הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מסה

• פותח/ת השרשור Or1357
  • פורסם בתאריך

Or1357

משתמש מתחיל
72
3
נק' מוניטין:
3
72
3
התחלתי מסה לא מזמן ובאמת שאני אוכל מלא והמשקל לא עולה..
כל יום אני הולך לשירותים משהו כמו 3 4 פעמים וכנראה שבגלל זה אני יורד אפילו.
מה ניתן לעשות? יש כדור שמקטין את התדירות?

התחלתי מסה לא מזמן ובאמת שאני אוכל מלא והמשקל לא עולה..
אם המשקל לא עולה זה אומר שאתה לא אוכל מספיק. כמה זה "מלא"? כמה קלוריות, חלבון, שומן, פחמימה?
כל יום אני הולך לשירותים משהו כמו 3 4 פעמים וכנראה שבגלל זה אני יורד אפילו.
אין קשר.

• פותח/ת השרשור
לא יודע איך להגיד לך בדיוק כי כל יול זה משתנה..
אבל כל יום אני אוכל בערך ככה
2 קוטג 1 אחוז
טונה במים עם לחם
אורז/פסטה 2 צלחות מלאות (לא ביחד)
פעמיים משקה חלבון
חביתה 2 ביצים ולחם

לא בטוח כמה זה "צלחות מלאות" אבל בכללי זה נראה מעט מאוד אוכל. אם אתה רוצה לדייק תספור במחשבון תזונה כמויות ואז תדע בדיוק. בכל מקרה אין כאן קסמים, לא עולה במשקל - תאכל עוד. גם שומן אגב, כי אני רואה קוטג 1% ולא מבין למה.

• פותח/ת השרשור
מכיר מחשבון תזונה טוב?
ומה הבעיה עם קוטג 1 אחוז? זה לא עדיף? הרי שומן אני משיג מכמעט כל שטות לא?

מכיר מחשבון תזונה טוב?
אהבתי את האפליקציה MYFITNESSPAL
ומה הבעיה עם קוטג 1 אחוז? זה לא עדיף? הרי שומן אני משיג מכמעט כל שטות לא?
אין בעיה עם קוטג 1%, יש בעיה עם לא לאכול מספיק שומן בכללי. כשתכניס את מה שאתה אוכל למחשבון תזונה אז תוכל בין היתר לדעת כמה שומן אתה אוכל

• פותח/ת השרשור
טחפה בעיה לי עם אנגלית אחי
אנ ועוד משהו שכחתי לציין
מה שהכי אבסורד זה שאני רואה גדילה בגוף בידיים וכו ואני יורד במשקל.. זה מה שהכי לא מובן לי

LMGTFY
תנסה את שתי התוצאות הראשונות.

• פותח/ת השרשור
רשמת מקודם שכמות הפעמים ביום בשירותים אינה משפיעה על המשקל. יש מצב אתה מפרט לי טיפה ומסביר לי למה?
הרי אם נניח אני ואתה אוכלים אותו דבר באותו יום ואני נניח יהיה 3 פעמים בשירותים ואתה פעם אחת בסופו של דבר ביחס ליום אתה העלת יותר משקל ממני לא ככה?

רשמת מקודם שכמות הפעמים ביום בשירותים אינה משפיעה על המשקל. יש מצב אתה מפרט לי טיפה ומסביר לי למה?
הרי אם נניח אני ואתה אוכלים אותו דבר באותו יום ואני נניח יהיה 3 פעמים בשירותים ואתה פעם אחת בסופו של דבר ביחס ליום אתה העלת יותר משקל ממני לא ככה?
זה תלוי בהרבה מאוד משתנים, כמו כמות מים במעי וכמה הם נספגו, מלחים, כמות סיבים, קצב תנועה טבעי של המעי, גזים, קיבולת של הרקטום ועוד הרבה דברים

Back
למעלה תחתית