הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סקוואט במשקלי שיא

alalalal

משתמש משקיע
3,205
1,888
נק' מוניטין:
29,773
3,205
1,888
אני נמצא בבעיה
לא משנה כמה אני מנסה אני לא מצליח לשמור על טכניקה כשאני שובר שיא
הגב נופל קצת קדימה וזה גורם להמסטרינג להמתח לפני השבירת מקביל ככה שאני ממש בקושי שובר מקביל....
אני כבר לא יודע מה לעשות כי בנתיים העלייה במשקלים מטורפת וחבל לי להרוס ..
הטכניקה סה"כ לא קטסטרופה אבל הגב נופל וככה אני בקושי שובר מקביל
אני אעלה סרטון בהמשך...
מה אתם מציעים לעשות?

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
הדאגה העיקרית שלך אמורה להיות שאתה לא עובד בטכניקה מושלמת כשבכלל אין לך כלוב!
מה אני יעשה אלה התנאים שאני יכול להתאמן בהם....כשאני אעבור דירה יהיה כלוב.
ולטל אחי אני לא בטוח שאפשר לקרוא לזה חגורה זה מבד וזה לא עולה עליי אז שמתי לזה חוט ושאקל שיתפוס וזה נקרע כל שנייה.....

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
תלמד להחזיק גב, להוציא חזק חזה ולהרים מרפקים
אני יודע איך עושים את זה
בכל הסטים אני מצליח
אבל בשיא אני לא מצליח
אולי יש לך איזה טיפ או משהו שיעזור לי?
חגורה מקצועית תעזור פה?
נ.ב אני עוד מעט אעלה סרטון שתראו למה אני מתכוון

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
למה זה קשור?
הבעיה שהוא תיאר (הגב נופל קדימה) יכולה לנבוע או מכשל בטכניקה או מחולשה של שרירי הבטן,זוקפי גו' בגלל שעם חגורה הלחץ תוך בטני עולה סביר להניח שהכשל הוא בטכניקה, אם לעומת זאת הוא לא משתמש בחגורה, הרבה יותר סביר שקיימת חולשה של אחד מהשרירים ששומרים על הגב זקוף ומאד יכול להיות שקצת Hyperextension יכול לעולל פלאים וכמובן אני לא שולל כשל בטכניקה..

מהסירטון שהראת אתה יורד מהר מדי, הטכניקה שלך די מסורבלת (בלי להעליב כמובן)
עזוב משקלים כרגע, שים על עצמך איזה 40 קילו ותעבוד טכניקה נטו, לאט וכמו שצריך.
תצלם את עצמך כל פעם מחדש ותשווה סירטונים, הגב לא יכול לפול קדימה מבלי סיבה הגיונית.
הסיבה לדעתי היא שאתה לא תירגלת מספיק טכניקה, אל תלך קדימה, תרד למטה, תתאמן עם הפנים לקיר אם צריך

דווקא במשקלי שיא הגב לא צריך ליפול קדימה

נערך לאחרונה:
הבעיה שהוא תיאר (הגב נופל קדימה) יכולה לנבוע או מכשל בטכניקה או מחולשה של שרירי הבטן,זוקפי גו' בגלל שעם חגורה הלחץ תוך בטני עולה סביר להניח שהכשל הוא בטכניקה, אם לעומת זאת הוא לא משתמש בחגורה, הרבה יותר סביר שקיימת חולשה של אחד מהשרירים ששומרים על הגב זקוף ומאד יכול להיות שקצת Hyperextension יכול לעולל פלאים וכמובן אני לא שולל כשל בטכניקה..

א. אם התנועה לא דומה בשום מצב לסקוואט, ודאי, לא סביר, שיש כשל בטכניקה.
ב. כתבתי כבר קודם באשכול השני, חגורה נותנת תוספת כוח, אבל לא מפצה על היעדר טכניקה.
ג. הוא עדיין לא בשלב שיש לו נקודות חלשות, כל הנקודות שלו כרגע חלשות. (אין קשר בין זה לבין זה שהוא חזק)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית