הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ טיפים לאימון מתאמן חדש

yoni200

מושעה
74
1
נק' מוניטין:
1
74
1
אם אני בתור מאמן מה אני צריך להביא לו איזה תרגילים?
זה בסדר שמתאמן מתחיל ישר יעשה סקוואט ודדליפט?
או לע'ות תרגילים יותר פשוטים ?

אם אתה גם לא מאמן וגם לא יודע את הדברים האלה, אז אין שום סיבה שתאמן מישהו
ולעשות פה טלפון שבור זה לדעתי רעיון גרוע מאוד

אני רוצה לדעת את זה אני מאמן
בתור מאמן אלה דברים שאתה צריך לדעת, שאנשים פה יבואו וידריכו אותך זו לא הדרך
אתה צריך להעריך את היכולות של המתאמן שלך, אתה צריך לדעת ללמד אותו את התרגילים, ולמצוא את הדרך שמתאימה ביותר לו לשלב את התרגילים המורכבים בתוכנית
התרגילים המורכבים למשל לוקח זמן ללמד, אבל אתה לא יכול לבזבז את כל האימון על ללמד את התרגילים, ואתה גם לא יכול לזרוק אותו למים איתם
אתה צריך לתכנן את הדברים האלה

אם אני בתור מאמן מה אני צריך להביא לו איזה תרגילים?
זה בסדר שמתאמן מתחיל ישר יעשה סקוואט ודדליפט?
או לע'ות תרגילים יותר פשוטים ?
אם אתה שואל שאלה כזו המלצתי לך להימנע מלאמן או להחתים אותם על טפסי ויתור בכל מה שקשור לאימונים שלהם.
אתה מבין שאתה מבקש מאיתנו לבנות לו תכנית אימונים?! איך אתה מתכנן לבנות לו את ההתקדמות? מה המטרות שלו? נתוני הגוף שלו? מגבלות שונות שלו?
כל מאמן היה מביא את הרשימה הזו ואף יותר. אתה שואל אם סקוואט זה תרגיל למתחילים?!!!

• פותח/ת השרשור
אם אתה שואל שאלה כזו המלצתי לך להימנע מלאמן או להחתים אותם על טפסי ויתור בכל מה שקשור לאימונים שלהם.
אתה מבין שאתה מבקש מאיתנו לבנות לו תכנית אימונים?! איך אתה מתכנן לבנות לו את ההתקדמות? מה המטרות שלו? נתוני הגוף שלו? מגבלות שונות שלו?
כל מאמן היה מביא את הרשימה הזו ואף יותר. אתה שואל אם סקוואט זה תרגיל למתחילים?!!!
אני שואל עם איזה תרגילים אני צריך לעבוד למתחיל?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית