הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כבד

alalalal

משתמש משקיע
3,205
1,888
נק' מוניטין:
29,773
3,205
1,888
בחודשיים האחרונים עשיתי 4 בדיקות דם
היום אמרו לי שכל פעם יצאו תפקודי כבד גבוהיים ובעצם אני עושה משהו שהורס לי את הכבד לגמרי...
והפנו אותי למומחה
השאלה שלי היא האם יכול להיות שיגידו לי להפסיק להתאמן או להפסיק משהו שקשור לאימונים
יש קשר בכלל בין זה זה?

• פותח/ת השרשור
alk. phosphatase
got
gpt
ggt
דיברתי עם אבא שלי והוא אמר שגם לסבא שלי וגם לאבא שלי יש תפקודי כבד גבוהיים כנראה זה גנטי
אז יש מצב שכאילו בגלל שהכבד שלי יותר חלש כל דבר קטן פוגע בו
הקיצר זה קשור איכשהו לאימונים?
בגלל שהכבד שלי חלש מולטי ויטמין או אומגה 3 או כל כדור אחר יכול לפגוע בו?

היית אחרי אימון כשעשית בדיקות דם?

אני לא רופא, אבל רוב הדברים שכתבת לא נראים לי קשורים לאימונים כל כך. לך תתייעץ עם מישהו שמבין בזה.

• פותח/ת השרשור
לא הייתי אחרי אימון
תודה אחי אני אגש לרופא

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
אל תתאמן שבוע תראה איך זה יורד לנורמה.. מניסיון.
ליתר ביטחון גם אל תקח אבקת חלבון.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
Animal Pack בוודאות מעלה מספרים של ALTוGPT ומטבוליטים אחרים של כבד בדומה לדיבול...לא יודע עדיין מה הסיבה,אבל זו עובדה..
ALALALAL-אתה משתמש באנימל?

מבדיקות דם "לפני " ו"אחרי" -שלי ושל אחי בתקופות שהיינו טבעים - בדיקות דם נעשו פעמיים..
ולזה אני קורה עובדה- לא איזה מאמר מופרך

לי זה קרא עם אופטימן.. כנראה התפקודי כבד עולים בטווח הקצר ממולטי ויטמין אבל תוך יומים שלושה זה חוזר לנורמה
ירידה במספרים חלה אחרי 3 שבועות לאחר סיום השימוש באנימל

מבדיקות דם "לפני " ו"אחרי" -שלי ושל אחי בתקופות שהיינו טבעים - בדיקות דם נעשו פעמיים..

יש עוד הרבה משתנים ... אימון בטווח של 24-48 שעות מהבדיקה גם מעלה את הערכים

אני אומר תעשה הפסקה עם המולטיויטמין , אומגה 3 והקפאין שאתה לוקח סתכל תתגובות למעלה על האופטימן תנסה
שבוע בלי תעשה בדיקת דם ותראה אם עדיין יש לך אם יש גש למישו יותר מקצועי שמבין בזה

אתה צודק אחי, זו אחלה דרך להסיק מסקנות. עזוב אותך מבולשיט של מחקרים וזה. עזוב אותך מזה שאין לך מושג אם המולטי זה מה שהשפיע או אולי היה משהו אחר. "זה עובד עליי - זאת עובדה" - זה המשפט שעליו מבוססים חיי הבודיבילדר.

• פותח/ת השרשור
עם המולטי מעלה לי את תפקודי הכבד אז זה לא עושה לי טוב וצריך להפסיק את השימוש בו לא?

אני גירדתי באף לפני הבדיקה , האם בגלל זה התפקוד כבד שלי ירד ?

וברצינות לך תדבר עם רופא , ולך תחפש קצת ברשת חומר על הנושא ואם יש ויטמינים שדורמים לעלייה
בתפקוד .

אתה צודק אחי, זו אחלה דרך להסיק מסקנות. עזוב אותך מבולשיט של מחקרים וזה. עזוב אותך מזה שאין לך מושג אם המולטי זה מה שהשפיע או אולי היה משהו אחר. "זה עובד עליי - זאת עובדה" - זה המשפט שעליו מבוססים חיי הבודיבילדר.
אתה יודע לקרוא? בדיקות מעבדה-כימיה בדם-תפקודי כבד...אתה תמשיך בדרך עלובה שלך,תגיע לאן שתגיע ותתרץ איך שתתרץ...שיהיה לך חיים יפים:sarcastic:

אתה יודע לקרוא? בדיקות מעבדה-כימיה בדם-תפקודי כבד...אתה תמשיך בדרך עלובה שלך,תגיע לאן שתגיע ותתרץ איך שתתרץ...שיהיה לך חיים יפים:sarcastic:

הוא יודע שעשית בדיקת מעבדה כימיה תפקודי כבד, על זה אף אחד לא חולק
הוא טוען שאין הוכחה לכך שהתפקודי כבד יצאו גבוהים מכך שהשתמשת באנימאל ועשית בדיקה
ואחר כך לא השתמשת באנימאל והבדיקה יצאה תקינה

יכלו להיות 1001 סיבות לכך

יכול מאוד להיות שאתה צודק, הימור שלי שזה או זה או שהוא התאמן עצים כמה ימים לפני הבדיקה
אחרי שבוע מנוחה מאימונים נראה לי שזה יצא לו תקין, כמובן זה רק השערה לא עובדה

בשביל עובדה צריך לערוך מחקר או להביא אחד קיים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית