הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ כאבים בגלל הבנץ'

yuvalpain

משתמש מתחיל
193
0
נק' מוניטין:
479
193
0
יממה אחרי שאני לוחץ חזה מתחילים לי סכאים/סרירים תפוסים בכתף הקדמית, זה התחיל שהתחלתי להרים די כבד 50+ עכשיו אני כמעט 70 (ב SS) והכתף הקדמית סוג של נתפסת רק מקדימה וזה יחסית נקודתית זה לא כל הכתף, אחרי יומיים זה נרגע, ואחרי 3 זה עובר לגמרי. שאלתי את המאמן שלי במכון מהוא אומר שבגלל שבבנץ הכתף קדמית עובדת די חזק ויכול להיות שהיא מפגרת אחרי החזה/יד אחורית שלי ואז אני מרים משקלים שרגילים אליהם אבל גבוההים לה אז היא נתפסת.

מה לעשות? מה לדעתכם קורה?

* עוד דבר זה שגם נתפס לי החזה עליון, בלחיצה שטוחה. תאמתי נתפס לי גם כל החזה. מתרגיל 1 פעם ב 5 ימים??

עכשיו היום יש לי אימון B ב SS זה אומר שיש פרס, וכואב לי בקטנה הככתף , אז מה לעשות? איך אני יעבוד ככה אחרי כל אימון חזה אני אהיה מושבת?
ואני לא לוקח את המפרקים בבנץ לאחרו ההפך מקרב אותם לגוף. אז זה לא ניראה לי הטכניקה.

נערך לאחרונה:
אתה צריך לשאול את עצמך אם הכאבים שאתה מרגיש אלה כאבי שרירים מאוחרים רגילים או שזה משהו אחר, שיכול להעיד בין היתר על בעיה בטכניקה, אני אישית לא מרגיש שום כאב מעבר לדומס אפילו לא בינוני אחרי אימון (בכתף).

אם יש לך דומס תתאמן
אם הכאב הוא לא דומס אתה לא לוחץ נכון

תקפיד על שבירת מרפקים כלפי הגוף ושלא יברחו החוצה (זה קורה בעיקר בעליה), אם הם בורחים נוצר עומס גדול על הכתף ומשם הכאב

• פותח/ת השרשור
ל COLDFIRE
לא איכפת לי להתאמן אם השרירים תפוסים, אבל זה טוב? לא צריך לתת לגוף להתאושש?
ל VADJIO
אני לא יודע בדיוק אם זה בשריר או במשהו אחר, אני פשוט אם אני לוחץ על הכתף הקדמית אז יש מין כאב הוא מרגיש כמו שריר אבל שאני לוחץ עמוק זה עדין כזה כואב, זה לאט לאט עובד אז אני מעריך שזה שריר.
ל MOO
אני לוחץ נכון בטוח, המרפקים לא מגיעים בכלל להיותר מ 70 מעלות ביחס לגוף ככה שאין עומס על הכתף, שאני מוריד אני מצמיד אותם לגוף ובעליה אני פותח אותם אבל לא יותר מידי.
מה זה דומוס?

ללכת היום לאימון SS B או לא? הכאב ירד אבל לא יודע אם זה ישפיע על האימון.

זה טוב. אם לא תתאמן כשאתה תפוס, אתה רק תגרום לזה שהמצב יחזור על עצמו שוב ושוב.

• פותח/ת השרשור
אוקי, אז שורה תחתונה לעשות היום את האימון B? גם שהכתף עוד טיפה כאובת למרות שב 24 השעות האחרונות זה השתפר מאוד, גם ממש שבעתיים האחרונות זה יורד כל הזמן, האימון A היה לפני 43 שעות.

ל COLDFIRE
לא איכפת לי להתאמן אם השרירים תפוסים, אבל זה טוב? לא צריך לתת לגוף להתאושש?
ל VADJIO
אני לא יודע בדיוק אם זה בשריר או במשהו אחר, אני פשוט אם אני לוחץ על הכתף הקדמית אז יש מין כאב הוא מרגיש כמו שריר אבל שאני לוחץ עמוק זה עדין כזה כואב, זה לאט לאט עובד אז אני מעריך שזה שריר.
ל MOO
אני לוחץ נכון בטוח, המרפקים לא מגיעים בכלל להיותר מ 70 מעלות ביחס לגוף ככה שאין עומס על הכתף, שאני מוריד אני מצמיד אותם לגוף ובעליה אני פותח אותם אבל לא יותר מידי.
מה זה דומוס?

ללכת היום לאימון SS B או לא? הכאב ירד אבל לא יודע אם זה ישפיע על האימון.

הפתיחה הזו מורידה עומס מהיד אחורית ומעלה עומס על הכתף

• פותח/ת השרשור
לחיצת חזה מערבת גם את שריר הכתף, אז מה לחוץ עם מרפקים צמודים? לא יהיה כוח זה יהיה לחיצה צמודה(יד אחורית). מה הבעיה לפתוח אותם ושבמקסימום הם לא עוברים את ה 70 מעלות לגוף, לא מגיעים ל 90 שזה נותן לחץ על הכתף.

לחיצת חזה מערבת גם את שריר הכתף, אז מה לחוץ עם מרפקים צמודים? לא יהיה כוח זה יהיה לחיצה צמודה(יד אחורית). מה הבעיה לפתוח אותם ושבמקסימום הם לא עוברים את ה 70 מעלות לגוף, לא מגיעים ל 90 שזה נותן לחץ על הכתף.
אני באחיזה צמודה עושה רק 20 קילו פחות מלחיצת חזה רגילה[סגנון של טייט]
ד"א תגיד תודה שרק החזה שלך נתפס כל הזמן ולא הרגליים, שהרגליים נתפסות זה הרבה יותר נורא [יצא לי כבר להעדיף להיגרר עם הכיסא של המחשב על פני הליכה למטבח :ג]
ותעשה את האימון שלך גם אם תפוס קצת.

• פותח/ת השרשור
חחחחחחח אחלה שיטה!
נו אז זה מוריד מהמשקל, אז איך לדעתך ללחוץ? לקרב מרפקים ולהשאיר אותם מקורבים או לפתוח?

חחחחחחח אחלה שיטה!
נו אז זה מוריד מהמשקל, אז איך לדעתך ללחוץ? לקרב מרפקים ולהשאיר אותם מקורבים או לפתוח?
תקרא את SS ותראה תסרט אם לא ראית, יש גם תשיטה של טייט אם לא ראית ביוטוב תכתוב bench press cure.
אני אישית עם מרפקים יחסית צמודים כמובן לא בהגזמה, התנועה צריכה להיות בצורה יעילה ובלי לבזבז כוח סתם, ככה שלא צריך לפתוח מרפקים תוך כדי התנועה בהגזמה לצדדים.

וכמובן שזה מוריד מהמשקל,נתתי את עצמי כדוגמא שרוב הכוח אצלי ביד האחורית ולא בכתפיים במקרה של לחיצות חזה, אצל רוב האנשים הלחיצה הצמודה חלשה ב30-40 קילו וכו'.

תקרא את SS ותראה תסרט אם לא ראית, יש גם תשיטה של טייט אם לא ראית ביוטוב תכתוב bench press cure.
אני אישית עם מרפקים יחסית צמודים כמובן לא בהגזמה, התנועה צריכה להיות בצורה יעילה ובלי לבזבז כוח סתם, ככה שלא צריך לפתוח מרפקים תוך כדי התנועה בהגזמה לצדדים.

וכמובן שזה מוריד מהמשקל,נתתי את עצמי כדוגמא שרוב הכוח אצלי ביד האחורית ולא בכתפיים במקרה של לחיצות חזה, אצל רוב האנשים הלחיצה הצמודה חלשה ב30-40 קילו וכו'.

אז אתה לא לוחץ כמו שטייט אומר
כי זה רק מוסיף משקל למוט

• פותח/ת השרשור
כן ככה אני לוחץ כמוהו, התחיצה האחרונה שלי הייתי אחרי שראיתי את הסרטון הזה, ואם תראה טוב טוב הוא מסובב את המרפקים ומוציא אותם החוצה בסוף התנועה. אני יעלה סרטון בסופש הזה.

אז אתה לא לוחץ כמו שטייט אומר
כי זה רק מוסיף משקל למוט

"וכמובן שזה מוריד מהמשקל"
הכוונה היא ללחיצה באחיזה צמודה בהשוואה ללחיצת חזה הרגילה שלי [סגנון של טייט]
מן הסתם אני לוחץ בשיטה של טייט גם בגלל שככה לא כואב לי הכתף וגם כי אני יכול להרים הרבה יותר.
תקלה קלה בהבנת הנקרא זה הכל..

"וכמובן שזה מוריד מהמשקל"
הכוונה היא ללחיצה באחיזה צמודה בהשוואה ללחיצת חזה הרגילה שלי [סגנון של טייט]
מן הסתם אני לוחץ בשיטה של טייט גם בגלל שככה לא כואב לי הכתף וגם כי אני יכול להרים הרבה יותר.
תקלה קלה בהבנת הנקרא זה הכל..

סבבה, כנראה טעות שלי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית