הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תכנית אימונים מומלצת ללא סקוואט?

David pitts

משתמש מתחיל
13
1
נק' מוניטין:
1
13
1
פציעה כרגע , במסה כבר חודש והסקוואט גורם לכאבים חזקים במהלך האימון וגם במהלך התאוששות ממנו , אז אצטרך לוותר עליו ואני מניח שאי אפשר ss בלי סקוואט , אז איזה תוכנית מומלצת למסה?

פציעה כרגע , במסה כבר חודש והסקוואט גורם לכאבים חזקים במהלך האימון וגם במהלך התאוששות ממנו , אז אצטרך לוותר עליו ואני מניח שאי אפשר ss בלי סקוואט , אז איזה תוכנית מומלצת למסה?
ולמה נראה לך שבכל תוכנית אחרת אפשר בלי סקוואט?!

איזה כאבים יש לך בדיוק?

• פותח/ת השרשור

איזה כאבים יש לך בדיוק?
אני דיי בטוח שאפשר בלי סווקאט.. פשוט כנראה זה יהיה פחות יעיל.
כאבים חדים רק ברגל ימין מתחת למשפעה קצת. הכואבים 7 מתוך 10 בערך , וזה לא מרגיש כמו כאבי שרירים סטנדרטים , הם אומנם נוצרים במהלך הסקוואט במשקל חופשי , (שיש מספיק התנגדות הם כמעט לא מורגשים) , אחרי האימון אם אני דורך על הרגל בצורה לא נכונה גם נוצר כאב ממש חד.
ואם אני סתם עושה סקוואט חופשי בלי משקל גם , אם אני סתם שוכב על הדשא נגיד ומנסה לקום בעזרת הרגל , היא כואבת כאב חד שעובר אחרי דקה בערך.

איזה כאבים יש לך בדיוק?
אז אתה טוען שאי אפשר לעשות שום תכנית בחדר כושר בלי סקוואט?

סקוואט זה תרגיל מצויין, אבל בוא לא נגזים, אפשר גם להתאמן בלי לעשות סקוואט

הלכת לבדוק את זה?
בכל מקרה אם תתמקד בדדליפט ובווריאציות שלו היותר quad dominant (כמו למשל מדפיציט) הסקוואט שלך לא אמור להיפגע ממש והתוצאות יהיו כמעט זהות

אז אתה טוען שאי אפשר לעשות שום תכנית בחדר כושר בלי סקוואט?

סקוואט זה תרגיל מצויין, אבל בוא לא נגזים, אפשר גם להתאמן בלי לעשות סקוואט
אני ממש לא טוען את זה. אני טוען שסקוואט זה תרגיל בסיסי וחבל לוותר עליו כל כך מהר ואני אומר מניסיון שכל כאב שהיה לי אם זה במפשעה,גב ברכיים ואפילו בקרסול (כן היו לי המון בעיות) הכל עבר עם הזמן רק בגלל התרגיל הזה בלי שום תרופות בלי כלום. הכי קל לוותר אבל שכל אחד יעשה מה שבא לו.

שכל אחד יעשה מה שבא לו.
זה בדיוק העיניין,

זה אחלה לבוא ולהמליץ על סקוואט, מסכים עם כל מה שאמרת, זה בין התרגילים הכי בסיסיים טובים וחשובים,

אבל לא אתה ולא אני יודעים מי נמצא מאחורי המקלדת ולא מעוניין לבצע את התרגיל, אז שכל אחד יעשה מה שבא לו, לא צריך להכריח.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית