הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מרגיש מלא, צריך עזרה בעיכול

מצב
השרשור נעול

AvihayM

משתמש מתחיל
28
3
נק' מוניטין:
3
28
3
אהלן, התחלתי תפריט תזונה חדש לפני שלושה ימים, מקפיד על כל רכיב בו אך מרגיש בסוף היום מפוצץ עד 0 מקום, יש דרך לעכל את האוכל בצורה טובה יותר? כדורים? שתייה מרובה? תודה לעונים.
עריכה: הוספתי את התפריט

ארוחה 1

• כוס שיבולת שועל (לפני בישול)/ 4 פרוסות לחם
• 2 כפות צימוקים
• 2 כוסות חלב 1%/ 2 גביעי יוגורט 1.5% (150-200 גרם כל אחד)/ גביע קוטג' או גבינה לבנה 3%
• כף חמאת בוטנים

ארוחה 2

• 1 פיתה/ 3 פרוסות לחם/ כוס וחצי אורז מבושל/ פסטה/ קוסקוס מבושל
• 4 פרוסות גבינה צהובה 9% טונה במים+ כף שמן גביע קוטג' 3%
• ירקות
• פרי

ארוחה 3

• 2 כוסות אורז/ פסטה/ עדשים/ כוסמת/ קוסקוס/ לאחר בישול/ 3 תפוחי אדמה אפויים/ 4 פרוסות לחם
• 200 גרם חזה עוף/ הודו לאחר בישול
• סלט ירקות + כף שמן זית

ארוחה 4

• 2 פרוסות לחם
• 2 כפות דבש
• פרי

אחרי אימון

• 3 פרוסות לחם/ 1 פיתה/ סקופ וחצי סוכר ענבים
• סקופ חלבון/ טונה במים/ 5 פרוסות פסטרמה

ארוחה 5

• 3פרוסות לחם/ 1 פיתה/ כוס וחצי אורז/ פסטה/ כוסמת/ קוסקוס מבושלים
• 2 ביצים טונה בשמן
• סלט ירקות
• חצי אבוקדו

ארוחה 6

• חצי כוס שיבולת שועל/ 2 פרוסות לחם
• כוס חלב
• כף חמאת בוטנים
• פרי

ערכים:
קלוריות: 3500
פחמימה: 470~
חלבון: 200~
שומן: 90~
•לא חושבו הירקות בתפריט

נערך לאחרונה:
יכול להיות שאתה פשוט מרגיש שבע ולא רגיל לכמויות האלה של האוכל.
אני כשהתחלתי תפריט מסה זה היה נראה לי חולני לאכול כל כך הרבה והרגשתי שאני ״דוחף״ אוכל, עם הזמן גם העלתי את הכמות שאני אוכל וגם אני נשאר רעב לפעמים חחחחח...

בכל מקרה, שתיה מרובה וצריכת סיבים תזונתיים (בעיקר מירקות בצבעים שונים) עוזרת בעיכול.

• פותח/ת השרשור
וואו אחי.. אין תיאור יותר נכון מזה, לפני שניה סייתי ארוחה אחרונה בכוח, יש אנשים שאוהבים אוכל, בשבילי בכמויות כאלה זה עינוי.

וואו אחי.. אין תיאור יותר נכון מזה, לפני שניה סייתי ארוחה אחרונה בכוח, יש אנשים שאוהבים אוכל, בשבילי בכמויות כאלה זה עינוי.
גם לי זה היה ככה בהתחלה, אתה תראה שתתרגל אפילו לכמויות גדולות יותר ועוד תשאר רעב לפעמים, הכל עניין של מה הרגלת את הגוף.

לאכול מהר יותר (אך בזהירות), לא להסיח את דעתך מהאוכל בעזרת סמארטפון, טלוויזיה ודומיהם ולהחליף ארוחות מוצקות בארוחות נוזליות כגון שייקים יהיו שיטות יעילות לכך. הכוונה בארוחות נוזליות היא לא רק לאבקת חלבון וחלב או מים, אלא גם שייק גרוס המכיל לדוגמה שיבולת שועל, חמאת בוטנים, חלב, גבינה\אבקת חלבון\יוגורט, כמובן בהתאם לערכים הדרושים עבורך.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית