי זה לבודיבילדרים....לא בשבילך...

נקי - לא גאנק...מה זה גאנק ? מה שרשמתי למעלה...תקרא ותפעיל ת'שכל.
אבל אתה אוהב להתחכם.

כבר קלטתי אותך 😃 לכן:
עזוב אותך , נקי זה לכוסיות....
אתה הרי גבר אמיתי , אתה לא כמו כל ה BB ההומאים האלה שאכפת להם מקוביות בבטן ומסתובבים עם חוטיני על הבמה.
אתה גבר אמיתי שמרים משקולות. פווראר ליפטר איש של כוח..בלה בלה בלה..
נקי זה לבודיבילדרים....לא בשבילך...
תגדיר ג'אנק

אתה 100 אחוז צודק....
בגלל זה אמרתי לו שאם הוא מסוגל להכניס 4K "נקי" שילך על זה...
הבהרה:
אני אוכל "נקי" ומוריד 300 גרם המבורגר בכל הזדמנות .... כל עוד זה לא מרשת מזון מהירה שאין לך מושג איזה בשר זה זה לא גאנק זה אוכל מצויין....גאנק זה לשתות קולה לאכול בצקים כמו פיצה ,מטוגנים כמו ציפס ומתוקים כמו שוקולד...זה חרא אוכל....שיאכל טלה עם תפוא כל היום מבחינתי, זה שומני (הטלה) אבל לא גאנק...

גם ה"נקי" הזה ממעלה באחוזי השומן...לכן זה בגרשיים בלבד.
בקשר לעליה הדרסטית - כמו שהאימונים בתחילת סבב נמוכים ועולים בהדרגה ככה גם התזונה...אתה לא יכול לדרוש ממישהו שלא אוכל מספיק בכלל שלמחרת בבוקר יעשה הכל כמו שצריך...תן לגוף שלו להתרגל גם לעקל עוד ועוד מזון...עליה של 500 קלוריות בשבוע זה די ויותר....ואפשר לממש את זה יחסית בקלות....

ושלא יכנס בטעות למקדונלד....

כמוכן אל תשכח שאתה 193 ס"מ....וזה ברור ש4K לא יגדל לך קרס...אתה על 3K תעלם אתה איש גדול גם בלי כל חירטוטי המשקולות....אני לא בטוח שהבחור בגובה שלך...ואם כן אז הוא באמת אנורקס..

אז דייב טייט טועה ?

http://www.tmuscle.com/free_online_...e_interviews/37_tips_and_tales_from_dave_tate

• Here's a quick story.

There was a time at the Old Westside gym where I couldn't gain weight to save my fucking life.

There was this dude who trained there who could just put on weight like fucking magic. He'd go from 198 to 308 and then to 275 and back down to 198. And he was never fat. It was amazing.

I finally asked him one day how he did it.

"You mean I never told you the secret to gaining weight? Come outside and I'll fill you in."

Now remember, we're at Westside Barbell. And this guy wants to go outside to talk so no one else can hear. Think about that for a minute. What the hell is he going to tell me? This must be some serious shit if we have to go outside, I thought.

So we get outside and he starts talking.

"For breakfast you need to eat four of those breakfast sandwiches from McDonalds. I don't care which ones you get, but make sure to get four. Order four hash browns, too. Now grab two packs of mayonnaise and put them on the hash browns and then slip them into the sandwiches. Squish that shit down and eat. That's your breakfast."

At this point I'm thinking this guy is nuts. But he's completely serious.

"For lunch you're gonna eat Chinese food. Now I don't want you eating that crappy stuff. You wanna get the stuff with MSG. None of that non-MSG bullshit. I don't care what you eat but you have to sit down and eat for at least 45 minutes straight. You can't let go of the fork. Eat until your eyes swell up and become slits and you start to look like the woman behind the counter."

"For dinner you're gonna order an extra-large pizza with everything on it. Literally everything. If you don't like sardines, don't put 'em on, but anything else that you like you have to load it on there. After you pay the delivery guy, I want you to take the pie to your coffee table, open that fucker up, and grab a bottle of oil. It can be olive oil, canola oil, whatever. Anything but motor oil. And I want you to pour that shit over the pie until half of the bottle is gone. Just soak the shit out of it."

"Now before you lay into it, I want you to sit on your couch and just stare at that fucker. I want you to understand that that pizza right there is keeping you from your goals."

This guy is in a zen-like state when he's talking about this.

"Now you're on the clock," he continues. "After 20 minutes your brain is going to tell you you're full. Don't listen to that shit. You have to try and eat as much of the pizza as you can before that 20-minute mark. Double up pieces if you have to. I'm telling you now, you're going to get three or four pieces in and you're gonna want to quit. You fucking can't quit. You have to sit on that couch until every piece is done.

And if you can't finish it, don't you ever come back to me and tell me you can't gain weight. 'Cause I'm gonna tell you that you don't give a fuck about getting bigger and you don't care how much you lift!"

Did I do it? Hell yeah. Started the next day and did it for two months. Went from 260 pounds to 297 pounds. And I didn't get much fatter. One of the hardest things I've ever done in my life, though

נערך לאחרונה:
לך תשתה קולה , תאכל פיצה תקנח עם גלידה ותחשוב על התשובה לבד...
קולה זה לא אוכל, ופיצה וגלידה זה די טעים (אתמול אכלתי פיצה האט), אבל איך זה קשור להגדרה של ג'אנק?

תגדיר אוכל.
מזון הוא חומר, הנצרך על ידי בעלי חיים וצמחים, הנאכל או הנספג על ידי הגוף, על מנת לספק אנרגיה וחומרי צריכה אחרים (כגון חלבונים, מלחים, ויטמינים, שומנים, פחמימות וכו'). נוזלים המשמשים למטרה זו נקראים משקה, אולם גם אלה נכנסים תחת ההגדרה של מזון. כל מזון (מלבד מים) מכיל קלוריות, שמייצגות את כמות האנרגיה שהגוף האנושי יכול להפיק מהמזון על ידי עיכולו, הקלוריות נקבעות על פי כמות הפחמימות, השומנים והחלבונים.
המרכיבים הבסיסיים הנחוצים לתפקודו ובריאותו התקינה של אדם נקראים אבות המזון והם כוללים: פחמימות, חלבונים, שומנים, מינרלים, ויטמינים ומים. בני האדם הם אוכלי כל, הם אוכלים גם מוצרי בשר וגם מזון מן הצומח. אנשים רבים נמנעים מלאכול בשר ומוצרי מזון מן החי מטעמים שונים (אידאולוגיים או אחרים).

מזון הוא חומר, הנצרך על ידי בעלי חיים וצמחים, הנאכל או הנספג על ידי הגוף, על מנת לספק אנרגיה וחומרי צריכה אחרים (כגון חלבונים, מלחים, ויטמינים, שומנים, פחמימות וכו'). נוזלים המשמשים למטרה זו נקראים משקה, אולם גם אלה נכנסים תחת ההגדרה של מזון. כל מזון (מלבד מים) מכיל קלוריות, שמייצגות את כמות האנרגיה שהגוף האנושי יכול להפיק מהמזון על ידי עיכולו, הקלוריות נקבעות על פי כמות הפחמימות, השומנים והחלבונים.
המרכיבים הבסיסיים הנחוצים לתפקודו ובריאותו התקינה של אדם נקראים אבות המזון והם כוללים: פחמימות, חלבונים, שומנים, מינרלים, ויטמינים ומים. בני האדם הם אוכלי כל, הם אוכלים גם מוצרי בשר וגם מזון מן הצומח. אנשים רבים נמנעים מלאכול בשר ומוצרי מזון מן החי מטעמים שונים (אידאולוגיים או אחרים).
נפלא. ציטוט ממה שהבאת: "נוזלים המשמשים למטרה זו נקראים משקה, אולם גם אלה נכנסים תחת ההגדרה של מזון" ====> קולה היא מזון. אתה לא קונסיסטנטי עם ההגדרות שאתה פועל עלפיהן?

קולה זה לא אוכל

נפלא. ציטוט ממה שהבאת: "נוזלים המשמשים למטרה זו נקראים משקה, אולם גם אלה נכנסים תחת ההגדרה של מזון" ====> קולה היא מזון. אתה לא קונסיסטנטי עם ההגדרות שאתה פועל עלפיהן?
ההגדרה היא של ויקיפדיה ✌️

אגב, עוד מאותו המקור:

קוקה-קולה הוא משקה קולה פופולרי, המיוצר ומשווק ברחבי תבל, על ידי חברת קוקה-קולה וזכייניות שלה. משקאות קולה דומים מיוצרים ומשווקים על ידי חברות מתחרות, אך משקה הקוקה-קולה הוא הפופולרי ביותר. מטה החברה הבינלאומית, שהתאגדה בשנת 1893, נמצא באטלנטה, ג'ורג'יה שבארצות הברית.

משקה הקוקה-קולה הומצא באטלנטה, בג'ורג'יה שבארצות הברית על ידי רוקח בשם ג'ון פמברטון בשנת 1886 [1] במקורו היה המשקה רקיחה נגד כאב בטן.

ההגדרה היא של ויקיפדיה ✌️

אגב, עוד מאותו המקור:

קוקה-קולה הוא משקה קולה פופולרי, המיוצר ומשווק ברחבי תבל, על ידי חברת קוקה-קולה וזכייניות שלה. משקאות קולה דומים מיוצרים ומשווקים על ידי חברות מתחרות, אך משקה הקוקה-קולה הוא הפופולרי ביותר. מטה החברה הבינלאומית, שהתאגדה בשנת 1893, נמצא באטלנטה, ג'ורג'יה שבארצות הברית.

משקה הקוקה-קולה הומצא באטלנטה, בג'ורג'יה שבארצות הברית על ידי רוקח בשם ג'ון פמברטון בשנת 1886 [1] במקורו היה המשקה רקיחה נגד כאב בטן.

Q.E.D

טרול מפגר אתה הורס את הפוסט

מוו - מה הקשר??
הגיון פשוט:
אתה יכול להכניס 4K קלוריות על אוכל איכותי לעומת 4K על אוכל חרא ...מה עדיף?
ברור שאיכותי אבל זה גם אומר שאתה צריך יותר משמעת....ולא בדרך הקלה של מקדונלד.
מה זה איכותי?
300 גרם המבורגר מבשר אמיתי ולא מקדונלד זה איכותי...
300 גרם גלידה זה לא...
לך למה שהבחור הגבוה כתב...יכול להיות שבשניהם יש אותו מספר קלוריות אבל עדיין מה עדיף??
תאכל את המזון המעובד של הרשתות המהירות ותחזור אלי עוד עשר שנים....לא סתם קוראים לזה גאנק..
זה מזון מעובד מלא זבל....תהיה בריא איתו כנראה שלא....אל תשכח לקנח בסניקרס...

אני מוכן לשים כסף שאם היית עולה "רק" 15-10 היית באותו כוח...ואולי אפילו גם לא היית צריך להתחטב כי זה היה נראה לך סביר בעין איך שאתה נראה...הגאנק שלך כנראה העלה אותך בעוד 5 ק"ג מיותרים שעכשיו אתה צריך להוריד....בעצם את מי זה מענין?? למה אתה בכלל רוצה לעשות חיטוב??

גם ככה על 80 חתרת ל135 עכשיו 95 אני לא יודע כמה העלת בחתירה..חוצ מזה שהיית מעלה בכל מקרה ובכל ההרמות כי פשוט אתה עושה את אותו הדבר כל הזמן אז הטכניקה שלך משתפרת ואתה יותר מיומן במה שאתה עושה...
מי שעושה 3 פעמים בשבוע סקוואט מעלה בסקוואט גם אם הוא לא העלתה 20 קג במשקל...

אתה גם ככה במאזן חיובי אז גם היית גדל...
אבל בחרת לדחוף שוקולדים לגוף...אז גדלה לך הכרס...
וזאת לא הדרך.
אבל שוב - "נקי" זה לבודיבילדרים אולי גם למשקולנים...

נערך לאחרונה:
מוו - מה הקשר??
הגיון פשוט:
אתה יכול להכניס 4K קלוריות על אוכל איכותי לעומת 4K על אוכל חרא ...מה עדיף?
ברור שאיכותי אבל זה גם אומר שאתה צריך יותר משמעת....ולא בדרך הקלה של מקדונלד.
מה זה איכותי?
300 גרם המבורגר משבר אמיתי ולא מקדונלד זה איכותי...
300 גרם גלידה זה לא...
לך למה שהבחור הגבוה כתב...יכול להיות שבשניהם יש אותו מספר קלוריות אבל עדיין מה עדיף??
תאכל את המזון המעובד של הרשתות המהירות ותחזור אלי עוד עשר שנים....לא סתם קוראים לזה גאנק..
זה מזון מעובד מלא זבל....תהיה בריא איתו כנראה שלא....אל תשכח לקנח בסניקרס...

אני מוכן לשים כסף שאם היית עולה "רק" 15-10 היית באותו כוח...ואולי אפילו גם לא היית צריך להתחטב כי זה היה נראה לך סביר בעין איך שאתה נראה...הגאנק שלך כנראה העלה אותך בעוד 5 ק"ג מיותרים שעכשיו אתה צריך להוריד....בעצם את מי זה מענין?? למה אתה בכלל רוצה לעשות חיטוב??

גם ככה על 80 חתרת ל135 עכשיו 95 אני לא יודע כמה העלת בחתירה..חוצ מזה שהיית מעלה בכל מקרה ובכל ההרמות כי פשוט אתה עושה את אותו הדבר כל הזמן אז הטכניקה שלך משתפרת ואתה יותר מיומן במה שאתה עושה...
מי שעושה 3 פעמים בשבוע סקוואט מעלה בסקוואט גם אם הוא לא העלתה 20 קג במשקל...

אתה גם ככה במאזן חיובי אז גם היית גדל...
אבל בחרת לדחוף שוקולדים לגוף...אז גדלה לך הכרס...
וזאת לא הדרך.
אבל שוב - "נקי" זה לבודיבילדרים אולי גם למשקולנים...

מה ההגדרה שלך ל"נקי" שוב?

תחשוב לבד ותחזור אלי....כבר טחנו יותר מידי...
אתה תתעסק בהגדרות...ועוד מויקיפדיה..חחחח

ואני אפעיל את השכל...נראה לאן כל אחד מאיתנו יגיע.

אם אתה רוצה להיות חזק אתה צריך לאכול
תבין אתה לא מסוגל לאכול את כמות הקלוריות הדרושה להתאושש
צריך לדחוף אין ברירה

אם הייתי אוכל נקי אז לא הייתי מרים ככה ולא מתאושש ולא גדל, זה הכל
וזה מה שדייב כותב במאמר שהוא היה אוכל נקי ונתקע על 260 פאונד ולא הצליח לשבור את המחסום
ואז הוא התחיל לאכול מלוכלך ועלה והתחזק

החסרון בג'אנק זה חוסר בויטמינים מינראלים וסיבים, ושומן טראנס
שומן טארנס אני משתדל לא לאכול
ירקות ופירות וויטמינים אני מוסיף והרבה

המטרה היא למקסם עליה במשקל ולמקסם עליה בכח
מי שרוצה להשאר חטוב או בא.ש סביר צריך לאכול נקי אני מסכים איתך בקטע הזה

תחשוב לבד ותחזור אלי....כבר טחנו יותר מידי...
אתה תתעסק בהגדרות...ועוד מויקיפדיה..חחחח

ואני אפעיל את השכל...נראה לאן כל אחד מאיתנו יגיע.
אז אתה רוצה הגדרה מויקיפדיה? בבקשה:

בתעשייה, חדר נקי הוא אזור במפעל שבו נשמרת רמת ניקיון גבוהה ביותר (גבוהה מזו שבחדר ניתוח). רמת הניקיון נמדדת ביחידות של מספר חלקיקים למטר מעוקב.
רמת ניקיון גבוהה זו נדרשת בייצורם של מוצרים מסוימים, ובפרט שבבים אלקטרוניים, שאפילו גרגר אבק עלול לשבש את ייצורם. בחדר נקי קיימות מערכות בקרת אקלים מורכבות שמסננות את האוויר, מורידות את רמת הלחות ועוד.
העובדים בחדר הנקי לובשים חליפות מיוחדות העשויות מחומרים שאינם פולטים חלקיקים ומצוידות במערכת נשימה, המונעות את זיהומו של החדר בחלקיקים. קירות החדר עשויים מחומרים שאינם פולטים חלקיקים. הניקיון בחדרים מתבצע כחלק מהעבודה השוטפת בחדר ועם חומרי ניקוי מיוחדים.

למזון "נקי" לא מצאתי הגדרה, לכן אני מבקש את ההגדרה שלך. האם אתה ממציא מושגים?

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית