עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אמרתי,טכניקה "מכוערת" זה כבר סוג של ביטוי בתחום, אין מה לקחת את זה קשה.
נכון, לא כל סרטון שמועלה לפורום מועלה לצרכי טכניקה אבל כן, כל מה שעולה לבמה ציבורית פתוח לביקורת.זה פשוט לא נכון, מי שמבקש ביקורת יקבל ביקורת, מי שלא מבקש כנראה גם יכתבו לו ביקורת, אבל הוא לא חייב לקבל אותה
חבל מאוד, לא נשארו פה הרבה אנשים שהידע שלהם הוא מעבר ל"תוציא חזה, אחי".נכון, לא כל סרטון שמועלה לפורום מועלה לצרכי טכניקה אבל כן, כל מה שעולה לבמה ציבורית פתוח לביקורת.
הייתי טורח להשתתף בדיון אבל אני יודע מתי לא להיות דון קיחוטה ולבזבז אויר.
@[B]coldfire[/B] אתה לא יודע להעביר ביקורת בצורה מכובדת ובכנות היו מעיפים אותך מפה אינספור פעמים אם משה לא היה מגן עליך ואתה יודע את זה. וכן, גם בעיני ה"טכניקה" הזאת היא לא טכניקה אלא משיכה חסרת טכניקה וחבל.
מסכים, יש פה מחסור בחבר'ה עם ידע אבל כדי לרכז אנשים עם ידע יש צורך ביכולת לנהל דיון אינטליגנטי בלי עקיצות, סתלבט וציניות מכוערת. אני לא נקי מכל אלה אז כנראה שזה ידרוש מכולנו אקסטרה מאמץ. ובהקשר של אלכס? אין עוררין על איכות הידע שהוא צבר, רק על ההתנהגות שלו ולא בפעם הראשונה שניה או עשירית.אם אני אוריד חולצה באמצע הרחוב, אני לא אוכל להתלונן שבילדר יגש אלי ויצחק עלי שאני על 14% שומן.
הפורום הוא מקום ציבורי ולפיכך מי שמעלה לפה חומרים חשוף לביקורת, בין אם זה סרטון, תגובה או כל דבר אחר.
זכותה המלאה לא להתייחס לביקורת, ו(לדעתי) זכותה גם לבקש את הורדת הסרטון - מה שלא באמת משנה, כי היא יכלה באותה המידה למחוק אותו מהמדיה אליה היא העלתה (FB, YT..).
אם אדם כותב שטכניקה מכוערת - זה בסדר גמור, אם אדם כותב שאדם אחר מכוער אתם מוזמנים לרסן אותו.
אני מבין שיש הנהלה חדשה לפורום ואתם בראבק "להחיות" אותו, אבל תשחררו קצת.
לא צריך לרוץ ולמחוק תגובות שלא נראות לכם באטרף, הפורום התנהל מצוין עד היום, ועם כל הכבוד לכוונות הטובות, אני בטוח שמשתמשים שכותבים שנים בפורום והם בעשירון העליון של הידע המקצועי לא יהפכו את הפורום לבית זונות ברגע שתסובבו את הראש.
חבל מאוד, לא נשארו פה הרבה אנשים שהידע שלהם הוא מעבר ל"תוציא חזה, אחי".
לא מסכים.אני לא חושב שיש בעיה עם עקיצות וסתלבט עד גבול מסוים.
אנחנו (ברובנו) לא ילדים ויודעים לצחוק, אני מקווה, גם על עצמנו.
לא מדבר ספציפית על הדיון המדובר כי לא ראיתי אותו, אבל גם אם מישהו בוחר להעביר ביקורת על דדליפט בצורת מים של חתול מפוחד, זו לא נראית כמו סיבה לפצוח במסע מחיקות.
אמרתי,
זה לא שזה "אסור" או משהו. לדעתי הדרך צריכה להיות שונה. כך אני הייתי נוהג בכל מקרה.
יש הבדל בין לבוא לחבר ולהגיד לו "אחי הדדליפט שלך מכוער פצצות" לבין להגיד אותו דבר לילדה בת 17/18 שאתה בכלל לא מכיר. זה לא יתקבל אותו דבר וזה לא יוביל לשום מקום חיובי אם מטרת הביקורת היא לעזור למישהו להבין שיש בעיה ולנסות לתקן אותה.אני לא חושב שיש בעיה עם עקיצות וסתלבט עד גבול מסוים.
אנחנו (ברובנו) לא ילדים ויודעים לצחוק, אני מקווה, גם על עצמנו.
לא מדבר ספציפית על הדיון המדובר כי לא ראיתי אותו, אבל גם אם מישהו בוחר להעביר ביקורת על דדליפט בצורת מים של חתול מפוחד, זו לא נראית כמו סיבה לפצוח במסע מחיקות.
נכון, לא כל סרטון שמועלה לפורום מועלה לצרכי טכניקה אבל כן, כל מה שעולה לבמה ציבורית פתוח לביקורת.
הייתי טורח להשתתף בדיון אבל אני יודע מתי לא להיות דון קיחוטה ולבזבז אויר.
@coldfire אתה לא יודע להעביר ביקורת בצורה מכובדת ובכנות היו מעיפים אותך מפה אינספור פעמים אם משה לא היה מגן עליך ואתה יודע את זה. וכן, גם בעיני ה"טכניקה" הזאת היא לא טכניקה אלא משיכה חסרת טכניקה וחבל.
אני אפתיע אותך - לא קראתי בכלל את מה שנמחק כי זה בכלל לא מה שעניין אותי.אתה יכול להתעלם ממשה, ולהעיף אותי, בכיף. יותר מזה, אני עדיין מחכה שכל מילה שאי פעם כתבתי כאן תמחק. הייתי רציני בעניין. אולי אתה וחברך @kotzer תדביקו את הביקורת הנוראית שהעברתי באשכול שנמחק?
אני אפתיע אותך - לא קראתי בכלל את מה שנמחק כי זה בכלל לא מה שעניין אותי.
תגובה שלך שעוררה אנטגוניזם? I'm Shocked! כן, גם אני לוקה בזה אבל ואללה, אצלך זה הרבה יותר חמור.
הדבר היחיד מבחינה חוקית שנדרש למחוק בפורום זה הוצאת דיבה, תמונות ו/או מספרי טלפון או פרטים אישיים של הגולש. מבחינה טכנית גם אם אני רוצה למחוק לך את כל ההודעות אני לא יכול למחוק את כולן יחד ולמחוק 19 אלף הודעות באופן ידני... בהצלחה עם זה.אני חושב שאתה טועה, אבל אם לא, אז נהדר. @Mike לטיפולך. נא למחוק כל מילה שלי בפורום ובפורטל.
הדבר היחיד מבחינה חוקית שנדרש למחוק בפורום זה הוצאת דיבה, תמונות ו/או מספרי טלפון או פרטים אישיים של הגולש. מבחינה טכנית גם אם אני רוצה למחוק לך את כל ההודעות אני לא יכול למחוק את כולן יחד ולמחוק 19 אלף הודעות באופן ידני... בהצלחה עם זה.
למנהליםאז הפריבילגיה למחוק מה שרוצים שמורה למי?
איך קוראים לדבר הזה שאתה בטוח שאתה הכי חכם? ממ...לא, אתה לוקה בנרקיסיזם, זה שונה. אבל נחמד שאתה מדבר בלי שקראת. לא שאני מופתע.
איך קוראים לדבר הזה שאתה בטוח שאתה הכי חכם? ממ...
ומה יש לי לקרוא בדיוק? כל הדיון הוא על תגובה שלך שצרמה למישהו וזה קורה כל יומיים בערך, חבל על האנרגיה.
בערך כמו שאצלך בראש אתה תמיד צודק.מעניין איך המשפט הראשון מסתדר ביחד עם השני אצלך בראש.