הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שינוי קטן בSS

rocketor

משתמש מתחיל
54
0
נק' מוניטין:
9
54
0
היי.
אני עושה SS כרגע והיום באימון בשביל הכיף תרגלתי POWER SNACH. לדעתי זה תרגיל הרבה יותר נחמד מCLEAN והתי רוצה לשלב אותו באימון.
העם זה יהיה בסדר להחליף ביניהם או שעדיף להמשיך בתוכנית המקורית??

כרגע אני מבצע 1*5 בCLEAN כל אימון B .

• פותח/ת השרשור
אני עושה 1*5 כי במקור אני עושה מתח וקליין תרגלתי ככה לתכניקה. אבל אני שוקל לשנות את זה.
למה שזה לא יהיה SS השינוי הוא לא סופר קריטי שתי התרגילים דומים.
תחליף פאאור סנאץ' בלונה פארק.
לונה פארק יותר כיף.
כן לידיעתך לפעמים צריך לגוון. בסך הכל אני מתאמן בשביל עצמי ולכיף. להחליף את השיגרה לא יזיק.

היי.
אני עושה SS כרגע והיום באימון בשביל הכיף תרגלתי POWER SNACH. לדעתי זה תרגיל הרבה יותר נחמד מCLEAN והתי רוצה לשלב אותו באימון.
העם זה יהיה בסדר להחליף ביניהם או שעדיף להמשיך בתוכנית המקורית??

כרגע אני מבצע 1*5 בCLEAN כל אימון B .

יש סיכוי שאתה תגיע די מהר למצב שהפאוור סנאצ' שלך מוגבל על ידי כמה הכתפיים שלך מסוגלות להחזיק ולא על ידי כמה כח אתה מסוגל לייצר במותן שלשם כך אתה עושה את התרגיל. במילים אחרות, אתה תיתקע במשקלים יותר מהר בסנאצ' מאשר בקלין. לכן עדיף לעשות קלין.

• פותח/ת השרשור
יש סיכוי שאתה תגיע די מהר למצב שהפאוור סנאצ' שלך מוגבל על ידי כמה הכתפיים שלך מסוגלות להחזיק
כן חשבתי על זה. SNACH ממה שראיתי נותן דגש על פלג גוף עליון ( גב וכתפיים) עז חשבתי להוריד עומס מרגליים ולהעביר אותו לפלג גוף עליון בתוכנית. כלומר אני יעשה רק SNACH ויוריד את המתח שכרגע אני עושה עושה כחלק מתוכנית.

• פותח/ת השרשור
כי סנאצ' זה יותר נחמד?
נחמד הכוונה ליותר מהתגר. שאתה עושה את אותם תרגילים פעם אחרי פעם , לפעמים אתה רוצה לחדש ( ככה זה בכל תחום בחיים) . מה גם שכל ההנפות אולימפיות למיניהן כן מושכות אותי, והיתי רוצה לנסות אותם.
קיצר נראה לי זה מה שאני יעשה במקום 3*5 של קליין אני יבצע 1*5 של קליין וגם של סנאצ'. מה אומרים??

אני לא יודע איזה סופרמן אתה אבל אני אחרי 3 סטים כבדים של פרס ו5 סטים של קלין הכתפיים שלי אומרות לי תודה אנחנו לא רוצות לחיות יותר. אז להוסיף סנאץ' על זה? (גם אם הקלין שלך הוא לפחות חזרות מהמקורי) נשמע לי מתכון להתאבדות ו\או פציעה 😃

נו באמת, אתם מדברים כאילו אם הוא יחליף בינהם הוא לא יתקדם יותר.
אם אתה כל כך רוצה תחליף וזהו, זה לא כזה קריטי לדעתי, את ההשלכות של זה כבר אמרו לך פה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית