עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
קולדפייר - נקי זה בלי גאנק...בלי פאסט פוד ממתקים וקולות למינהן תכניס לא רואה שום סיבה לאכול סניקרס.
גם מווו השתמש במושג הזה גאנק ולו זה היה די ברור....(אני הייתי בטוח שמשום מה כולם מבינים מה זה בלי גאנק) לכן , אולי , מוו יוכל להסביר יותר טוב ממני...אפילו בטוח שהוא יעשה זאת טוב יותר הוא פשוט מדבר בשפה שלכם.
יש כאן נטייה להתפס לטפל ולא לעיקר....והעיקר שבויכוח היה שגם עליה במסה ואכילה צריכה להיות מבוקרת.
יופי שצריך קלוריות , לדעתי הם לא צריכות להגיע משוקולד . תראה מה כתבתי למוו וזה עיקר הדיון...
לגבי נקי לא נקי - זה ענין של מקור הקלוריות...ו"איכות הפחמימה" כפי ש gym worker הגדיר זאת.
בארבל - כן זה כל מה שעשיתי....זה מאוד מאיר עיניים לגבי למי כדאי להתחצף ולמי לא וממש אין לי כוח לחוצפנים , יש כאלה שמותר להם להיות חצופים ויש כאלה שלא.
אתה מהמכס?? מה אתה רוצה שאני אצהיר??
אני חושב שהיחיד שהצהיר כאן משהו היום זה Bariah שהצהיר על הזהות המינית שלו , אחרת אני לא מבין למה הוא מזמין אותי לסקס בבת ים???
אתה חושב שפסטה זה נקי? לחם זה נקי? אורז זה נקי? מה נקי ומה ג'אנק? איך פסטה זה יותר נקי מצ'יפס? שניהם זה פחמימה, ופחמימה זה סוכר. מה ההבדל?
לא יודע...שאלתי גדולים ממני בפורום...ראה למעלה...
מקדונלד זה גאנק...אני מציע שנעשה רשימה....כי זה סזיפי ככה...
תסלח לי, אני לא מזלזל בך או בידע שלך, אבל במסה לא מודדים אבות מזון באחוזים, אם תיקח תפריט לדוגמא 30% חלבון 40% פחמימה 30% שומן של 1800 ויצא לך משהו כמו 1.8 גרם חלבון פר ק"ג משקל גוף לאדם ששוקל 70 קילו, עכשיו תיקח את אותם היחסים בין אבות המזון לתפריט של 5000 קלוריות לאותו בן אדם, זה יוצא מעל 5 גרם חלבון פר קילו משקל גוף, ככה שאחוזים זה לא רלוונטי.קורן,
אתה חושב שתפריט של 40% פחמימה זהה לתפריט של 60% פחמימה?
או תפריט של 20% חלבון מול 40% חלבון יהיה זהה?
או שאנאבוליק דיאט לדוגמא מול "דיאטה רגילה" נותנת תוצאות זהות?
אתה חושב שלאיכות הפמימות שאתה מכניס אין קשר לרמות אנרגיה?ריכוז?מילוי גליקוגן?הפרשת אינסולין? וכו'...
שחלוקת הפחמימות/שומן/חלבון לא משחקת תפקיד "באיכות" העלייה(משמע,יחס העלייה בין מסת שריר למסת שומן)?
אתה כל הזמן עונה בפוסטים שקשורים לתזונה "העיקר לאכול"(במילים כאלה או אחרות..) וזה נכון מאוד ברמת העקרון,אבל יש עוד פרמטרים בתזונה,בהנחה שהמטרה היא לא רק ל"גדול" אלא לעלות ביחס אופטימלי כמו שרשמתי...(ודרך אגב,אין קשר להגבלת קלוריות,לאכול צריך תמיד,והרבה! הדבר האחרון שאני מטיף לו זה לבדוק כל גרם שמכניסים לפה....)
טוב,אני מוכן לשטף ההתנגדויות שיגיעו בקרוב.....👏
מי שאוכל נקי לא יוכל להתאמן כבד, כי הוא לא יוכל להתאושש, ובגלל זה הוא גם לא יהיה חזק, נקודה.
זה לא תקף לגבי אימוני פאמפ וחרטות.[/QUOTE
אני לא מסכים...
מה גם שהדגשתי שאני לא מדבר על caloric restriction .
כמות הקלוריות חייבת להיות x בהתאם למשקל הגוף והמטרות,אני דיברתי על מקור הקלוריות וחלוקתן.
אני את המסה האחרונה סיימתי 117 קילו ככה שתהיה בטוח שהיו שם המון המון קלוריות...
(אישית,אני עם אנאבוליק דיאט בחצי שנה האחרונה וזה פשוט עולם אחר).
דאוס,אני לא מקצוען,אבל אני כן רוצה להגיע להרכב גוף אופטימלי ומה שציינתי משחק תפקיד בדרך לשם.
לפני שמקדונלד יוציאו חוזה...נגיד שבכל רשת מזון מהיר איכות המזון ירודה...
המטרה של המקומות האלה זה להרוויח ולא לדאוג לבריאות שלך ובזה אתה יכול להיות בטוח.
כמה פעמים ביום הם מחליפים את השמן של הצ'יפס?? אין לאף אחד מושג..כמה חלבון אתה מקבל שם?? זה בשר אמיתי בכלל ? גם לזה דחפו מונוסודיום שיהיה רך וטעים??
אם אני לא טועה היה סרט שלם על בן אדם שניזון רק ממקדונלד...ובו נגיד שזה לא עשה לו טוב (למרות שהוא גם לא עשה SS או שום פעילות מיוחדת)...סביר להניח שאם היה אוכל רק בבית לא היה משמין ככה או מגיע למצב כ"כ גרוע...
מקדונלד או כל רשת מהירה מאפשרת לך לדחוף קלוריות בקלות....זה טוב בשביל לעלות 20 ק"ג בשנה...
אבל אולי עדיף לעלות 10 ולהשאר יותר בריא , פחות שמן ולא פחות חזק...אתה בכל זאת פחות שמן אז יש לך יכולת תנועה יותר טובה...
ברור שהכי טוב לעלות 20 אבל המחיר של הרעלים בגוף מהגאנק שאכלת לא מצדיקים את זה....
יפה, אלה שאלות שדורשות תשובות, אבל אין לך פה שום דרך לשים אצבע על מה הופך את מקדונלדס לרע. אתה אפילו לא יכול לדעת מה גרם לבחור הזה בעיות.
Bariah, לא נפלתי על אף אחד. אני רוצה שאנשים ידעו על מה הם מדברים, שלא יהיו דיבורים באוויר. אני גם לא רואה את הקשר ללינק שהבאת.
כמו שום מחקר על בן אנוש או במדעי הטבע....אי אפשר לדעת...זה נכון.
זה סרט די מפורסם.
בטח שאפשר לדעת. פשוט אין שום קשר לבין צורה שבה מבצעים מחקר לבין מה שהבחור בסרט עשה.
Bariah:
בשום מקום שם לא מוזכר מקדונלדס. ואני אשמח אם אפרט את הרכיבים המוזכרים שם שהופכים את ההמבורגר לרע.
A variety of tissue types besides skeletal muscle were observed including connective tissue (n = 8), blood vessels (n = 8), peripheral nerve (n = 8), adipose tissue (n = 7), plant material (n = 4), cartilage (n = 3), and bone (n = 2). In 2 hamburgers, intracellular parasites (Sarcocystis) were identified.בטח שאפשר לדעת. פשוט אין שום קשר לבין צורה שבה מבצעים מחקר לבין מה שהבחור בסרט עשה.
Bariah:
בשום מקום שם לא מוזכר מקדונלדס. ואני אשמח אם אפרט את הרכיבים המוזכרים שם שהופכים את ההמבורגר לרע.