נק' מוניטין:
1
- 13
- 1
פציעה כרגע , במסה כבר חודש והסקוואט גורם לכאבים חזקים במהלך האימון וגם במהלך התאוששות ממנו , אז אצטרך לוותר עליו ואני מניח שאי אפשר ss בלי סקוואט , אז איזה תוכנית מומלצת למסה?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
ולמה נראה לך שבכל תוכנית אחרת אפשר בלי סקוואט?!פציעה כרגע , במסה כבר חודש והסקוואט גורם לכאבים חזקים במהלך האימון וגם במהלך התאוששות ממנו , אז אצטרך לוותר עליו ואני מניח שאי אפשר ss בלי סקוואט , אז איזה תוכנית מומלצת למסה?
אני דיי בטוח שאפשר בלי סווקאט.. פשוט כנראה זה יהיה פחות יעיל.ולמה נראה לך שבכל תוכנית אחרת אפשר בלי סקוואט?!
איזה כאבים יש לך בדיוק?
אז אתה טוען שאי אפשר לעשות שום תכנית בחדר כושר בלי סקוואט?ולמה נראה לך שבכל תוכנית אחרת אפשר בלי סקוואט?!
איזה כאבים יש לך בדיוק?
אני ממש לא טוען את זה. אני טוען שסקוואט זה תרגיל בסיסי וחבל לוותר עליו כל כך מהר ואני אומר מניסיון שכל כאב שהיה לי אם זה במפשעה,גב ברכיים ואפילו בקרסול (כן היו לי המון בעיות) הכל עבר עם הזמן רק בגלל התרגיל הזה בלי שום תרופות בלי כלום. הכי קל לוותר אבל שכל אחד יעשה מה שבא לו.אז אתה טוען שאי אפשר לעשות שום תכנית בחדר כושר בלי סקוואט?
סקוואט זה תרגיל מצויין, אבל בוא לא נגזים, אפשר גם להתאמן בלי לעשות סקוואט
זה בדיוק העיניין,שכל אחד יעשה מה שבא לו.