עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מזה לא עובד על כל שטותאתה פשוט לא עובד על כל שטות, מתרכז בתרגילים מורכבים, וככה עושה רק איזה 5-7 תרגילים באימון
ואפשר להתאמן יותר משעה, אתה לא תמות מזה
FBW יעבוד על כל השרירים אם תעבוד על התנועות המרכזיות:מזה לא עובד על כל שטות
צריך לעבוד על כל קבוצות השרירים
הכוונה על כל השרירים
אז כן צריך לעבוד על הכל ואתה לא יכול רק עם מורכבים..
מזה לא עובד על כל שטות
צריך לעבוד על כל קבוצות השרירים
הכוונה על כל השרירים
אז כן צריך לעבוד על הכל ואתה לא יכול רק עם מורכבים..
FBW יעבוד על כל השרירים אם תעבוד על התנועות המרכזיות:
סקוואט, משיכה, דחיפה
כמובן שאפשר להרחיב את זה ל:
סקוואט, משיכה, הרמה מהרצפה, דחיפה קדימה, דחיפה מעל הראש ונשיאת משקל
אפשר להצמיד תרגיל לכל אחד מאלה ויש לך אימון שלא רק מאמן את כל השרירים, אלא גם נותן לך מיומנות בסיסית של אתלט, וסגרת את הכל עם 6 תרגילים
אז אתהבעצם אומר שלמתחיל שעושה fbw לא צריך להיות תרגילים מבודדיםFBW יעבוד על כל השרירים אם תעבוד על התנועות המרכזיות:
סקוואט, משיכה, דחיפה
כמובן שאפשר להרחיב את זה ל:
סקוואט, משיכה, הרמה מהרצפה, דחיפה קדימה, דחיפה מעל הראש ונשיאת משקל
אפשר להצמיד תרגיל לכל אחד מאלה ויש לך אימון שלא רק מאמן את כל השרירים, אלא גם נותן לך מיומנות בסיסית של אתלט, וסגרת את הכל עם 6 תרגילים
בידיוקאז אתהבעצם אומר שלמתחיל שעושה fbw לא צריך להיות תרגילים מבודדים
ופחות הוא צריך 3 פעמים בשבוע לעבוד כל יום מתוך ה 3 על כל השרירים הגדולים?
רגליים חזה וגב ?
אבל אתה רוצה להגיד שמתחיל צריך לעשות דדליפסט ?בידיוק
זה תרגיל ממש לא קשה, זה להרים מוט מהרצפה.אבל אתה רוצה להגיד שמתחיל צריך לעשות דדליפסט ?
זה תרגיל מורכב שקשה ללמוד את התנועה אני לא מאמין שמתחיל צריך להתחיל עם דדליפסט..
אבל אתה רוצה להגיד שמתחיל צריך לעשות דדליפט ?
זה תרגיל מורכב שקשה ללמוד את התנועה אני לא מאמין שמתחיל צריך להתחיל עם דדליפט..
אז בעצם שבאה ב fbw עושים רק סקוואט דדלפיסט ולחיצת חזה שזה בעצם עובד על כל השרירים?זה תרגיל ממש לא קשה, זה להרים מוט מהרצפה.
מכאן ועד הדקויות של איך לבצע את התרגיל בצורה הטובה והיעילה ביותר זה כבר לוקח הרבה מאוד זמן ללמוד, אבל את הפעולה עצמה אפשר ללמוד ברבע שעה
עדיף לעשות קצת מעבר לרק שלושתם, כמו מתח או חתירה, פרס מעל הראש מסוג כלשהו ואני מאוד ממליץ על להוסיף farmers walk, ואז לא רק שהעבודה תעבוד על כל הגוף, אלא גם היא תהיה מאוזנתאז בעצם שבאה ב fbw עושים רק סקוואט דדלפיסט ולחיצת חזה שזה בעצם עובד על כל השרירים?