יממה אחרי שאני לוחץ חזה מתחילים לי סכאים/סרירים תפוסים בכתף הקדמית, זה התחיל שהתחלתי להרים די כבד 50+ עכשיו אני כמעט 70 (ב SS) והכתף הקדמית סוג של נתפסת רק מקדימה וזה יחסית נקודתית זה לא כל הכתף, אחרי יומיים זה נרגע, ואחרי 3 זה עובר לגמרי. שאלתי את המאמן שלי במכון מהוא אומר שבגלל שבבנץ הכתף קדמית עובדת די חזק ויכול להיות שהיא מפגרת אחרי החזה/יד אחורית שלי ואז אני מרים משקלים שרגילים אליהם אבל גבוההים לה אז היא נתפסת.
מה לעשות? מה לדעתכם קורה?
* עוד דבר זה שגם נתפס לי החזה עליון, בלחיצה שטוחה. תאמתי נתפס לי גם כל החזה. מתרגיל 1 פעם ב 5 ימים??
עכשיו היום יש לי אימון B ב SS זה אומר שיש פרס, וכואב לי בקטנה הככתף , אז מה לעשות? איך אני יעבוד ככה אחרי כל אימון חזה אני אהיה מושבת?
ואני לא לוקח את המפרקים בבנץ לאחרו ההפך מקרב אותם לגוף. אז זה לא ניראה לי הטכניקה.
מה לעשות? מה לדעתכם קורה?
* עוד דבר זה שגם נתפס לי החזה עליון, בלחיצה שטוחה. תאמתי נתפס לי גם כל החזה. מתרגיל 1 פעם ב 5 ימים??
עכשיו היום יש לי אימון B ב SS זה אומר שיש פרס, וכואב לי בקטנה הככתף , אז מה לעשות? איך אני יעבוד ככה אחרי כל אימון חזה אני אהיה מושבת?
ואני לא לוקח את המפרקים בבנץ לאחרו ההפך מקרב אותם לגוף. אז זה לא ניראה לי הטכניקה.
נערך לאחרונה: