הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ עזרה בתכנון 531

Dementor

משתמש מתחיל
12
0
נק' מוניטין:
0
12
0
שלום לכולם,
שבוע הבא אני רוצה להתחיל 5/3/1 אחרי שקראתי את הספר BEYOND של ג'ים וונדלר.
אני אשמח לקצת עזרה מאנשים שעשו את התוכנית.
אני אבצע אותה בצורה הבאה
חימום > סטים של ה5/3/1 > 2-3 ג'וקר סטס > סט FSL ולאחר מכן BBB 5X10 של התרגילים הנגדי סקוואט/ דדליפט או בנץ'/פרס

יש לי 2 שאלות
1) כמו שכתבתי ביום של הסקוואט אני אעשה את הדדליפט לBBB ולהפך אבל נראה לי קצת הרבה נפח לעשות 5 סטים של 10 דדליפט, עדיף לעשות רק את הדדליפט ל5X5? עם כמה אחוז?
2) בספר ג'ים וונדלר כותב לעשות בימים של הבנץ' ופרס עבודה על הLATS ל5X10. איך מומלץ לעבוד על הגב בתוכנית הזאת?

תודה מראש

אני אישית עושה בשלב נפח סופר סט. עושה 5X10 BBB של התרגיל המרכזי (המשקל הוא המשקל השני של החימום כך למשל אם שביום של סקוואט אני עושה BBB של סקוואט) פלוס מתח או צ'ין אפס עם משקל גם 5X10 או לפחות מעל 6 חזרות ביום של הסקוואט וביום של החזה בסופר סט אני עושה חתירה או מסור גם 5X10

כמו שכתבתי ביום של הסקוואט אני אעשה את הדדליפט לBBB ולהפך אבל נראה לי קצת הרבה נפח לעשות 5 סטים של 10 דדליפט, עדיף לעשות רק את הדדליפט ל5X5? עם כמה אחוז?
2) בספר ג'ים וונדלר כותב לעשות בימים של הבנץ' ופרס עבודה על הLATS ל5X10. איך מומלץ לעבוד על הגב בתוכנית הזאת

אין בעיה עם נפח כזה בדדליפט, זה 50 אחוז מה tm שלך כך שזה יותר קרוב לאירובי.

בעניין הגב, אתה יכול לעשות חתירה בדאמבלים/מוט ומתח באופן כללי גנים ממליץ בין 80-100 חזרות בשבוע.

• פותח/ת השרשור
אין בעיה עם נפח כזה בדדליפט, זה 50 אחוז מה tm שלך כך שזה יותר קרוב לאירובי.

בעניין הגב, אתה יכול לעשות חתירה בדאמבלים/מוט ומתח באופן כללי גנים ממליץ בין 80-100 חזרות בשבוע.
מה אתה אומר על 3 סטים עצימים של 5 חזרות ותוספת נפח? או לעשות 5X10 של צין אפס או חתירה כלשהי?

למה אתה חושב ככה?

עצימות נמוכה מדי, נפח לא מספיק (אלא אם כן הוא מבוצע בעצימות לא רלוונטית), ווריאציות רחוקות מדי מהתרגילים הגדולים, תדירות נמוכה מדי ותכנון בלוקים לא מתאים לרמת האוכלוסייה שמבצעת אותם.
אתה נראה לי היחיד שחושב ככה
לא חסר לשמוע אנשים שאומרים שהיא לוקה במקומות מסויימים, אבל התוכנית עצמה טובה

מה שנראה לך מעניין אותי מאוד.

עצימות נמוכה מדי, נפח לא מספיק (אלא אם כן הוא מבוצע בעצימות לא רלוונטית), ווריאציות רחוקות מדי מהתרגילים הגדולים, תדירות נמוכה מדי ותכנון בלוקים לא מתאים לרמת האוכלוסייה שמבצעת אותם.

מה שנראה לך מעניין אותי מאוד.
אז רואים שאין לך מושג יותר מדי על התוכנית
נפח זה נכון, לרוב חסר נפח
עצימות, בעיה פשוטה מאוד לפתרון בגרסאות החדשות
תדירות אפשר גם לסדר בקלות
אין לי מושג מה זה אומר ווריאציות רחוקות מדי, אם אתה מאמן את ההרמות הגדולות
והאוכלוסייה המקורית לתוכנית היא לא פאוורליפטרים, למרות שאפשר להתאים אותה אליהם

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית